Λυσσάξατεεεεε!!!To phone booth συγκριτικά με το the guilty ειναι ταινιάρα
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Λυσσάξατεεεεε!!!To phone booth συγκριτικά με το the guilty ειναι ταινιάρα
Επίσης,οσοι έχουμε δει το πρωτότυπο ποιος ο λόγος να δούμε το αμερικανικό?The guilty — Den skyldige — Ο Ένοχος 2018 του Γκούσταβ Μέλερ στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο.
25 βραβεία και 25 υποψηφιότητες
7,5/10
View attachment 115037
«Παίζονται δύο ταινίες – αυτή που βλέπεις στην οθονη κι αυτή που δεν βλέπεις, αλλά αισθάνεσαι στο μυαλό και στο στομάχι σου.»
http://flix.gr/cinema/the-guilty-review.html
Εγω θέλω συγκριτικη κριτική από τον xfader.Λυσσάξατεεεεε!!!
Όπως και το Locke με τον Tom Hardy που αναφέρθηκε πριν, που επίσης μου άρεσε περισσότερο από το The Guilty.To phone booth συγκριτικά με το the guilty ειναι ταινιάρα
Nα απαντήσω, μπατ δεν έχω δεί το πρωτότυπο!!Επίσης,οσοι έχουμε δει το πρωτότυπο ποιος ο λόγος να δούμε το αμερικανικό?
Δε με κάνετε πλακίτσα έ??Όπως και το Locke με τον Tom Hardy που αναφέρθηκε πριν, που επίσης μου άρεσε περισσότερο από το The Guilty
Θα το δω να έχω άποψη..Όπως και το Locke με τον Tom Hardy που αναφέρθηκε πριν, που επίσης μου άρεσε περισσότερο από το The Guilty.
Βλέπω να επιβεβαιωνεις το πείραμα της κοινωνικής συμμόρφωσης....Nα απαντήσω, μπατ δεν έχω δεί το πρωτότυπο!!
Δε με κάνετε πλακίτσα έ??
Λογίζεται ως prequel του "Army of the dead". Έχω και τα δύο διαθέσιμα, θα τα δω κάποια στιγμή.
Αξίζει; Η βαθμολογία του imdb με ανησυχεί.