Timaras
- Reaction score
- 2.131
What is banding?Το banding είναι τόσο έντονο, που αποκλείεται να μην το έβλεπες. Δεν χρειαζόταν προσπάθεια
Για να μαθαίνουμε και εμεις....
What is banding?Το banding είναι τόσο έντονο, που αποκλείεται να μην το έβλεπες. Δεν χρειαζόταν προσπάθεια
Απαντώ στο σχόλιο μου...Κατσε γιατι τωρα βλεπω στα χαρακτηριστικα του Home Cinema και γραφει 4Κ UPSCALE....Συνεπως μη μπω στα εξοδα...
Τι λες ? Αφου παιζει και BLURAY μου κανει ! Σωστα ?
LG HX773W 3D BLU RAY 9.1 SMART HOME CINEMA
Η LG προσφέρει προηγμένες συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας, όπως τηλεοράσεις, συσκευές ήχου κ SKU:PER.703352www.e-shop.gr
Μόνο σε windows και mac υπάρχει hack.Για βοηθήστε....Οι υπότιτλοι μπορούν να μετακινηθούν και αλλού, εκτός από χαμηλά, στην μέση και ψηλά; Στις ταινίες 2,40:1 η επάνω σειρά πέφτει επάνω στην εικόνα και η κάτω στην μαύρη μπάρα, όπου ανεβαίνει το masking.
Ήταν ανάγκη να το βρεις τώρα που έδωσα το Shield;Λοιπόν,
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που έγγραψα από πάνω αλλά έβαλα λίγο στην samsung να πειραματιστώ.
Στον player λοιπόν,πας στις 3 τελείες δεξιά και μετά στους υπότιτλους.
Εκεί έχει μια επιλογή "Ενσωμάτωση" που ήταν στο αυτόματο και η δεύτερη σειρά έβγαινε στο περιθώριο.
Όταν επέλεξα "ναι,πάντα" ανέβηκαν οι υπότιτλοι και τη δεύτερη σειρά τη δείχνει πλέον μέσα στο κάδρο.
Χρειάστηκε βέβαια να τους μεγαλώσω από κανονικό σε μεγάλο γιατί με την ενσωμάτωση μίκρυναν.
Rose,
sorry for this!!
Δυστυχώς, δεν φημίζομαι για την υπομονή μου όπως φημίζεται ο @Zizik ...Το ξέρω φίλε, αυτό σκέφτηκα και γω.Μα και συ βρε παιδί μου καθόλου υπομονή δεν έχεις?
Πάρτο πίσω.Θα καταλάβει ο Μάκης.
Υπαναχώρηση σύμβασης
Αυτό είναι το μεγάλο δυναμικό εύρος.Που πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;