ΟLED vs Plasma...... 0-1 Κλαιμε και ζηταμε Calibrator

Reaction score
205
Ειπες ειχες διαβασει τοσες κριτικες , δεν ειδες την
LG C1 OLED Review (OLED48C1PUB, OLED55C1PUB, OLED65C1PUB, OLED77C1PUB, OLED83C1PUA) - RTINGS.com
Το νημα πρεπει να αλλαξει τιτλο σε 1-0 γιατι μπερδευει . Το αποτελεσμα μετραει
Βεβαιως και ειχα δει το οτι ειναι pre calibrated χαλια....αλλα οπως εγραφαν αυτο εχει να κανει με το οτι καθε πανελ ειναι διαφορετικο (για αυτο και ΦΥΣΙΚΑ δεν πηρα καμια απολυτως ρυθμιση που αναφερουν στα χρωματα )
Επισης το πανελ τους ειναιαπο τα πρωτα , ενω της δικης μου ειναι κατασκευασμενο ενα μηνα πριν , και ορισμενοι εγραφαν οτι σε μερικες C1 μπηκε evo panel , οποτε δεν εδωσα βαση στο κακοδικο τους out of the box panel
Δυστυχως ομως επιβεβαιωθηκε και σε εμενα , αλλα μικρο το κακο χαρη στο Μανωλη
Δεν παυει ομως για εμενα , να ειναι απαραδεκτο σε μια τετοιου κοστους τηλεοραση να μην εχει γινει πιο σωστη εργοστασιακη ρυθμιση
Ειπες ειχες διαβασει τοσες κριτικες , δεν ειδες την
LG C1 OLED Review (OLED48C1PUB, OLED55C1PUB, OLED65C1PUB, OLED77C1PUB, OLED83C1PUA) - RTINGS.com
Το νημα πρεπει να αλλαξει τιτλο σε 1-0 γιατι μπερδευει . Το αποτελεσμα μετραει
Βεβαιως και ειχα δει το οτι ειναι pre calibrated χαλια....αλλα οπως εγραφαν αυτο εχει να κανει με το οτι καθε πανελ ειναι διαφορετικο (για αυτο και ΦΥΣΙΚΑ δεν πηρα καμια απολυτως ρυθμιση που αναφερουν στα χρωματα )
Επισης το πανελ τους ειναιαπο τα πρωτα , ενω της δικης μου ειναι κατασκευασμενο ενα μηνα πριν , και ορισμενοι εγραφαν οτι σε μερικες C1 μπηκε evo panel , οποτε δεν εδωσα βαση στο κακοδικο τους out of the box panel
Δυστυχως ομως επιβεβαιωθηκε και σε εμενα , αλλα μικρο το κακο χαρη στο Μανωλη
Δεν παυει ομως για εμενα , να ειναι απαραδεκτο σε μια τετοιου κοστους τηλεοραση να μην εχει γινει πιο σωστη εργοστασιακη ρυθμιση
Οι αυτοκινητικοί παραλληλισμοί είναι βαρετοί,οι δε άστοχοι ακόμα πιο ενοχλητικοί.Σε αμάξια περιωπής με πιο περιορισμένη παραγωγή συνήθως οι εταιρείες θα έχουν τσεκάρει την ιδεώδη λειτουργία καθενός μοντέλου πριν την παράδοση στον εκάστοτε πελάτη.
Θ'αποτελεί αυτό κομμάτι της αποκλειστικότητας στη όλη αγοραστική εμπειρία...

Σε θέματα ήχου-εικόνας καλύτερα πρώτα να...μετράμε ό,τι έχουμε και κατόπιν να μιλάμε.:sneaky:
Το μετρησαμε και δεν βλεποταν ! Θα το ανεβασει ο Μανωλης καποια στιγμη....οποτε καλο ειναι ΠΡΙΝ το δουν καποιοι να μη κρινουν το τι ΕΒΛΕΠΑ (η' τι δεν εβλεπα) γιατι μιλατε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΔΑΤΕ το πανελ
Ειδα πιο πανω ενος φιλου το 65αρι πανελ που out of the box δεν εδειχνε κακο......ε να ανεβασει παρακαλω ο Μανωλης τι γινοταν στο δικο μου στην καμπυλη την πρωτη που μου εδειξε για το Gamma οπου πραγματικα οι αποκλισεις απο το προτυπο ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και οχι τοσο κοντα οσο στην παραπανω 65αρα

