Μήπως ονειρεύομαι; CHAOS hypercar

gonis

Luger
Reaction score
12.144
Μου θυμίζει τους Έλληνες κατασκευαστές HiFi και High End που τα προϊόντα τους θυμίζουν ξύλινα κουτιά που είχαν οι λούστροι στην Ομόνοια ή αλουμινένια κουτιά που θυμίζουν οστεοφυλάκια
Τα σασί της ύψιλον σου θυμιζουν οστεοφυλάκια;

gid

Reaction score
9.487
Δεν ξέρω τι έχει πει ή γράψει ο ίδιος σχετικά, πάντως αν δεν έχει δώσει κάποια σχετική ρητή διευκρίνηση, αυτοί που θα δουν τις φωτό, θα συμπεράνουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό πως ο χώρος είναι δικός του.

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Σας τα' λεγα; Σας τα' λεγα...
Ο ανθρωπος ειναι ο... Ταμτακος της αυτοκινησης, οχι ο Λιακό.
Για τους λογους που εθιχθησαν παραπανω και απορω πως δεν τον γιουχαρατε απ την αρχη. Ποσο μυαλο χρειαζεται για να καταλαβουμε πως οταν ακουμε δημοσια οτι ενας ελληνας ειναι σα 10 ξενους, οτι βρισκομαστε μπροστα σε κλοουν και οχι σε κατασκευαστη ακομα και...φερμουαρ!!
Εγω δηλαδη πως το καταλαβα; Ή εγω ειμαι η Μαρια Κιουρι ή εσεις ειστε... υπανθρωποι..... :D :D :D :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.200
ΚΑΘΟΛΟΥ δεν πιστεύω οτι θα πετύχει τους στοχους του, ο πήχυς δεν μπήκε απλώς ψηλά, αλλά στην στρατόσφαιρα, σε σημείο να αναρωτιέσαι αν έχει σώας τας φρένας.
Αυτό ακριβώς ισχύει κατά βάθος σε όλους μας. 😎

Ιδίως αυτό με τα φρένα. Φρενας. Αυτό. 😜

Reaction score
3.081
Έχω δει όλα του τα videos και αν δεν κάνω λάθος το μόνο πράγμα που είπε είναι ότι η παρουσίαση του πραγματικού αυτοκινήτου θα γίνει από τον πρωθυπουργό στο χώρο του νέου εργοστασίου.

Βέβαια παίζει και να του ξέφυγε και καμιά αρλούμπα από τις πιέσεις του Σαριμπάλ που δεν θυμάμαι.

Η αρχική ιδέα ήταν να γίνει παρουσίαση των γκρι σκίτσων, τα οποία και βγήκαν από ξένο μέσο.
Έτσι αποφάσισε να δείξει το αυτοκίνητο. Δεν είπε ότι θα δείξει το ίδιο το πρωτότυπο.

Λόγο όμως της διαρροής έπρεπε να δείξει κάτι.

Στη θέση του θα έβγαζα φωτογραφίες το πραγματικό όχημα. Έστω και στατικές.
Αφού θα γίνει παρουσίαση απο τον πρωθυπουργό οκ. Το θέμα είναι από ποιον πρωθυπουργο; Τον τωρινο; τον επομενο; τον μεθεπομενο;
Για background του supercar θα προτιμούσα την batcave, σταθερή αξία.
Ξαναλέω εύχομαι να το βγάλει το αυτοκίνητο που ονειρεύεται.
Όμως να βγάλει πραγματικό χρονοδιάγραμμα έστω. Να πει σε 1 χρονο; Σε 10 χρονια; δε με πειράζει αρκεί να είναι ειλικρινής. Αν μπορεί δηλαδή γιατί αποτι καταλαβαίνω ούτε ο ίδιος γνωρίζει ποτε θα το κατασκευάσει αν δεν έχει χορηγούς ή χρήμα ζεστό από κάπου.
Στη θέση του πρώτα θα έβρισκα χρηματοδότες, θα έκανα χρονοδιάγραμμα του project,μετά όταν πλησιαζα στο τελικό στάδιο.. ένα βήμα πριν το τέλος θα έκανα ανακοινώσεις από κάποιον επαγγελματία,όχι δουλειές του ποδαριού.
Ο χρόνος και ο τρόπος που το έκανε είναι λάθος.
Όλοι εδώ είμαι σίγουρος ότι θα τον χειροκροτησουμε πρώτοι όταν και αν τα καταφέρει. Ακόμα και τώρα είμαι μαζι του αλλά ας επιδεικνύει αληθινά γεγονότα.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.854
Σχετικά με τα χρήματα, ή έχει βαθύ πορτοφόλι ή χορηγό.

Έχει ανακοινώσει ότι είχε πρόταση από Κίνα για εξαγορά στα 100εκ δολάρια και είπε όχι.

Ndis

Titika
Reaction score
4.760
Έχει ανακοινώσει ότι είχε πρόταση από Κίνα για εξαγορά στα 100εκ δολάρια και είπε όχι.
Αλέξη για εκατομμύρια μιλάμε όχι για στραγάλια ! Δεν λέω ότι λες ψέματα, αλλά να έχουμε μια επαφή με την πραγματικότητα.στην Κίνα με τα πόδια θα πήγαινε για τα μισά λεφτά.

Κάποιοι άνθρωποι πιστέψανε στο νερό του Καματερού, στην φραπελια ... Κάποιοι στον Τσίπρα, κάποιοι σήμερα ότι το εμβόλιο έχει μικροτσίπ. Δεν ήταν όλοι ψεκασμένοι, υπάρχουν και καλοπροαίρετοι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να πιστέψουν τα λόγια ενός ανθρώπου και να μην είναι επιφυλακτικοί (όπως είμαι εγώ και πολλοί άλλοι). Τους θαυμάζω, συνεπώς άσχετα αν ο τύπος είναι απατεώνας, εσείς είστε αξιέπαινοι.

Δυστυχώς εγώ θα παραμείνω δύσπιστος.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.082
Αφού θα γίνει παρουσίαση απο τον πρωθυπουργό οκ. Το θέμα είναι από ποιον πρωθυπουργο; Τον τωρινο; τον επομενο; τον μεθεπομενο;
Τον προηγούμενο που έχει και το νόου-χάου σε μακέτες

Reaction score
25.704
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΦΕΛΗ.....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ

ΗΜΙΜΑΘΗ ΚΑΓΚΟΥΡΑ....Ε ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.742

Reaction score
6.712
Πέρα από τις γνωστές ακόμα και στην γιαγιά μου εταιρείες κολοσσούς Ferrari, Lamborghini κλπ....που δημιουργούν τέτοιας κατηγορίας αυτοκινητα υπάρχουν και πολλές άλλες εταιρείες που δεν που δεν έχουν μεγάλη πορεία και δεν έχουν και την τεχνογνωσία των μεγαλων... μπόρεσαν όμως και τούς ξεπέρασαν

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει όλη αυτή η αμφισβήτηση και η αρνητικοτητα ειδικά από ανθρώπους εντός και εκτός φόρουμ που θαυμάζουν την τέχνη σε κατασκευές σύγχρονες.....

Ποιο ακριβώς είναι το ακατόρθωτο;
Τι είναι ακατόρθωτο;
Και ποιός το ορίζει;

Όταν άκουσα τι θέλει να κάνει είπα από μέσα μου οκ....αν έχει λεφτά τρέλα κ γνωριμίες μπορεί να γίνει....κ απ ότι φαίνεται τα έχει όλα....
το πρόβλημα ποιο είναι ακριβώς;
Ότι είναι Έλληνας;
Ότι είναι στην Ελλάδα;

Και για να τελειώνουμε η ιστορία έχει δείξει αρκετές φορές ότι κάπως έτσι ξεκινάνε ολα
Προσωπικά θέλω να πετύχει.... όχι για αυτόν αλλά για τον κόσμο του μηχανοκίνητου που θα έχει τέτοιο διαμάντι....και ας έχει τα μισά απ'ότι υπόσχεται

Δεν άκουσα ποτέ κανέναν. Να χλευάζει και να αμφισβητεί τον koenigsegg.... γιατί; επειδή είναι Σουηδός;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.910
Δεν άκουσα ποτέ κανέναν. Να χλευάζει και να αμφισβητεί τον koenigsegg.... γιατί; επειδή είναι Σουηδός;
Όχι γι' αυτό. Διότι έκανε κάτι που δεν έκανε κανένας άλλος.

Reaction score
6.712
Αυτό ακριβώς.
Τα ίδια λέμε.
Που το πρόβλημα να το κάνει και κάποιος άλλος; Η εθνικότητα;

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.082
View attachment 228216

View attachment 228217
Δεν είναι ορθογραφικό λάθος, easter egg είναι !
Αυτό το "3.000 HP" στο καντράν, μου έφερε μνήμες απο τα... Ζάσταβα του 80 που διαλαλούσαν όσο πιο φωναχτά μπορούσαν οτι ειναι "turbo"
Μάλιστα κάποια στη χώρα μας είχαν φαρδιά λωριδα στο επανω μερος του παρμπριζ ... "TOURBO" :p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.946
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak