Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Οι 4 παλιότερες πολυθρόνες (σκούρες δερματίνη ανάκλησης) είχαν αγοραστεί από Sato home, παν πολλά χρόνια. Πολύ αναπαυτικές, αλλά η αρχική δερματίνη ήταν ψεύτικη, οπότε αργότερα τις πήγα σε ταπετσερη για νέα δερματίνη, κι από τότε είναι τζετ.Κώστα τις πολυθρόνες από που τις πήρες; Με ενδιαφέρει να πάρω και εγώ.
Αν οδήγησες 1 ώρα για να φας μπριζόλα σε ψαροτάβερνο και πέτυχε, είσαι και παράνομος και κωλοφαρδος!Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε . Περί της μπριζόλας.
Τον καλύτερο χοιρινό λαιμό , με πάχος σχεδόν τρία δάκτυλα , τον έχω φάει σε ψαροταβέρνα , σε ψαροχώρι.
Εμεινα Πάκης λέμε.
Ανώμαλε!Οδήγησα 1,5 ώρα και έφαγα μπριζόλα .
Εδώ εγώ έμεινα Πάκης!Οδήγησα 1,5 ώρα και έφαγα μπριζόλα .
Αυτό ήταν το ζητούμενο και για μένα τουλάχιστον, στόχος επετεύχθη:Μπορείς να κάθεσαι με τις μέρες σε οπτικοακουστικό υλικό και να απολαμβάνεις!!!
Με τον γκεομιατ έχουμε πολλά κοινά γούστα στη μουσική, οπότε ήταν εύκολο να γουστάρουμε και οι δύο, παίξανε ότι μουσικές θες, από φωνητικά και χορωδίες μέχρι bjork και boris blank (γνωστός από τους Yello) και βεβαίως αφού ακούσαμε τούτο το κομμάτι σχεδόν όλο με το volume στο 0:έχοντας τον μικρό από δίπλα να κοπανιέται, εγώ έζησα στη νιρβάνα μου πολύ όμορφη εμπειρία.
-Ευχαριστώ και ανταποδίδω νεαρούλη!!Πάντα περνάω υπέροχα με τον γκεομιατ, και αυτή η φορά δεν μπορούσε να ήταν διαφορετικά, σ'ευχαριστώ για την παρέα σου φίλε μου!
ΥΓ. Η βραδιά έκλεισε με μια δόση dolby atmos από kraftwerk με το volume κολλημένο στο 0..
Θα λεγα θα μεγαλωσεις και θ αλλαξεις γνωμη, αλλα δε το λεω...Απορώ τι σας αρέσει από τον moby.
Που ξέρει η Deutche Grammophone από μουσική;Ο συγκεκριμένος δίσκος έχει απίστευτα πάρα πολύ πληροφορία στα front wide.
Είδες η ντόιτσε η γκράμοφον;
Φουλ 9.1.4 μαστερινγκ!