billpeppas
A/V Επαγγελματίας
- Reaction score
- 7.199
Streamer αμιγώς δεν ξέρω (κάποιο θα υπάρχει, δεν καίγομαι με τα streamers για να είμαι up to date), υπάρχουν όμως συσκευές όπως π.χ. τα Oppo, Zidoo που παίζουν αρκετά καλά τα πάντα.
Στο 1 δεν θα δεις διαφορά.Καλησπερα , εχω μια Sony xh9096 και σκεφτομαι την αγορα του xiaomi box για 2 λογος
1) Καλυτερη εικονα Netflix
2) Εικονα χωρις το dolby vision Sony
Ποια η γνωμη σας ?
To 2 δεν γινεται . Δεν στο επιτρεπει η Sony απο το μενουΣτο 1 δεν θα δεις διαφορά.
Στο 2 ίσως γίνεται να κλείσεις το Dolby Vision και δίχως την χρήση του box.
up!
Xiaomi Mi TV Box S - 4K Android Media Player
..λεω να παρω αυτο το μαραφετι γιατι εμαθα οτι εχει ταινιάρες το ertflix, επισης να βλεπω ταινιες που εχω σε φλασ ντισκ- hdd (120gb+) κσερει κανεις αν μου κανει ?
ουτε η τιβι , με wifi θα κανω συνδεσηethernet
βλεπω οτι εχει μια θυρα Usb
το αμαζον πραιμ (σε σχεση με το ertflix) ?-θα μου δωσουν κωδικο να μπω αν το ζητησω ευγενικα , δεν εχω δει τι παιζει- ή προκειται για καποιο media player που αγνοω?αμαζον
Μια χαρά θα κάνει.up!
..λεω να παρω αυτο το μαραφετι γιατι εμαθα οτι εχει ταινιάρες το ertflix, επισης να βλεπω ταινιες που εχω σε φλασ ντισκ- hdd (120gb+) κσερει κανεις αν μου κανει ?
Το έχω εδώ και δυο εβδομάδες..... τα καλύτερα 53 ευρώ που έχω δώσει. Κάνει ότι κάνει και η sony smart στο καθιστικό. Ήθελα να έχω και netflix στην κουζίνα και το πήρα, αλλά είναι μια χαρά και με spotify, kodi, youtube, tune in radio. Tου έχω συνδέσει και ένα ηχείο crystal audio cuby 5 με οπτική και έχω και κάτι σαν μικρό ηχοσύστημα. Δεν είχα μέχρι τώρα κάποιο θέμα, ενώ το wifi αν και δεν είναι από κάποιο ρουτερ με 15 κεραίες, δεν έχω πρόβλημα. Πολύ βασικό και το chromecast, ενώ το δοκίμασα και στο καλό σύστημα (σύνδεση με οπτική με το dac) και τα πάει μια χαρά. Για κάποιον που δεν έχει streamer αλλά έχει dac, είναι μια χαρά λύση για spotify, net radio κλπ, όταν βαριέται να ανοίξει λαπτοπ.up!
Ίσως η πιο value for money αγορά που έχω κανει ποτέup!