wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.480
Άντε μωρέ με το σαπάκι...
τι να κανω τωρα, δε ξερω.. να τ αφησω εκει? να ψαξω ποιος τ αφησε? κι αν δε βρω? κριμα δεν ειναι? να το βαλω καπου πισω κατω απ το τραπεζι? να δοκιμασω αν παιζ? να βαλω ρευμα κι εναν ασυρματο ανταπτορα svs ετοιμο που ειχα παρει τυχαια? να το συνδεσω στη metric με μια ακομα εξοδο για sub που ετοιμαζω τυχαια παλι, με dsp kai time delay κλπ? κριμα δεν ειναι?Γκαντεμιά ρε φίλε!!!
Κουράγιο...
να σου πω επρεπε κανονικα, αλλα με πιεζει ο χωρος, 3 ειναι τωρα, κατι θα γινει, δεν εχω αλλο χωρο, βασικα πρεπει να βγουν κ 2 καρεκλες απ την τραπεζαρια, εχω χρονο μεχρι αυριο τετοια ωρα που θα γυρισει η Λενα, που τις βαζω και πως το κρυβω κι ουτε γατα ουτε ζημια ενα πραμα...Να σου πω, δεν παίρνεις άλλο ένα, να μην αισθάνεται μοναξιά;
φιξντΝα σου πω, δεν παίρνειςάλλο έναάλλα τρία , να μην αισθάνεται μοναξιά;
καπως ετσι το σκεφτομουν κι εγω, βεβαια δια μαγειας μαλλον καποιος διαβασε τη σκεψη μου, νταξξ κομματια να γινει και κατι θα κανουμε...Κρασάκι+παρμεζάνα+κοψίδια=μικρόφωνο.
Καλά δε το λες και χρΕπικ!Άντε μωρέ με το σαπάκι...
Ε ναι λοιπόν, η γνωστή Ιατρική ηθική στο προσκήνιο για μια ακόμη φορά .Κρασάκι+παρμεζάνα+κοψίδια=μικρόφωνο.
Έλεος πιά,τα SVS δεν είναι...μουσικά sub.τι να κανω τωρα, δε ξερω.. να τ αφησω εκει? να ψαξω ποιος τ αφησε? κι αν δε βρω? κριμα δεν ειναι? να το βαλω καπου πισω κατω απ το τραπεζι? να δοκιμασω αν παιζ? να βαλω ρευμα κι εναν ασυρματο ανταπτορα svs ετοιμο που ειχα παρει τυχαια? να το συνδεσω στη metric με μια ακομα εξοδο για sub που ετοιμαζω τυχαια παλι, με dsp kai time delay κλπ? κριμα δεν ειναι?
Προτιμότeρο ν'αποφύγει τα bass reflex...Καλά βρε φίλε Γιάννη δε ντρέπεσαι καθόλου, πήγες και πήρες SVS ενώ υπάρχουν οι Μονόλιθοι του dahari, δε τον στέφτηκες καθόλου, εδώ κινεί θεούς και δαίμονες για τα σαμποτέρατα.
Πάντως καλορίζικο και καλά μπάπα-μπούπα !!!!
Τα μη βαρβάτα τα λέμε και μουσικά ,σαν τις ΄΄άσχημες΄΄ που έχουν όμως καλή ψυχή!Έλεος πιά,τα SVS δεν είναι...μουσικά sub.