Timaras
- Reaction score
- 2.131
Plex server to shield με κουμπομενο σκληρό φαντάζομαι έτσι?
Εγώ διαβάζω από ένα zyxel nas που έχω στο δίκτυο. Ενεργοποιείς μέσω τον ρυθμίσεων του να βλέπει και δικτυακό storage και παίζει άψογα. Είναι ελβετικός σουγιάς το μηχανάκι. Στις ρυθμίσεις του shield και μετά στις ρυθμίσεις του Plex server appPlex server to shield με κουμπομενο σκληρό φαντάζομαι έτσι?
Ακομα προλαβενεις....Ρε πούστη μου, θα με κάνετε να το αγοράσω, γαμώτο...
O server είναι και playerΚαι το Plex player που το τρέχετε ρε παιδιά?
Έχετε άλλο box?
Στις τηλεοράσεις?
Και τα δύο από το Shield.Και το Plex player που το τρέχετε ρε παιδιά?
Έχετε άλλο box?
Στις τηλεοράσεις?
Μόνο αν το περιεχόμενο δεν χωράει σε ένα δίσκο usb.Υπάρχει λόγος να φτιάξει κάποιος server αν η αναπαραγωγή αρχείων θα γίνεται μόνο σε ένα δωμάτιο;
Προσφέρει κάτι που δεν το έχει ένας τοπικός USB δίσκος;
Διαχείριση βιβλιοθήκης, πόστερ, καλύτερες αναζητήσεις (πχ με ηθοποιό, σκηνοθέτη, κλπ).Υπάρχει λόγος να φτιάξει κάποιος server αν η αναπαραγωγή αρχείων θα γίνεται μόνο σε ένα δωμάτιο;
Προσφέρει κάτι που δεν το έχει ένας τοπικός USB δίσκος;
Πολλές φορές τα σβήνω και πριν τα δω.Διαχείριση βιβλιοθήκης, πόστερ, καλύτερες αναζητήσεις (πχ με ηθοποιό, σκηνοθέτη, κλπ).
Εάν τα σβήνεις μετά που το βλέπεις δεν προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.
για να διαβαστούν ωστόσο σωστά απο το plex χρειάζεται συγκεκριμένο filename, σε συγκεκριμένο folder κλπ. έτσι δεν είναι ?Και τα δύο από το Shield.
Κάτι καλύτερο;Ζητείται συμφορουμίτης να μου το στήσει το shield στο εξωτικό Μαρούσι έναντι αμοιβής. Προσφορές με pm...
Ε καλά ρε wizzy , αν δεν θέλεις , μη σε πιέζουμε κιόλας.Ρε πούστη μου, θα με κάνετε να το αγοράσω, γαμώτο...