Auro 3D δισκάκια χαρίζονται

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.859
Δηλώνω κι εγω αν δεν πειράζει... και τα κληρώνω μετά από μια θέαση στον επόμενο αν κληρωθώ
αν είναι για τέτοιο καλό σκοπό να δηλώσουμε κ εμείς
για να τα δώκουμε σε σένα να τα κληρώσεις στον επόμενο :biggrin:

Reaction score
6.102
Έχω μια ιδέα!!!!!1 για να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι θα κάνουμε το παρακάτω:o_O:p

Τα παίρνω εγώ χωρίς κλήρωση!!18-)και μόλις τα ριπάρω τα στέλνω στον daharis666, ο οποίος μετά τα στέλνει στον bilpeppas,ο οποίος τα στέλνει στον επόμενο, ο επόμενος τα στέλνει στον μεθεπόμενο και πάει λέγοντας.......

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.859
Έχω μια ιδέα!!!!!1 για να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι θα κάνουμε το παρακάτω:o_O:p

Τα παίρνω εγώ χωρίς κλήρωση!!18-)και μόλις τα ριπάρω τα στέλνω στον daharis666, ο οποίος μετά τα στέλνει στον bilpeppas,ο οποίος τα στέλνει στον επόμενο, ο επόμενος τα στέλνει στον μεθεπόμενο και πάει λέγοντας.......
ε αν πάει να γίνει έτσι η δουλειά...θα βάλεις κ έναν σκληρό στην κλήρωση να κάνει γύρα :roflmao:

Reaction score
5.609

Καντε κυκλο παιδια,καποιος θα φαει πεντε και δεν θα ριξει κανενα :lolsign::lol:

Συγχαρητηρια για την κινηση ,εκτος συμμετοχης.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.146
Αν φτάσαμε στο σημείο να φάει κάποιος 2 δισκάκια με ταινίες... που πέραν από rip... μπορεί να τις δείς... άλλες 2; 3 φορές;
ζήτω που καήκαμε :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.904
Members
38.259
Νεότερο μέλος
kassius