- Reaction score
- 100.226
Το βρίσκω στο γερμανικό Amazon με 69€ + μεταφορικά.
Αλλαξα θεση στο Subwoofer το εβγαλα απο την γωνια και η διαφορα ειναι αισθητη θελω να απομονοσω τελειως τους κραδασμους στο σπιτι. Το ειχα στη γωνια οπως θα δεις στην παραπανω φωτο που ποσταρα και το πηγα απεναντι ουσιαστικα διπλα στον καναπε.Τι προσπαθείς να πετύχεις;
Δεν νομίζω να το πετύχειςθελω να απομονοσω τελειως τους κραδασμους στο σπιτι.
Δεν πρόκειται να το πετύχεις αυτό, μην πετάς τα λεφτά σου.θελω να απομονοσω τελειως τους κραδασμους στο σπιτι.
Εφόσον ξέρεις και γίνεται, πες του ακριβώς τι να κάνει για να μην έχει κραδασμούς στο σπιτι..πρεπει να το σκαλισεις λιγο για να το φερεις στον χωρο σου ακουστικα, αναλογα την ενταση που ακους...
Αν σου το βγάζει -12, γιατί δεν χαμηλώνεις την ένταση από το sub;Όλο το απόγευμα το Audyssey μου το βγάζει -12db. Λογικά είναι καθαρά θέμα χώρου και όχι μόνο θέμα τοποθέτησης. Δεν ασχολούμαι άλλο κουράστηκαθα το αφήσω σε μια ενταση που μου αρέσει και τέλος.
ε ναι, βασικο.Όλο το απόγευμα το Audyssey μου το βγάζει -12db. Λογικά είναι καθαρά θέμα χώρου και όχι μόνο θέμα τοποθέτησης. Δεν ασχολούμαι άλλο κουράστηκαθα το αφήσω σε μια ενταση που μου αρέσει και τέλος.
Σήμερα έκανα με την εφαρμογή ισοστάθμιση και είχα τα εξής αποτελέσματα.ε ναι, βασικο.
χαμηλωσε την ενταση του sub
το app το πηρες ;
Καλησπέρα τον 2700 έχεις ;Σήμερα έκανα με την εφαρμογή ισοστάθμιση και είχα τα εξής αποτελέσματα.
ΑκριβωςΚαλησπέρα τον 2700 έχεις ;