Last edited:

Reaction score
205
Εγω ειμαι μαζι με τον teri 100% ως προς το σκεπτικο.
Eπισης του αναγνωριζω οτι παροτι πληρωσε κατι το κοινως αποδεκτα καλυτερο αναγνωρισε/αντιληφθηκε το υποδιαιστερο χωρις να επηρεαστει και απλα να αποδεκτει το νεο αποκτημα ως εχει ...
Γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πολλοι που διαβασαν και πιθανως καποιοι να τοποθετηθηκαν ηδη προβληματιζονται για παρομοιες δικες τους; :rolleyes:
Χαιρομαι που κατανοηθηκε το σκεπτικο που ειναι ΑΠΛΟ :
Oταν παιρνεις μια τηλεοραση που χαρακτηριζεται σουπερ ντουπερ , και την εχεις δει και διπλα στις αντιστοιχες του ανταγωνισμου , την πας σπιτι και ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ολα τελεια ! (και ξαναλεω βλεπω σε απολυτο σκοταδι)
Αμ ΔΕ ! Με το ποστ ηθελα να προκαλεσω τον καθε ενα να βαλει το νεο σουπερ ντουπερ πανελ που ηταν τελειο στο παμπλικ , να το δει με την προηγουμενη του τηλεοραση (αν ηταν κατι αξιολογο οπως θεωρω εγω οτι ηταν η πλασμα)
Και εκει μπορει να εκπλαγει , διοτι τα λεφτα ΔΕΝ ειναι λιγα τα 3300 ! Ειναι μεσα στις 5 πιο ακριβες τηλεορασεις ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ αυτη τη στιγμη στις 77 ιντσες , και για μενα οταν ειναι στις 5 πιο ακριβες θα ηθελα να ξερω οτι θα την βαλω σπιτι μου (στο σκοταδι) και θα εχω παρει κατι παρα παρα πολυ καλο (που ναι φυσικα και εχει περιθωρια βελτιωσης - fine tuning)

Εδω ομως δε μιλαμε για fine tuning ! Mιλαμε οτι πριν η κατασταση ηταν χειροτερη απο μια τηλεοραση 7ετιας non calibrated υποδεεστερης τεχνολογιας , και οτι ΤΩΡΑ αλλαξε 100% !!!!

Αν ενα calibration στοιχιζει οσο ενα τιμιο μεροκαματο , τοτε SORRY αλλα επρεπε να το εχει κανει η LG διοτι τα 3300 ειναι παραπανω απο ενα τιμιο μεροκαματο ! (και ναι μετα θα καναμε fine tuning με τον Μανωλη)
Ναι, χωρίς καλιμπράρισμα είναι γτπκ και τα λεφτά δεν είναι πολλά, άλλος δίνει 20 χιλιάρικα και για προβολέα, και χωρίς καλιμπράρισμα είναι ομοίως γτπκ.

Πάρτε το απόφαση, αν θέλετε ποιότητα και πιστότητα, είτε σε εικόνα είτε σε ήχο, θέλει καλιμπράρισμα.

Η αξία των συσκευών, δεν καταρρίπτει την αναγκαιότητα για καλιμπράρισμα, ίσα ίσα, όσο πιο πολλά λεφτά δώσεις, τόσο πιο αναγκαία είναι η διαδικασία του καλιμπραρισματος, για να φανούν οι αρετές του hardware, ειδάλλως, σε ένα φτηνιάρικο μόνιτορ από τα λιντλ, ακόμα και με καλιμπράρισμα σκατα θα είναι, δε μπορεί το ρημάδι.
Το κατανοω ειδικα στον ηχο αυτο γιατι ο χωρος καθοριζει τα παντα
Ομως οπως εγραψα κ στον αλλο φιλο ,στα 3.300ε που στις 77" εισαι μεσα στις 5-10 πιο ακριβες τηλεορασεις παραγωγης αυτη τη στιγμη (αρα ειναι πολλα) , θα επρεπε το calibration να κανει fine tuning η΄μια βελτιωση της ταξης αν μπορω να βαλω ποσοστο του 10%
Δεν μπορει να παιρνεις ενα απο τα πιο ακριβα και χαρακτηρισμενα καλυτερα πανελ και να ειναι ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ το calibration και να σου κανει διαφορα της ταξης 100%

Το ιδιο καιγια τονπροβολεα που μου αναφερεις των 20.000 ! Κατανοω οτι με εναν calibrator θα καταφερεις να προσεγγισεις το τελειο που ενα φτηνο μηχανημα ΔΕΝ μπορει ο,τι και να κανεις ! Ομως δεν θα επρεπε στα 20.000ε να εχει κανει αυτη τη δουλεια η ιδια εταρεια που τον κατασκευασε ωστε να τον εχει σε ενα επιπεδο του 95% των δυνατοτητων του?????

