JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.483
Mεγειές Χρηστάρα καλοάκουστα.
Η Αθηνά τι λέει? για τα καλώδια που θα περνάνε μέσα στη μέση?
Η Αθηνά τι λέει? για τα καλώδια που θα περνάνε μέσα στη μέση?
Τα καλώδια είναι ένα θεματάκι,ειδικα το cat5 που συνδεει τα δυο ηχεία μεταξύ τους(master-slave)Η Αθηνά τι λέει? για τα καλώδια που θα περνάνε μέσα στη μέση?
χωρίς πλάκα επειδή δεν ξέρω την συνδεσμολογίαΤα καλώδια είναι ένα θεματάκι,ειδικα το cat5 που συνδεει τα δυο ηχεία μεταξύ τους(master-slave)
Στη φωτο είναι πρόχειρα συνδεδεμένα,μπορουν να μαζευτούν λίγο αλλά οχι να εξαφανιστούν.
Καμια ιδέα;
Τα ηχεία θα μείνουν,περίπου,σε αυτη τη θέση του δωματίου.Τα καλώδια ρεύματος θα μπουν δεξια,αριστερά σε μπριζες.Το cat5 γύρω από το δωμάτιο είναι μια λύση αλλά μπορεί να χρειαστεί πάνω από 10 μέτρα καλώδιο.Αν αυτή είναι η τελική θέση, θα έλεγα μήπως τα ρεύματα και τα καλώδια πάνε αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Το CAT5 ίσως να "ταξίδευε" στον τοίχο, και πάνω από την μπαλκονόπορτα μέχρι να φτάσει στο slave.
Edit: αν έβαζα κανάλι σαν αυτό που είπε ο Μάρκου θα το έκανα μπροστά στην μπαλκονόπορτα. Υπάρχουν σε χρώμα ξύλου. Νομίζω έχει ο Καυκάς.
Ας είναι και 50, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτε το κόστος είναι άξιο αναφοράς.cat5 γύρω από το δωμάτιο είναι μια λύση αλλά μπορεί να χρειαστεί πάνω από 10 μέτρα καλώδιο
Ρώτα Χρήστο στην κατασκευαστρια φίρμα αυτό αν γίνεται.χωρίς πλάκα επειδή δεν ξέρω την συνδεσμολογία
υπάρχει περίπτωση με κανένα αντάπτορα wifi to ethernet ή με power line να περάσει το σήμα?
άρα υπάρχουν ελπίδες....το έχει μόνο σε μικρά ηχεία τα οποία εξυπηρετούν αρχιτεκτονικές λύσεις.
Δεν μιλάμε όμως εδώ για power over ethernet (να πάρει δηλαδή ρεύμα το ηχείο ή κάποιο κύκλωμά του από το καλώδιο δικτύου). Λέμε αν μπορεί το καλώδιο να "κοπεί" και να περάσει μέσα από power lines ή wifi to ethernet.η λύση power over ethernet δεν είναι για τα πάντα όλα
Και γω δεν έχω ειδικές γνώσεις, και η σύνδεση πιθανώς να μην είναι απλή σύνδεση εθερνετ (διότι αν είναι απλή εθερνετ, δεν τίθεται θέμα, δουλεύει 100% και ασύρματα).Χωρίς να έχω γνώσεις
παιζ,μπασο έχει και αν δεν σου φτάνει προσθέτεις από το tone controlΤι λέει το ηχείο; παιζ καλά; μπάσα έχει;