Μήπως ονειρεύομαι; CHAOS hypercar

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.755
Από την μία τον παραδέχομαι γιατί είναι ικανότατος μηχανικός με πραγματική αγάπη για αυτό που κάνει.

Από την άλλη δεν μπορώ τα οπαδικά με τίποτα .
Ο δικός μας έχει ανώτερο DNA και κάνει για 10, θα σας ρίξουμε 5 γκολ από τα αποδυτήρια κτλ
Αν έλειπαν αυτά θα τον στήριζα αναφανδόν.
Αυτές οι συμπεριφορές προκαλούν τα άκρα με τα γνωστά αποτελέσματα.
Το ένα άκρο να Θεοποιεί και το άλλο να δαιμονοποιεί.
Έτσι και διατυπώσεις ενστάσεις σε λένε υπάνθρωπο ή το αντίθετο. Να υποτιμάς με τρόπο φτηνό και ανέντιμο την όλη προσπάθεια.
Φυσικά όταν μιλάς δημόσια και πόσο μάλλον όταν λες και μεγάλες κουβέντες θα δεχτείς και τον απαραίτητο χαβαλέ.

Για την ώρα , μπράβο του αν και περίμενα κάτι σε πραγματικό μοντέλο , με σεντόνια , μουσικές , να μας το δείχνει από μέσα κτλ.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Καλά, ασφαλώς και περιμέναμε διαδικτυακή παρουσίαση, εφόσον ΔΕΝ υπάρχει κάτι χειροπιαστό που να δουλεύει! σε λίγο θα πει ο ''πανούργος'' κατασκευαστής (sic!), ότι ''Δυστυχώς φίλοι μου αποσύρθηκε το found που θα έβαζε τα χρήματα, (αλήθεια ποιος ηλίθιος επενδύει σε έναν εντελώς άγνωστο τα εκατομμύριά του?), και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το έργο!!!!'' :laugh: :laugh: :laugh:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.080
Ωραια renders
Ακριβώς... Αυτό ΔΕΝ είναι παρουσίαση αυτοκινήτου.

Οι υποτιθέμενες εγκαταστάσεις της Panopoulos Automotive

που όμως είναι αυτές

και προέρχονται από αποθήκη στο Farnborough της Αγγλίας

γιατί οι πραγματικές εγκαταστάσεις είναι αυτές:

Πολύ φώτοσοπ και θα, αλλά από πραγματική παρουσίαση τίποτα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.854
Οι υποτιθέμενες εγκαταστάσεις της Spanopoulos Automotive

που όμως είναι αυτές

και προέρχονται από αποθήκη στο Farnborough της Αγγλίας

γιατί οι πραγματικές εγκαταστάσεις είναι αυτές:

Πολύ φώτοσοπ και θα, αλλά από πραγματική παρουσίαση τίποτα.
μπορεί να είναι υπόγειες καλέ.....σαν εκείνες που έπαιρνε ο Μπρους Γουέιν τα γκατζετάκια :laugh:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.786
Εφόσον ο οποιοσδήποτε κομπάζει στο καφενείο του internet θα πρέπει να είναι διατεθειμένος να δεχθεί την επιβράβευση ή το γιούχα του καφενείου.
Ούτε εγώ συμφωνώ με :rolleyes:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.755
Περιμένω πως και πως μια ανάλυση - άρθρο για το πως δουλεύει η μπροστινή αεροτομή που μοιάζει με F1.
Όχι ότι αν φτιάχτηκε καθαρά για αισθητικούς λόγους είναι κακό.

gid

Reaction score
9.472
Αυτό με τα αγγλικά που χρησιμοποιεί φανερώνει μια έλλειψη σοβαρότητας. Τη στιγμή που αυτοκίνητο δεν έχει παρουστιαστεί ακόμη, και όλα παίζονται στις εντυπώσεις και στην επικοινωνία, δεν καταλαβαίνει πως γράφοντας στο twitter πρέπει να προσέξει να είναι άψογος; Εδώ άλλοι προσλαμβάνουν ειδικούς επαγγελματίες μαρκετίστες που θα επιλέξουν τις καλύτερες δυνατές εκφράσεις και λέξεις για να περιβάλουν το όποιο προϊόν με μια γκλαμουριά και αίγλη, κι αυτός βγάζει στον αέρα ένα κείμενο με τέτοια γλωσσικά λάθη; Δεν είναι τα αγγλικά η δουλειά του, δεν πειράζει που δεν ξέρει καλά αγγλικά, αλλά ας φρόντιζε να βρει κάποιον στο περιβάλλον του που ξέρει να ρίξει μια ματιά στο κείμενο....

