- Reaction score
- 98.516
Βάλε στις ρυθμίσεις να μην κλείνει ποτέ.Μου κάνει ένα σότο.
Εκεί που παίζει tidal , στο 40λεπτο. Κλείνει.
Παρόλο που εχω την ρύθμιση για μουσική ενεργή. Και βέβαια μέσω του cec κλείνει και ο denon.
Βάλε στις ρυθμίσεις να μην κλείνει ποτέ.Μου κάνει ένα σότο.
Εκεί που παίζει tidal , στο 40λεπτο. Κλείνει.
Παρόλο που εχω την ρύθμιση για μουσική ενεργή. Και βέβαια μέσω του cec κλείνει και ο denon.
Μην είσαι χαζός, άστο να κλείνει.Βάλε στις ρυθμίσεις να μην κλείνει ποτέ.
Στο username, πάνω από το Home του Plex, βρίσκονται οι ρυθμίσεις για εικόνα, ήχο και υπότιτλους. Οι υπότιτλοι ρυθμίζονται σε μέγεθος, χρώμα και φόντο, ενώ η θέση τους έχει μόνο τις τρεις ρυθμίσεις που προανέφερα.Δεν έχω δεί να έχει κάποια ρύθμιση .
Εγω δεν ξέρω πως να το βάλω να βλέπει το δίκτυο.
Δεν έχω βρει άλλο τρόπο μετακίνησης υποτίτλων...Στο username, πάνω από το Home του Plex, βρίσκονται οι ρυθμίσεις για εικόνα, ήχο και υπότιτλους. Οι υπότιτλοι ρυθμίζονται σε μέγεθος, χρώμα και φόντο, ενώ η θέση τους έχει μόνο τις τρεις ρυθμίσεις που προανέφερα.
Για να δεις τις ταινίες μέσω δικτύου;Εγω δεν ξέρω πως να το βάλω να βλέπει το δίκτυο.
Κι εμένα με παίδεψε. Γι' αυτό βαριόμουνα να ασχοληθώ, αλλά άμα μπεις στον χορό...Εγω δεν ξέρω πως να το βάλω να βλέπει το δίκτυο.
Εάν η βιβλιοθήκη σου είναι σε τοπικό ή δικτυακό δίσκο, δοκίμασε Kodi.Help wanted.....
Καλό κι άγιο το Plex, οργάνωσε πολύ ωραία την βιβλιοθήκη, έχει καταπληκτική εικόνα, σχεδόν εφάμιλλη με του Oppo (χρειάζεται περισσότερη σύγκριση για να το πω με βεβαιότητα), μέχρι εδώ όλα καλά.
Τα κακά:
- Διαβάζω ότι δεν παίζει bd folders με μενού. Αφού μπορούμε να πάρουμε την ταινία σε mkv, το καταπίνουμε και πάμε παρακάτω.
- Δεν μετακινεί τους υπότιτλους. Το να βάλεις τους υπότιτλους στο κέντρο της εικόνας δεν είναι μετακίνηση, είναι μ@λακία.
Για 'μένα το τελευταίο είναι deal breaker. Έχω φτιάξει masking, το χρησιμοποιώ πάντα σε ταινίες 2.40:1 και απολαμβάνω την εικόνα του. Ναι, ο Ν7 είναι JVC, ναι έχει μαύρα, αλλά οι μπάρες του δεν είναι απολύτως μαύρες όπως με το masking. Το να απενεργοποιήσεις λοιπόν το masking, από το να διαβάσεις τη μία από τις δύο σειρές των υπότιτλων, γιατί η άλλη πέφτει στο masking, δεν είναι επιλογή.
Ερώτηση:
Υπάρχει άλλος player που να μπαίνει στο shield, να έχει το ίδιο καλή εικόνα, να μετακινεί τους υπότιτλους (κατά προτίμηση να τους αλλάζει και χρώμα) και να έχει οργάνωση βιβλιοθήκης τύπου plex;
Στο support του plex έχει επισημανθεί το πρόβλημα πολλές φορές, αλλά κάνουν τους κινέζους. Με βλέπω να ξαναπουλάω το shield...
Αυτό που φοβόμουν...να αρχίσω να διαβάζω και για Kodi στα γεράματα...Εάν η βιβλιοθήκη σου είναι σε τοπικό ή δικτυακό δίσκο, δοκίμασε Kodi.
Όχι δεν έχω χωριστό plex server, μόνο του shield.Εάν έχεις χωριστό Plex server, υπάρχει και addon για να συνδεθείς με Kodi.
Επανάληψη: υπάρχει κανείς που να έρχεται στο εξωτικό Μαρούσι να βοηθήσει στο στήσιμο του Shield με αμοιβή;Εάν όχι, πες πριν το πουλήσεις
Το Kodi έχει αποκτήσει κακή φήμη, και το μόνο του φταίξιμο είναι ότι δίνει πολλές δυνατότητες ρύθμισης - ακριβώς αυτό που ψάχνεις .Αυτό που φοβόμουν...να αρχίσω να διαβάζω και για Kodi στα γεράματα...
Ναι, είναι σε οικιακό server.
Όχι δεν έχω χωριστό plex server, μόνο του shield.
Επανάληψη: υπάρχει κανείς που να έρχεται στο εξωτικό Μαρούσι να βοηθήσει στο στήσιμο του Shield με αμοιβή;
Zidoo είχα, δεν συμπάθησα ποτέ το λειτουργικό του περιβάλλον, το 'στειλα. Τα SoC1619DR δεν συνεργάζονται σωστά με τον Ν7.Σε μια γρήγορη έρευνα το Kodi κάνει reposition.
Από media boxes το Zidoo.
Με πρόσφατο update πήρε και menu σε 2.35.
Γούστα είναι αυτά.Zidoo είχα, δεν συμπάθησα ποτέ το λειτουργικό του περιβάλλον, το 'στειλα. Τα SoC1619DR δεν συνεργάζονται σωστά με τον Ν7.
Το Shield έχει την εικόνα, έχει την εμφάνιση, έχει Netflix και Cosmote TV που θέλω, έχει και την μ@λακία με τους υπότιτλους.