Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.624
Γκαντεμιά ρε φίλε!!!
Κουράγιο...
τι να κανω τωρα, δε ξερω.. να τ αφησω εκει? να ψαξω ποιος τ αφησε? κι αν δε βρω? κριμα δεν ειναι? να το βαλω καπου πισω κατω απ το τραπεζι? να δοκιμασω αν παιζ? να βαλω ρευμα κι εναν ασυρματο ανταπτορα svs ετοιμο που ειχα παρει τυχαια? να το συνδεσω στη metric με μια ακομα εξοδο για sub που ετοιμαζω τυχαια παλι, με dsp kai time delay κλπ? κριμα δεν ειναι?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.624
Να σου πω, δεν παίρνεις άλλο ένα, να μην αισθάνεται μοναξιά; 8-)
να σου πω επρεπε κανονικα, αλλα με πιεζει ο χωρος, 3 ειναι τωρα, κατι θα γινει, δεν εχω αλλο χωρο, βασικα πρεπει να βγουν κ 2 καρεκλες απ την τραπεζαρια, εχω χρονο μεχρι αυριο τετοια ωρα που θα γυρισει η Λενα, που τις βαζω και πως το κρυβω κι ουτε γατα ουτε ζημια ενα πραμα...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.624
Κρασάκι+παρμεζάνα+κοψίδια=μικρόφωνο.
καπως ετσι το σκεφτομουν κι εγω, βεβαια δια μαγειας μαλλον καποιος διαβασε τη σκεψη μου, νταξξ κομματια να γινει και κατι θα κανουμε...

:p 8-) :roflmao:

Reaction score
8.955
Καλά βρε φίλε Γιάννη δε ντρέπεσαι καθόλου, πήγες και πήρες SVS ενώ υπάρχουν οι Μονόλιθοι του dahari, δε τον στέφτηκες καθόλου, εδώ κινεί θεούς και δαίμονες για τα σαμποτέρατα. :)
Πάντως καλορίζικο και καλά μπάπα-μπούπα !!!!

Reaction score
2.811
Κρασάκι+παρμεζάνα+κοψίδια=μικρόφωνο.
Ε ναι λοιπόν, η γνωστή Ιατρική ηθική στο προσκήνιο για μια ακόμη φορά :biggrin:.
Αλήτες που παίζετε με τον πόνο του άλλου, ένα sub θα μετρήσετε και ζητάτε την Πούλια και τον Αυγερινό!
Χάθηκε το μέτρο:

50€ 50€ 50€ 50€ 50€ 50€
:tongue:

Reaction score
3.628
Γιαννη,τα ηχεια πως σου φανηκαν τελικα φιλε;Αξιζε λες η αλλαγη που εκανες ή αυτο που σου ελειπε ηταν εξτρα σαμπ;

Ακους κανονικα τις μουσικες σου ή ακομα δεν τα εχεις ρυθμισει πληρως;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.676
μπα....έχει λίγη δουλίτσα ακόμα....
περιμένει ένα φορτηγό καλάμια από το Βιετνάμ....και μετά θα μας πει εντυπώσεις :laugh:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.624
η αληθεια ειναι πως επειδη ειναι μικρουλια τα ηχεια και ηθελαν βοηθεια, μου ελειπε ενα ακομα σαμπ, τωρα 3 η 5 στο συνολο...κι αυτο δηλαδη επειδη μονα τους δεν ειχαν μπασο, ελειπε κι ειπα να παρω ενα εξτρα σαμπ, να μην παραπονιεται .

επισης, μουσικες ακομα δεν ακουω, οχι, τιποτα , περασαν σχεδον 8 μηνες κι ακομα ρυθμιζω πληρως, μονο αυτο κανω βασικα, αν δε τα κανω τελεια μαλλον δε θ ακουσω ξανα μουσικη, τι, τζαμπα πληρωσα ενα σκασμο λεφτα?
υπολογιζω σε λιγο καιρο που θα τα χω ρυθμισει σωστα, να βαλω κανα τραγουδακι ν ακουσω, καμια μουσικουλα, καμια ταινια, κατι λιγο περαν απο ολη μερα καθε μερα ρυθμισεις...

:roflmao: 8-) :p

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.235
τι να κανω τωρα, δε ξερω.. να τ αφησω εκει? να ψαξω ποιος τ αφησε? κι αν δε βρω? κριμα δεν ειναι? να το βαλω καπου πισω κατω απ το τραπεζι? να δοκιμασω αν παιζ? να βαλω ρευμα κι εναν ασυρματο ανταπτορα svs ετοιμο που ειχα παρει τυχαια? να το συνδεσω στη metric με μια ακομα εξοδο για sub που ετοιμαζω τυχαια παλι, με dsp kai time delay κλπ? κριμα δεν ειναι?
Έλεος πιά,τα SVS δεν είναι...μουσικά sub.
Έπρεπε να πάρεις...REL κι εξάδα κιόλας -έκπτωση γίνεται,αφού ο αρχιμηχανικός της εταιρείας θα πρότεινε μάλλον... δεκάδα για ηχεία όπως τα δικά σου - να φτιάξεις δύο line arrays από ένα δίπλα σε καθένα main και κατόπιν να περάσεις ολόκληρη...΄΄αιωνιότητα και μια μέρα΄΄ τιουνάροντάς τα με το αυτί,δίχως metric & DSP τα οποία ως επαγγελματικά εργαλεία υποβαθμίζουν τη χαϊενδοσύνη των main και χαλάνε τη μουσικότητα... :roflmao:
Καλά βρε φίλε Γιάννη δε ντρέπεσαι καθόλου, πήγες και πήρες SVS ενώ υπάρχουν οι Μονόλιθοι του dahari, δε τον στέφτηκες καθόλου, εδώ κινεί θεούς και δαίμονες για τα σαμποτέρατα. :)
Πάντως καλορίζικο και καλά μπάπα-μπούπα !!!!
Προτιμότeρο ν'αποφύγει τα bass reflex...

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.624
Εχω Κάνει τάμα στην Παναγία την Σουμελά κάθ οτι και πόντιος, να Καταφέρουμε Να βγάλουμε ένα κανάλι έξοδο ακόμα για το πονεμένο το νεο το Sub , Και περιμένω την επιφοίτηση της Παναγίτσας και του Χριστούλη να τα καταφέρουμε, γιατί μέχρι τώρα όσο και αν προσπάθησα το μόνο που έκανα είναι να μην ακούω τίποτα, οι χρήστες μετρικ Έχουν πολύ συχνή επαφή με τα θεία...

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον @dapost Αγαπημένο που χρόνια υπομονετικά με βοηθάει πάντα σε ότι κι αν ζητησω οΠως επισης φυσικα τον πετρελαια τον ηλεκτρικο τον@costas EAR και τον @Dimifoot Που περιμένει να έρθει να μου τα μετρήσει και να φάει σαλαμάκια και να πιει τα κρασάκια.

Ο θεός και η Παναγιά μαζί μας.
Αλλιώς έχετε το νου σας για την αυλή μπροστά από το σπίτι μου μη βρείτε καμιά σπασμένη μετρικ.

P

panag 505

Guest
Θα υπάρξει λίγος εκνευρισμός στο σετάρισμα οπότε κρύψε τα ποτήρια με χερούλια καλού κακού
εγώ θα σε παρακαλούσα να το αναβάλεις λίγο γιατί αυτή τη περίοδο, μαζεύονται οι κοκκινολαίμηδες στο κήπο μην τρομάξουν. Εγώ ρίχνω 10 τυρόπιττες για να τα μαζέψω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.566
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Alex Nik