Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μ' αρέσει που το φλας έπεσε πάνω στο μοντέλο!Ααααα οκ!!!!
Θενκς ημιθεε!@haris1308
Βλέπω ένα κομμάτι που πουλούσε ο eshop.gr, intel t8300 κλπ. Επομένως έχει sata2, οπότε πάρε όποιον sata ssd θέλεις. Η διαφορά στην ταχύτητα θα είναι εμφανής εν συγκρίσει με πριν, αλλ' ως σύνολο θα είναι και πάλι αργός. Πέρασαν 13 χρόνια πια...
Το φλας ρε χαμενε έχει πέσει πάνω στη σειρά.. DV 6700..Το μοντέλο ειναι το DV 6765 και φαίνεται μια χαρά από κάτω...Μ' αρέσει που το φλας έπεσε πάνω στο μοντέλο!
Πώς το κατάφερες αυτό;
πάντως εμείς είδαμε το ...product key και τώρα άμα γουστάρουμε θα μπούμε στον υπολογιστή του και θα τα σβήσουμε όλα .... και τις τσόντες!Μ' αρέσει που το φλας έπεσε πάνω στο μοντέλο!
Πώς το κατάφερες αυτό;
Για πες να μάθω.. Το product key ειναι αυτο που γράφει στο πάνω αυτοκόλλητο; αυτό δεν αφορά το λειτουργικό;πάντως εμείς είδαμε το ...product key και τώρα άμα γουστάρουμε θα μπούμε στον υπολογιστή του και θα τα σβήσουμε όλα .... και τις τσόντες!
Τις τσόντες γάμ@τες, τα κουπόνια σβήσε του!πάντως εμείς είδαμε το ...product key και τώρα άμα γουστάρουμε θα μπούμε στον υπολογιστή του και θα τα σβήσουμε όλα .... και τις τσόντες!
ναι κ μαλλον θα είναι άχρηστο γιατι θα αφορούσε παλιότερα windows, όλο και κάποιο update θα έκανες στα 10 (δεν ξέρω, υποθέτω) και τωρα θα έχεις αυτό που η μαμά microsoft ονομάζει ψηφιακή άδεια χρήσης...Το product key ειναι αυτο που γράφει στο πάνω αυτοκόλλητο; αυτό δεν αφορά το λειτουργικό;
Έχουν γνώση οι φύλακες μανάρι μου!Τις τσόντες γάμ@τες, τα κουπόνια σβήσε του!
Ακριβώς, αυτό αφορά τα Vista που είχε προεγκατεστημενα όταν αγοράστηκε.ναι κ μαλλον θα είναι άχρηστο γιατι θα αφορούσε παλιότερα windows, όλο και κάποιο update θα έκανες στα 10 (δεν ξέρω, υποθέτω) και τωρα θα έχεις αυτό που η μαμά microsoft ονομάζει ψηφιακή άδεια χρήσης...
Εδώ υπάρχει αναλυτικός οδηγός.Κι εγώ θεωρώ ότι είναι υπερβολικό για την ηλικία του οπότε θα ψάξω για Microsoft laptop που θα κοστίσει τα μισά και λιγότερο..
Κάντε το κόπο να μου γράψετε το minimum των χαρακτηριστικών που θα πρέπει να έχει ώστε να κάνει αυτά που θέλει και προτείνετε 2-3 εταιρίες, ειδικά ο xfafer που έχει δουλέψει το πρόγραμμα.
Ευχαριστώ!
Μάλλον ναι, υπό την προϋπόθεση πως είναι κάπως επαρκής και ο επεξεργαστής. Ποιον επεξεργαστή έχει;Πιστεύεις ότι με 50-60 ευρώ συνολικά, κάνω κάτι;
Intel Core 2 Duo T8300 (2,4GHz).Μάλλον ναι, υπό την προϋπόθεση πως είναι κάπως επαρκής και ο επεξεργαστής. Ποιον επεξεργαστή έχει;
Θενκς μισόθεε!Α, εντάξει τότε. Με ένα 60άρι παίρνεις μνήμες 2x2GB DDR2 PC5300 ή 6400, καθώς και έναν 250άρη SSD.
Έχω χρησιμοποιήσει διάφορα mikrotik, για εξωτερικό χώρο συνήθως έβαζα αυτό (80-85€):Αναζητώ ένα POE access point για εξωτερικό χώρο (outdoors). Ξέρω ότι τα Ubiquiti είναι αξιόπιστα, αλλά χάθηκα λίγο στις επιλογές/μοντέλα.
Τι προτείνετε (κι από άλλες μάρκες); Για κόστος δεν έχω ιδέα, ας πούμε ένα εύρος €50 - €200. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις (= δεν θα ενώνονται πολλοί χρήστες, maximum 5), οπότε δεν χρειάζομαι κάτι "παντοδύναμο".