Reaction score
3.565
Μου θυμίζει τους Έλληνες κατασκευαστές HiFi και High End που τα προϊόντα τους θυμίζουν ξύλινα κουτιά που είχαν οι λούστροι στην Ομόνοια ή αλουμινένια κουτιά που θυμίζουν οστεοφυλάκια

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.137
Από την μία τον παραδέχομαι γιατί είναι ικανότατος μηχανικός με πραγματική αγάπη για αυτό που κάνει.

Από την άλλη δεν μπορώ τα οπαδικά με τίποτα .
Ο δικός μας έχει ανώτερο DNA και κάνει για 10, θα σας ρίξουμε 5 γκολ από τα αποδυτήρια κτλ
Αν έλειπαν αυτά θα τον στήριζα αναφανδόν.
Αυτές οι συμπεριφορές προκαλούν τα άκρα με τα γνωστά αποτελέσματα.
Το ένα άκρο να Θεοποιεί και το άλλο να δαιμονοποιεί.
Έτσι και διατυπώσεις ενστάσεις σε λένε υπάνθρωπο ή το αντίθετο. Να υποτιμάς με τρόπο φτηνό και ανέντιμο την όλη προσπάθεια.
Φυσικά όταν μιλάς δημόσια και πόσο μάλλον όταν λες και μεγάλες κουβέντες θα δεχτείς και τον απαραίτητο χαβαλέ.

Για την ώρα , μπράβο του αν και περίμενα κάτι σε πραγματικό μοντέλο , με σεντόνια , μουσικές , να μας το δείχνει από μέσα κτλ.
Το "υπάνθρωπος" - που ομολογώ οτι γράφτηκε εν βρασμώ, ίσως έπρεπε να είμαι πιο κομψός και να κρύψω τα πραγματικά μου αισθήματα - δεν πήγαινε στην λογική διατύπωση ενστάσεων που λες, αλλά σε μερικά (που δεν ήταν μερικά αλλά εν περισσεία και συνεχίζονται), βαθειά κομπλεξικά σχόλια άπειρης κακίας και γνήσιου φθόνου - να πεθάνει η κατσίκα του, κατσίκα κι' ας μην έχω δει στον ύπνο μου, και όταν πεθάνει αααχ τι ωραία που θα νοιώσω (στον καναπέ φυσικά).

Οσο για τις εγκαταστάσεις του, που κοροϊδεύετε, κοστίζουν και έτσι όπως είναι ξέρετε. Αλλά το κόστος το επωμίζεται και το διογκώνει κιόλας, προσπαθώντας να υλοποιήσει τα όνειρά του. Ενώ θα μπορούσε να περιοριστεί σε καγκουροβελτιώσεις που ξέρει καλά, να σκοτώνει όλο το κέρδος και χρόνο του σε ντόλτσε βίτα, και να είναι και αστέρι στις καγκουροπιάτσες, παγκόσμιο ρεκόρ ήταν αυτό, όχι παίξε - γέλασε.

Και για τα λόγια τα μεγάλα, ναι, ΕΙΝΑΙ για γέλια (αν και αντίστοιχες δηλώσεις από την άλλη φάρα των ντοπέ, διαχρονικά δεν δείχνουν να ενοχλούν). Η προσπάθεια προβολής του είναι γενικά εντελώς λάθος στημένη, είναι ολοφάνερο οτι ο άνθρωπος δεν ξέρει από αυτά, και δεν θα επεκταθώ γιατί έχω υπάρξει "του χώρου" και καμία όρεξη δεν έχω να ξανα-ανακατευτώ.

Και αν θέλεις τέλος να μάθεις, όχι να τον Θεοποιήσω, ΚΑΘΟΛΟΥ δεν πιστεύω οτι θα πετύχει τους στοχους του, ο πήχυς δεν μπήκε απλώς ψηλά, αλλά στην στρατόσφαιρα, σε σημείο να αναρωτιέσαι αν έχει σώας τας φρένας. Να δούμε αν θα καταφέρει να πιάσει έστω και το 10%

Αλλά...