Reaction score
1.055
Ενας λογος που πηρα sony και πιστευω ισχυει με πολλους αλλους ειναι οτι επι το πλειστον ειναι καλα καλιμπραρισμενο
το πανελ

Μπορεις να μας πεις τωρα εαν η εικονα της oled εχει τετοια διαφορα με την πλασμα σου που να δικαιολογει τα χρηματα που εδωσες?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.095
Χαιρομαι που κατανοηθηκε το σκεπτικο που ειναι ΑΠΛΟ :
Oταν παιρνεις μια τηλεοραση που χαρακτηριζεται σουπερ ντουπερ , και την εχεις δει και διπλα στις αντιστοιχες του ανταγωνισμου , την πας σπιτι και ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ολα τελεια ! (και ξαναλεω βλεπω σε απολυτο σκοταδι)
Αμ ΔΕ ! Με το ποστ ηθελα να προκαλεσω τον καθε ενα να βαλει το νεο σουπερ ντουπερ πανελ που ηταν τελειο στο παμπλικ , να το δει με την προηγουμενη του τηλεοραση (αν ηταν κατι αξιολογο οπως θεωρω εγω οτι ηταν η πλασμα)
Και εκει μπορει να εκπλαγει , διοτι τα λεφτα ΔΕΝ ειναι λιγα τα 3300 ! Ειναι μεσα στις 5 πιο ακριβες τηλεορασεις ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ αυτη τη στιγμη στις 77 ιντσες , και για μενα οταν ειναι στις 5 πιο ακριβες θα ηθελα να ξερω οτι θα την βαλω σπιτι μου (στο σκοταδι) και θα εχω παρει κατι παρα παρα πολυ καλο (που ναι φυσικα και εχει περιθωρια βελτιωσης - fine tuning)

Εδω ομως δε μιλαμε για fine tuning ! Mιλαμε οτι πριν η κατασταση ηταν χειροτερη απο μια τηλεοραση 7ετιας non calibrated υποδεεστερης τεχνολογιας , και οτι ΤΩΡΑ αλλαξε 100% !!!!

Αν ενα calibration στοιχιζει οσο ενα τιμιο μεροκαματο , τοτε SORRY αλλα επρεπε να το εχει κανει η LG διοτι τα 3300 ειναι παραπανω απο ενα τιμιο μεροκαματο ! (και ναι μετα θα καναμε fine tuning με τον Μανωλη)

Το κατανοω ειδικα στον ηχο αυτο γιατι ο χωρος καθοριζει τα παντα
Ομως οπως εγραψα κ στον αλλο φιλο ,στα 3.300ε που στις 77" εισαι μεσα στις 5-10 πιο ακριβες τηλεορασεις παραγωγης αυτη τη στιγμη (αρα ειναι πολλα) , θα επρεπε το calibration να κανει fine tuning η΄μια βελτιωση της ταξης αν μπορω να βαλω ποσοστο του 10%
Δεν μπορει να παιρνεις ενα απο τα πιο ακριβα και χαρακτηρισμενα καλυτερα πανελ και να ειναι ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ το calibration και να σου κανει διαφορα της ταξης 100%

Το ιδιο καιγια τονπροβολεα που μου αναφερεις των 20.000 ! Κατανοω οτι με εναν calibrator θα καταφερεις να προσεγγισεις το τελειο που ενα φτηνο μηχανημα ΔΕΝ μπορει ο,τι και να κανεις ! Ομως δεν θα επρεπε στα 20.000ε να εχει κανει αυτη τη δουλεια η ιδια εταρεια που τον κατασκευασε ωστε να τον εχει σε ενα επιπεδο του 95% των δυνατοτητων του?????
Τα διάφορα πάνελ εκ των πραγμάτων υπόκεινται σε όρους μαζικής παραγωγής και οικονομίας κλίμακας.Ο υποψήφιος αγοραστής οφείλει να το γνωρίζει εκ των προτέρων και...takes it or leaves it... :sneaky:

Επειδή όμως ο ίδιος έθιξα κυρίως ηχητικά ζητήματα,θα εκτεθεί ένα ΄΄μυστικό΄΄ ...Όσο καλιμπράρισμα και να δεχθεί ηχείο με απόκριση off-axis όπως εκείνη του RF-7,δεν αναμένεται να δώσει επαρκή αίσθηση περιέλιξης ιδίως σε κινηματογραφικό περιεχόμενο όπου θα ήταν ένα τέτοιο στοιχείο απολύτως απαραίτητο...Τζάμπα η φήμη ως ΄΄κινηματογραφικού΄΄ ηχείου...

Reaction score
205
Ενας λογος που πηρα sony και πιστευω ισχυει με πολλους αλλους ειναι οτι επι το πλειστον ειναι καλα καλιμπραρισμενο
το πανελ

Μπορεις να μας πεις τωρα εαν η εικονα της oled εχει τετοια διαφορα με την πλασμα σου που να δικαιολογει τα χρηματα που εδωσες?
Η διαφορα ειναι πλεον τεραστια pro και after calibration !
Σαφως πλεον ανωτερη απο την Πλασμα σε καθε τομεα
Eπισης στα πολυ θετικα ειναι και η δυνατοτητα θεασης ημερα μεσημερι (οχι ταινια , αλλα μπορεις να δεις ειδησεις και να δεις τι σου πασαρουν ....η αλλη δυσκολευοταν με τοσο φως αν δεν κατεβαζα τις κουρτινες)
Τα διάφορα πάνελ εκ των πραγμάτων υπόκεινται σε όρους μαζικής παραγωγής και οικονομίας κλίμακας.Ο υποψήφιος αγοραστής οφείλει να το γνωρίζει εκ των προτέρων και...takes it or leaves it... :sneaky:

Επειδή όμως ο ίδιος έθιξα κυρίως ηχητικά ζητήματα,θα εκτεθεί ένα ΄΄μυστικό΄΄ ...Όσο καλιμπράρισμα και να δεχθεί ηχείο με απόκριση off-axis όπως εκείνη του RF-7,δεν αναμένεται να δώσει επαρκή αίσθηση περιέλιξης ιδίως σε κινηματογραφικό περιεχόμενο όπου θα ήταν ένα τέτοιο στοιχείο απολύτως απαραίτητο...Τζάμπα η φήμη ως ΄΄κινηματογραφικού΄΄ ηχείου...
Περι ηχου , στο επομενο topic , μολις αλλαχτει ο AV amp και θα τον καλεσω για μετρησεις . Δυστυχως ομως ο χωρος εχει echo και δεν ξερω τι θα καταφερουμε (βεβαια μπηκαν τα χαλιά , ενω προχτες δεν ειχα , και υπαρχει βελτιωση)
Τωρα για το off axis ηχειο ,ποσο μπορει να επηρεαζει αυτο οταν εχεις δυο σταθερες θεσεις στην ακροαση? *και αυτη ειναι ακριβως κορυφη ισοσκελους τριγωνου?

Reaction score
1.055
Eπισης στα πολυ θετικα ειναι και η δυνατοτητα θεασης ημερα μεσημερι (οχι ταινια , αλλα μπορεις να δεις ειδησεις και να δεις τι σου πασαρουν ....η αλλη δυσκολευοταν με τοσο φως αν δεν κατεβαζα τις κουρτινες)

Περι ηχου , στο επομενο topic , μολις αλλαχτει ο AV amp και θα τον καλεσω για μετρησεις . Δυστυχως ομως ο χωρος εχει echo και δεν ξερω τι θα καταφερουμε (βεβαια μπηκαν τα χαλιά , ενω προχτες δεν ειχα , και υπαρχει βελτιωση)
Τωρα για το off axis ηχειο ,ποσο μπορει να επηρεαζει αυτο οταν εχεις δυο σταθερες θεσεις στην ακροαση? *και αυτη ειναι ακριβως κορυφη ισοσκελους τριγωνου?
Οι oled εχουν καλυτερο φιλτρο απορροφησης των ανακλασεων
Μπορεις επισης να μου πεις αν μετα το καλιμπραρισμα η οθονη εγινε πιο φωτεινη ?
Εφτιαξες διαφορετικες ρυθμισεις για μερα/νυκτα ?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.095

