- Reaction score
- 11.212
Να μη πάμε μόνο και μόνο για το Atmos δηλαδή;
Αλλιώς θα περιμένω να το δω σπίτι.
Αλλιώς θα περιμένω να το δω σπίτι.
Να την δεις, αλλά δυστηχως ειναι η χειρότερη της 4αδας.Κι εγώ απ αυτά που διαβάζω λέω να το περιμένω να το δω σπίτι, αλλά απ την άλλη είμαι συνηδειτοποιημένος ότι δεν πάω να δω ταινία του Χίτσκοκ, επιστημονικής φαντασίας πάω να δω της Γουατσόφσκι, να ψυχαγωγηθώ, να αδειάσει το κεφάλι μου από έγνοιες και άγχος και να διασκεδάσω δύο ωρίτσες χωρίς να πονοκεφαλιάσω για ερμηνείες και σκηνοθεσία, δεν είναι τέτοιου είδους ταινία μην τρελλαθούμε.
Πέτρο έχει, αλλά η ταινία ειναι τρελή πατάτα...Εφφέ να γουστάρουμε έχει; Πληροφορία από τα ηχεία ATMOS έχει να γουστάρουμε, που δεν έχουμε σπίτι;
Πως και δεν πήγατε Αλάσκα Ομόνοια 2 ταινίες σεξ 1 καράτε;Στο προηγούμενο είχα πάει ένα μήνα αργότερα απ' την 1η προβολή.
Πήγα με την σύζυγο Κυριακή μεσημέρι στο Ρέντη και ήταν μέσα 4-5 άτομα!
Ευχαριστήθηκα ταινία!
Το ξέρουμε ότι είναι τηλεμ...............Τους τα συγχωρω όλα...
Οχι ομως αυτή την εκδοχη του wake up στα credits... στην επόμενη ταινία να βάλουν το Λαστ κριστμας απο την Θώδη
0 / 10
ΥΓ Φοβερός ο Groff στον ρόλο του σμιθ. Κρίμα τέλος που ο ρόλος του μορφέα κατάντησε παρωδία ...
ΥΓ2 Τηλεταινία ειναι παιδιά, μην περιμένετε αν το δειτε στο σινεμα οτι θα ζήσετε εμπειρία επιπέδου interstellar !
Κάθε εποχή φαίνεται να έχει το Matrix που της...αξίζει..Να την δεις, αλλά δυστηχως ειναι η χειρότερη της 4αδας.
Συνέχεια της τριλογίας.Είναι reboot ή συνέχεια των προηγούμενων?
Το μόνο που θυμάμαι από την τριλογία είναι ότι έπαιζε ο Κιάνου Ριβς. Και θυμάμαι ότι μου άρεσε αρκετά.Συνέχεια της τριλογίας.
Οπότε είπε και η Lana να σπάσει λίγη πλάκα...our beloved parent company, Warner Bros., has decided to make a sequel to the trilogy.
[...] they are going to do it with or without us
Υπάρχει κάπου διαθέσιμος προς ακρόαση ο "βιασμός"; Είμαι πολύ περίεργος να τον ακούσω.Μέχρι και το wake up των ratm βιασανε.
αυτό είναιΥπάρχει κάπου διαθέσιμος προς ακρόαση ο "βιασμός"; Είμαι πολύ περίεργος να τον ακούσω.