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
Λαλακίες ολκής έχουν διατυπωθεί με τον σωρό, ακόμα και από τον Μέγα Τέσλα...
Πήγε μεν ο Μασκ στο διάστημα, αλλά μιλιούνια και μιλιούνια και μιλιούνια κακόμοιροι με την ίδια ουτοπιστική τρέλλα, σε κάθε μήκος και πλάτος, έσπασαν τα μούτρα τους πνιγμένοι στον περίγελλο.
Ομως...

ΕΒΙΒΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ.
Ο,τιδήποτε όμορφο, από αυτούς γεννιέται. Οι άλλοι... πνιγείτε στην μιζέρια σας

. . . ΤΟΥΛΟΥ δε ΓΚΡΕΪΤ σπόουκ ! ☝

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.146
Το ότι παρουσιάζει με τον φίλο του δημοσιογράφο, δήθεν εργοστάσιο και εγκαταστάσεις που είναι από... αλλουνού χώρο, είναι το μεγαλύτερο μείον όλων.

Σαν να βγάλω εγω φωτογραφίες από εργοστάσιο της Intel και να πω "να, εδώ είναι το εργαστήριο που έφτιαξα στο υπόγειο μου" :D

Reaction score
3.949
Μέχρι και ο σχεδιασμός των επιμέρους αεροτομων κλεμμένος είναι..
Τιοοτα δεν σχεδίασαν απ ότι φαίνεται... :roflmao:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.025
Για αληθοφάνεια προφανώς πήρε στοκ φωτογραφία από εγκαταστάσεις... τι θα θέλατε δλδ για φόντο στην παρουσίαση ενός εικονικού μοντέλου, την επιφάνεια του Άρη;

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.091
Εγώ δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με το background. Δεν είναι ασυνήθιστη τακτική όταν θες να παρουσιάσεις ένα προϊόν (ειδικά αν είναι render, αλλά ακόμα και πραγματικό) να το βάζεις πάνω σε κάποιο εντυπωσιακό background.

Δεν ξέρω αν κάπου υπονοήθηκε ότι είναι δικός του χώρος, δεν είδα την παρουσίαση. Αν ναι, τότε σίγουρα είναι φάουλ. Αν όχι, τότε και πάλι αναδεικνύει την ασχετοσύνη των "κριτικών" και όχι του ιδίου.

Τόσα στραβά έχει η προσπάθεια, όπως τα ανέλυσε και ο @toulou, αν θέλουμε να κράξουμε. Το να κολλάμε στα μη στραβά, κάτι άλλο δείχνει.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.025
Δεν ξέρω αν κάπου υπονοήθηκε ότι είναι δικός του χώρος, δεν είδα την παρουσίαση. Αν ναι, τότε σίγουρα είναι φάουλ.

Αν υπάρχει τέτοιος υπαινιγμός τότε δεν θα μιλούσαμε απλώς για φάουλ, αλλά για απόλυτη ένδειξη ότι θα είχαμε να κάνουμε με ένα άτομο ανάξιο οποιουδήποτε λόγου, με άλλα λόγια έναν γελοίο. Θα ήταν αδιανόητο κάποιος που φιλοδοξεί να κατασκευάσει τέτοιο υπεραυτοκίνητο να κάνει τέτοιους υπαινιγμούς -ο ίδιος ή οι συν αυτώ.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.786
Έχω δει όλα του τα videos και αν δεν κάνω λάθος το μόνο πράγμα που είπε είναι ότι η παρουσίαση του πραγματικού αυτοκινήτου θα γίνει από τον πρωθυπουργό στο χώρο του νέου εργοστασίου.

Βέβαια παίζει και να του ξέφυγε και καμιά αρλούμπα από τις πιέσεις του Σαριμπάλ που δεν θυμάμαι.

Η αρχική ιδέα ήταν να γίνει παρουσίαση των γκρι σκίτσων, τα οποία και βγήκαν από ξένο μέσο.
Έτσι αποφάσισε να δείξει το αυτοκίνητο. Δεν είπε ότι θα δείξει το ίδιο το πρωτότυπο.

Λόγο όμως της διαρροής έπρεπε να δείξει κάτι.

Στη θέση του θα έβγαζα φωτογραφίες το πραγματικό όχημα. Έστω και στατικές.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.898
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan