- Reaction score
- 99.936
Δεν μπορώ κάτω από medium. Το ιδανικό για μένα είναι well ή medium well.Λιγότερο ψήσιμο θα προτιμούσα γω.
Μάλλον είναι medium well προς well, ακριβώς όπως το θέλω.Αν δεν κάνω λάθος, είναι άριστα well done.
Ζουμερά, ξεζουμερά, όταν είναι αιμοσταγή τα κομμάτια δεν μπορώ να τα βλέπω.Βεβαίως φαίνεται πόσο ζουμερά ήταν στο κόψιμο, και για τον μελιδη είναι εντελώς ωμά αυτά..![]()
Και τα δόντια του "Σαγόνια" απο το James Bond MoonrakerΕγώ θέλω και κρούστα απ΄ έξω.![]()
Κρούστα θέλουμε και οι αιμοσταγείςΖουμερά, ξεζουμερά, όταν είναι αιμοσταγή τα κομμάτια δεν μπορώ να τα βλέπω.
Αν και αυτά όπως φαίνονται είναι πολύ καλύτερα από κάτι άλλα που βλέπω, ο Σπύρος μάλλον ξέρει να ψήνει.
Εγώ θέλω και κρούστα απ΄ έξω.![]()
Παρά την καλή προσφορά της, παραμένει λίγο τσιμπημένη σε σχέση με άλλες (ημι)ανώνυμες. Είναι λίγο ιεροσυλία να ρωτάω εδώ μέσα, αλλά σε τι περιμένει κανείς βελτιώσεις από τις άλλες, εάν θεωρήσουμε ότι στα νούμερα είναι όμοιες;Εύκολη, γρήγορη και σ' αυτή την τιμή είναι ευκαιρία.
Καθαρίζεται κάθε 4-5 ψησίματα με μια σπάτουλα αρχικά, μετά με καθαριστικό φούρνου (Fornet ή αντίστοιχο) και καλό ξέπλυμα.
Κάποιοι λένε ότι δεν έχει την μυρωδιά του κάρβουνου. Εγώ την προτιμώ. Πατάς ένα κουμπί, σε 5 λεπτά έχει πιάσει 250 βαθμούς και μόλις τελειώσεις το ψήσιμο την σβήνεις και δεν περιμένεις πότε θα σβήσουν τα κάρβουνα. Για εμένα που βαριόμουν αφόρητα την διαδικασία με τα κάρβουνα, δεν υπάρχει καλύτερο.