Η κατανομή στην εκπεμπόμενη ενέργεια off-axis καθορίζει το πόσο θα μας ικανοποιούσε δεδομένο ηχείο...on-axis.Πρόκειται για ζητήματα που έχουν ξεκαθαριστεί πέραν πάσης αμφισβήτησης από τις μελέτες των Drs. Toole & Olive με ομάδες ακροατών και ηχεία διαφορετικής ποιότητας.Από εκείνες δε προέκυψε το γνωστό spinorama ως κριτήριο ποιότητας στα ηχεία.

Αρκούμαι μόνο να επισημάνω ότι στα setup οικιακού κινηματογράφου η ανισόρροπη διασπορά off-axis από τα ηχεία που σχηματίζουν τη νοητή ηχόσφαιρα συνεπάγεται ελλιπή περιέλιξη θεατή και απεικόνιση ειδώλων που καταρρέει εύκολα .

Last edited:

Reaction score
205
Οι oled εχουν καλυτερο φιλτρο απορροφησης των ανακλασεων
Μπορεις επισης να μου πεις αν μετα το καλιμπραρισμα η οθονη εγινε πιο φωτεινη ?
Εφτιαξες διαφορετικες ρυθμισεις για μερα/νυκτα ?
Φωτογραφιες απο τον Μανωλη με μετρησεις κλπ συντομα
Η ρυθμιση αφορα νυχτα
Την ημερα ειναι πολυ ικανοποιητικη κ καλυτερη απο την πλασμα

Παραπονο φωτεινοτητας δεν ειχα out of the box ,, καπου ομως εχει μετρηση κανει ο μανωλης φωτεινοτητας πριν και μετα !

Reaction score
47
Πάντως, έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι επιεικώς απαράδεκτο να υπάρχει τέτοια απόδοση pre & after calibration. Για μένα που μένω επαρχία είναι λόγος να μην την αγοράσω παρότι ήταν στις 2 πρώτες μου επιλογές.

Δεν ξέρω αν ευσταθεί η βαθμολογία του rtings, αλλά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα:

Screenshot (4).png

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.140
Πάντως, έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι επιεικώς απαράδεκτο να υπάρχει τέτοια απόδοση pre & after calibration. Για μένα που μένω επαρχία είναι λόγος να μην την αγοράσω παρότι ήταν στις 2 πρώτες μου επιλογές.

Δεν ξέρω αν ευσταθεί η βαθμολογία του rtings, αλλά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα:

View attachment 234970
Μάλλον είχαν πολύ κακό δείγμα.
Η C1 που έκανα review στο Expert Dark ήταν σαφώς καλύτερη από αυτό που δείχνουν στο rtings.
Κάπου στο 7.5 θα έλεγα πως είναι πιο σωστή η βαθμολογία για το Pre Calibration.

Color Temp 6568K ( Calibrated 6509K )
Color dE: 1.43 ( Calibrated 0.61 )

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.140
...του πελάτη του άρεσε ;
...ή μόλις έφυγες το ξαναγύρισε OOTB ; ...(το πιθανότερο)...
Τι να μην του άρεσε ?
Το calibrated profile ?
Στο 90% τους αρέσει... στο υπόλοιπο 5% το συνηθίζουν και μαθαίνουν επιτέλους να βλέπουν σωστή εικόνα, ενώ υπάρχει και το 5% που κάνει του κεφαλιού του... :D

Το πιθανότερο από πού προκύπτει ?

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.140
Λογικά από το pReference beats Reference

;)
Έχει μικρύνει αρκετά το ποσοστό πλέον του "βλέπω ότι να 'ναι, όπως να 'ναι".
Σπανίως συναντώ άτομο που να προτιμάει το λάθος από το calibrated.
Και το μικρό ποσοστό που μπορεί να θέλει κάτι διαφορετικό από το reference... είναι συνήθως λίγο πιο υψηλό saturation.
Κανείς δεν προτιμάει την μπλεδούρα ή την πρασινίλα των λάθος προφίλ.

