hawkwind78
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 3.143
Εγώ το έβαλα πλαγιαστο. Για την ενημέρωση σας έπαιξαν τα gamepads του PS3 μια χαρά για gaming.
χαϊεντιάNVIDIA SHIELD TV Stand Black: Amazon.de: Electronics & Photo
Στάντ , 35,77.
Ελεος.
35.77 ένα κομμάτι πλαστικό?
35.77e ? πάνε καλά?
Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Κάτι λάθος έχεις γράψει ή τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου λόγο άγνοιας του Auro3D.Σίγουρα; Στα BD και τα UHD δεν περιέχονται στα HD formats;
Όλη η πχ 9.1 πληροφορία υπάρχει μέσα στο 5.1 PCM αρχείο. Αν ο ΑV διαθέτει πιστοποίηση θα πάρει τους ανάλογους ήχους και θα τους στείλει πάνω. Αν όχι θα πάνε όλα κάτω.Η μήπως εννοείς ότι θα σταλεί από το Player σε pcm μορφή μόνο , και μετά ο av θα κάνει τα δικά του?
Γιατί ο decoder που μπορεί να διαχειριστεί και τα metadata των objects είναι στον AV.Επίσης γιατί μπορεί να επεξεργαστεί τα metadata μόνο ο ενισχυτής και όχι το player? για τα atmos - dts x.
Σοβαρά τώρα;Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Κάτι λάθος έχεις γράψει ή τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου λόγο άγνοιας του Auro3D.
Σεμινάρια θέτε νομίζω, ας είναι.
Να μαθαίνουν και κάποιοι που γελάνε.
Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Κάτι λάθος έχεις γράψει ή τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου λόγο άγνοιας του Auro3D.
Σεμινάρια θέτε νομίζω, ας είναι.
Να μαθαίνουν και κάποιοι που γελάνε.
Σοβαρά τώρα;
Προφανώς δεν κατάλαβες ότι γελάει με την αντίδρασή σου και τα σχολιάκια περί σεμιναρίων σε ειλικρινή απορία. Με τα σχόλια αυτού του τύπου γέλασε, όχι με το κείμενο παρακάτω.Γέλα όσο θες.
Έχεις κάποια αντίρρηση στα τεχνικά;
Εκεί απάντησε, το γέλιο δεν με ενδιαφέρει.
μην τον καλύπτεις εσύ!Προφανώς δεν κατάλαβες ότι γελάει με την αντίδρασή σου και τα σχολιάκια περί σεμιναρίων σε ειλικρινή απορία. Με τα σχόλια αυτού του τύπου γέλασε, όχι με το κείμενο παρακάτω.
Ίσως βέβαια να φταίει και ο @Zizik που έκανε μια άχρηστη ερώτηση, με την έννοια ότι μικρό ενδιαφέρον έχει πώς περνάει ένα immersive ηχητικό φορμά που εδώ και χρόνια φλερτάρει με την ανυπαρξία.
Το nfl game pass υπάρχει κ παίζει μια χαράΡε μαστόρια μπορεί να μου κάνει κάποιος κάτοχος μια χάρη; Υπάρχουν διαθέσιμα στο google store τα app nfl gamepass και nba league pass;
Μια χαρά γίνεται bitstream.Βασικό που το ξέχασα.
Ακόμα και το πρώτο DVD Player που βγήκε ποτέ να πάρεις και του βάλεις Auro3D δισκάκι θα παίξει γιατί πατάει πάνω στο PCM.
Αν δεν περνάει σήμα πρέπει να αλλάξεις το bitstream σε PCM αλλιώς δεν θα δόση σήμα.
Φαντάζομαι πως αυτή η ρύθμιση υπάρχει και στο Shield.
Γενικά, Auro3D και Bitstream δεν παν παρέα.
Once Again.
Auro3D και Bitstream δεν παν παρέα.
50€.
Μια χαρά γίνεται bitstream.
Βασικά, μέσω bitstream λειτουργεί το consumer Auro 3D που είναι encapsulated σε DTS-HD αρχείο.
Και ο codec στο PCM τι κάνει;Μια χαρά γίνεται bitstream.
Βασικά, μέσω bitstream λειτουργεί το consumer Auro 3D που είναι encapsulated σε DTS-HD αρχείο.
Ο decoder θες να πεις μάλλον.Και ο codec στο PCM τι κάνει;
Μιλάω για τον κώδικα μέσα στο PCM.Ο decoder θες να πεις μάλλον.
Ο decoder παίζει είτε το Auro 3D stream είναι σε μορφή PCM είτε encapsulated σε DTS-HD track (από ότι φαίνεται μπορεί να ενσωματωθεί ακόμα και σε Dolby TrueHD track).
Θα μπορούσαμε να τον πούμε "processor/software logic" γιατί η λέξη decoder παραπέμπει κυρίως σε hard/soft ware που κάνει decode κάποιο encoded data stream, ενώ τα "solutions" των Dolby/DTS/Auro κάνουν και άλλα πράγματα πέρα από απλό decoding.
Ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα είτε είναι σε μορφή PCM το soundtrack είτε σε DTS XLL bitstream.Μιλάω για τον κώδικα μέσα στο PCM.
Έχει κώδικα ο οποίος περνάει από τον player στον AV και αν ανεβάζει τους ανάλογους ήχους πάνω, αλλιώς θα μείνουν κάτω μαζί με όλο το bed.
O decoder κάνει άλλη δουλειά, θα πάρει τον κώδικα αυτό του PCM για να κάνει ότι πρέπει να κάνει.
Για την ενσωμάτωση στο Dolby ίσως εννοείς το Dolby MAT που κάνει το σήμα PCM παρόλο που διατηρεί τα metadata των objects.
Στα υπόλοιπα που λες δεν έχω απάντηση γιατί έχω κενά, οπότε χρειάζεται διάβασμα.