JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.890
Δεν την έχασες.
Σου την αφαίρεσαν τεχνηέντως.
Ελπίζω να μη γίνει το όμοιο και για κάνα κοίλο σπλαχνο μου, ενώ κοιμάμαι...Δεν την έχασες.
Δε καταλάβαίνω Κώστα καθώς δε ξέρω καλά (ούτε θεωρητικά, ούτε εμπειρικά), ούτε τι είναι ο ιμερσιβ ήχος, δε ξέρω τι είναι το dolby atmos και δε ξέρω τι είναι το Αούρο. (εγω έκνα πουθενά κάποια τρολιά σε αυτά, αλλά και να έκανα άπαξ και δεν ξέρω τι είναι όλα αυτά δεν δικαιολογούμαι ? Δεν είναι δηλαδή τρολιά αλλά ασχετοσύνη).Γιατί να μη το χάσουμε;
Εδώ έχουμε χάσει τόσα και τόσα, στο χιούμορ θα κολλήσουμε;
Εγώ έχασα μια σοκολατόπιτα.
View attachment 226088
Τρολιά είναι να μιλάς για ιμερσιβ ήχο, δηλαδή (εννοείται) για dolby atmos, και κάποιοι κεφάλες να απαντούν για Auro, όρο το πεθαμένο.
΄΄Μαύρο΄΄ θα είναι και αυτό από τις πολλές...καταχρήσεις (κρεατικών,οινοπνευματωδών και...χαμηλών)Ελπίζω να μη γίνει το όμοιο και για κάνα κοίλο σπλαχνο μου, ενώ κοιμάμαι...
Όλο και κάτι θα πιάνει στη μαύρη αγορά..
Και να θέλω, που δε το πιστεύω να το πιστεύεις, όσο απίστευτο κι αν είναι, δε μπορώ.εάν θες να με βοηθήσεις να καταλάβω
εγώ πάντως Μπλάκμουρ δαγκωτό κι ας είναι και με την Καντίς...εαν προτιμάει Μαλμστιν ή Μπλάκμουρ .
σιγά μην καταλάβαινες εσύ ποιος είναι ο BlackmoreΑκούς Tέτοια ξενέρωτα εσύ? @wnet
Αγαπητέ @thva μπορεί να ειπωθεί και τίποτα και να μη γίνει αντιληπτό.... γραπτός λόγος σε forum είναι και όχι face to face... δε βλέπω να έγινε κάτι που να αξίζει να χαλάσουμε τις καρδιές μας, προχωράμε με το ρυθμό μας!!!!Αγαπητοί υπόλοιποι "άμεσα" εμπλεκόμενοι, επειδή έχω κάποιες υποχρεώσεις και δε μπορώ να συνεχίσω αυτόν τον διάλογο που εξάλλου δε είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω καλά .... και ότι δε καταλαβαίνω, καλά είναι να μην μιλάω.... να σας πω : ότι εάν έγινε κάποια παρεξήγηση ή όχι δε ξέρω. (Δε νομίζω μια χαρά κατάλαβα αλλά ΟΚ). Και επίσης εγω δε ξέρω καλά να "διαβάζω μεταξύ των γραμμών".. Εφόσον, δε ξέρω, καλά είναι να διακόπτω την προσπάθεια περαιτέρω συνομιλιάς αποφευγοντας γελοιοποιήσεις. Σε όποιο άλλο νήμα ΟΚ να το έκανα (εαν είχα το χρόνο). Εδω σε αυτό το νήμα , όχι. Ιδίως όταν ο Κος Χρήστος λέει "ειρήνη". Εγω υπακούω.
Εσείς φαίνεται να συνεννοείστε όλοι μια χαρά. Να μη σας χαλάω το κλίμα και ιδίως το νήμα του Κου Χρήστου τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα.
Στενοχωριέμαι βέβαια καθώς ήταν το μόνο νήμα που ένιωθα ελεύθερος να ποστάρω και δεν ενοιωθα ότι πρέπει να δικαιολογω την κάθε μου φράση ασχολούμενος με "παρεξηγήσεις".
Ότι και να πείτε περαιτέρω δε πρόκειται να απαντήσω , όπως εξάλλου βλέπω δε μου απαντάτε και εσείς.
Naι ρε θυμήσου όταν πρωτάκουσες MANZIONE πόσες μέρες σερί τον άκουγες.σιγά μην καταλάβαινες εσύ ποιος είναι ο Blackmore
σ αφήνει ο μαντσιόνε να δεις;;;
Αγαπητέ @thva μπορεί να ειπωθεί και τίποτα και να μη γίνει αντιληπτό.... γραπτός λόγος σε forum είναι και όχι face to face... δε βλέπω να έγινε κάτι που να αξίζει να χαλάσουμε τις καρδιές μας, προχωράμε με το ρυθμό μας!!!!
Μη "χαλιέσαι" τσάμπα και βερεσέ !
Κρέας μοσχαρίσιο με κόκκινο κρασί.- κρεας ή πσαρι ? -μακαρονια δι μπεστ...
- πχοια μπυρα ?
- βοτκα πορτοκαλι ? ή βοτκα λεμονι ?
Ο μαϊμού δεν είχε γεννηθεί ακόμα, σωστά;όταν πρωτάκουσες MANZIONE
Αν δεν με απατά η μνήμη μου (που είναι βέβαιο ότι με απατάει αλλά δε ξέρω με ποιον η ρουφχιανα) ήταν το έτος ... (άσε δε λέω, ντροπή) στο μύλο εδώ στη σαλόνικα μπιτς ο μπλέιν και βεβαίως τον είδα λαιβ, και ξανάρθε αρκετές φορές, αφού είχε ερωτα.Μπλέιν (κανονικα ειναι Ρέινινγκερ) αλλα εγω τον λεω Ρένεγκειντ (μτφ αποστατης)...
μεγαλη μορφη, πλεων διαμενει καπου στο Μοναστηρακι, στην Αθηνα..
Εκεί ρίξε Ξυνή. Τέτοια θέλουν.