Reaction score
35
Το πιθανότερο από πού προκύπτει ?
...απλώς εικάζω...διότι...
...έχω κι εγώ το 65άρι evo panel...
...το d65 με dE < 0.5, στο expert dark δεν μου άρεσε...
...και ευθυγράμμισα και το γάμα σε όλη την κλίμακα...
...κι έφερα και το γαμούτ στο "σωστό" εύρος...
...μετά έψαξα γιά δικό μου αρεστό white point...
...αντέγραψα με τον μετρητή μου τις συντεταγμένες του warm mode του καλού μου μόνιτορ αναφοράς dell...
...έτσι απεξαρτητοποιήθηκα και από τυχόν λάθος του μετρητή...
...σεττάρισα την LG στο νέο wp...
...στην αρχή νόμισα πως πέτυχα διάνα...
...τζίφος...
...σε δυό μέρες ξαναγύρισα στο factory...
...το οποίο είναι πολύ γλυκό, πολύ κοκκινωπό, πολύ ωραίο...
...έκτοτε έψαξα διάφορα άλλα wp...
...φεύ...
...πάντα ξαναγύριζα στο factory expert dark, ελαφρώς διορθωμένο για να μην έχει crush black...
...διάνα λοιπόν πέτυχε η LG με το δικό της λογισμικό και το minolta μετρητή της, που καλιμπράρει κάθε τηλεόραση ξεχωριστά στο εργοστάσιο, όπως προκύπτει από τις διαφορετικές τιμές που έχουν στο service menu...
...άρα, το χρυσό δισκοπότηρο, η "σωστή" εικόνα είναι απλώς : Η (καλά τεκμηριωμένη) ΘΕΩΡΙΑ ...
...στην πράξη λοιπόν υπάρχει το αρεστό...
...η νέα "σωστή" εικόνα είναι η αρεστή εικόνα...

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.140
...απλώς εικάζω...διότι...
...έχω κι εγώ το 65άρι evo panel...
...το d65 με dE < 0.5, στο expert dark δεν μου άρεσε...
...και ευθυγράμμισα και το γάμα σε όλη την κλίμακα...
...κι έφερα και το γαμούτ στο "σωστό" εύρος...
...μετά έψαξα γιά δικό μου αρεστό white point...
...αντέγραψα με τον μετρητή μου τις συντεταγμένες του warm mode του καλού μου μόνιτορ αναφοράς dell...
...έτσι απεξαρτητοποιήθηκα και από τυχόν λάθος του μετρητή...
...σεττάρισα την LG στο νέο wp...
...στην αρχή νόμισα πως πέτυχα διάνα...
...τζίφος...
...σε δυό μέρες ξαναγύρισα στο factory...
...το οποίο είναι πολύ γλυκό, πολύ κοκκινωπό, πολύ ωραίο...
...έκτοτε έψαξα διάφορα άλλα wp...
...φεύ...
...πάντα ξαναγύριζα στο factory expert dark, ελαφρώς διορθωμένο για να μην έχει crush black...
...διάνα λοιπόν πέτυχε η LG με το δικό της λογισμικό και το minolta μετρητή της, που καλιμπράρει κάθε τηλεόραση ξεχωριστά στο εργοστάσιο, όπως προκύπτει από τις διαφορετικές τιμές που έχουν στο service menu...
...άρα, το χρυσό δισκοπότηρο, η "σωστή" εικόνα είναι απλώς : Η (καλά τεκμηριωμένη) ΘΕΩΡΙΑ ...
...στην πράξη λοιπόν υπάρχει το αρεστό...
...η νέα "σωστή" εικόνα είναι η αρεστή εικόνα...
Να ευλογήσουμε τα γένια σου.
Ακυρώνεις το σωστό πρότυπο για το... δικό σου.

Τα λάθη ασχολίαστα γιατί δεν υπάρχει λόγος, έχεις σκοπό δίχως γνώσεις να μας πείσεις για το... "σωστό" που εσύ ορίζεις αυθαίρετα.

Καλή χρονιά!

Ndis

Titika
Reaction score
4.755
Οπως και για τους τρινοβ ...

Σε οποιους οι OLED πέφτουν λίγες, τις πουλάνε σε τιμή ευκαιρίας και πέρνουν οτι τους φωτίσει η κούτρα τους!

Δίνεις δλδ 2-3κ για τv και κάνεις θέμα τα 50-100 ευρώ που θα δώσεις στον επαγγελματία;

Πόσο στόκος μπορεί γίνει κάποιος ρε παιδί μου για να πει το μακρύ του;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR