- Reaction score
- 205
Βεβαιως και ειχα δει το οτι ειναι pre calibrated χαλια....αλλα οπως εγραφαν αυτο εχει να κανει με το οτι καθε πανελ ειναι διαφορετικο (για αυτο και ΦΥΣΙΚΑ δεν πηρα καμια απολυτως ρυθμιση που αναφερουν στα χρωματα )Ειπες ειχες διαβασει τοσες κριτικες , δεν ειδες την
LG C1 OLED Review (OLED48C1PUB, OLED55C1PUB, OLED65C1PUB, OLED77C1PUB, OLED83C1PUA) - RTINGS.com
Το νημα πρεπει να αλλαξει τιτλο σε 1-0 γιατι μπερδευει . Το αποτελεσμα μετραει
Επισης το πανελ τους ειναιαπο τα πρωτα , ενω της δικης μου ειναι κατασκευασμενο ενα μηνα πριν , και ορισμενοι εγραφαν οτι σε μερικες C1 μπηκε evo panel , οποτε δεν εδωσα βαση στο κακοδικο τους out of the box panel
Δυστυχως ομως επιβεβαιωθηκε και σε εμενα , αλλα μικρο το κακο χαρη στο Μανωλη
Δεν παυει ομως για εμενα , να ειναι απαραδεκτο σε μια τετοιου κοστους τηλεοραση να μην εχει γινει πιο σωστη εργοστασιακη ρυθμιση
Βεβαιως και ειχα δει το οτι ειναι pre calibrated χαλια....αλλα οπως εγραφαν αυτο εχει να κανει με το οτι καθε πανελ ειναι διαφορετικο (για αυτο και ΦΥΣΙΚΑ δεν πηρα καμια απολυτως ρυθμιση που αναφερουν στα χρωματα )Ειπες ειχες διαβασει τοσες κριτικες , δεν ειδες την
LG C1 OLED Review (OLED48C1PUB, OLED55C1PUB, OLED65C1PUB, OLED77C1PUB, OLED83C1PUA) - RTINGS.com
Το νημα πρεπει να αλλαξει τιτλο σε 1-0 γιατι μπερδευει . Το αποτελεσμα μετραει
Επισης το πανελ τους ειναιαπο τα πρωτα , ενω της δικης μου ειναι κατασκευασμενο ενα μηνα πριν , και ορισμενοι εγραφαν οτι σε μερικες C1 μπηκε evo panel , οποτε δεν εδωσα βαση στο κακοδικο τους out of the box panel
Δυστυχως ομως επιβεβαιωθηκε και σε εμενα , αλλα μικρο το κακο χαρη στο Μανωλη
Δεν παυει ομως για εμενα , να ειναι απαραδεκτο σε μια τετοιου κοστους τηλεοραση να μην εχει γινει πιο σωστη εργοστασιακη ρυθμιση
Το μετρησαμε και δεν βλεποταν ! Θα το ανεβασει ο Μανωλης καποια στιγμη....οποτε καλο ειναι ΠΡΙΝ το δουν καποιοι να μη κρινουν το τι ΕΒΛΕΠΑ (η' τι δεν εβλεπα) γιατι μιλατε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΔΑΤΕ το πανελΟι αυτοκινητικοί παραλληλισμοί είναι βαρετοί,οι δε άστοχοι ακόμα πιο ενοχλητικοί.Σε αμάξια περιωπής με πιο περιορισμένη παραγωγή συνήθως οι εταιρείες θα έχουν τσεκάρει την ιδεώδη λειτουργία καθενός μοντέλου πριν την παράδοση στον εκάστοτε πελάτη.
Θ'αποτελεί αυτό κομμάτι της αποκλειστικότητας στη όλη αγοραστική εμπειρία...
Σε θέματα ήχου-εικόνας καλύτερα πρώτα να...μετράμε ό,τι έχουμε και κατόπιν να μιλάμε.
Ειδα πιο πανω ενος φιλου το 65αρι πανελ που out of the box δεν εδειχνε κακο......ε να ανεβασει παρακαλω ο Μανωλης τι γινοταν στο δικο μου στην καμπυλη την πρωτη που μου εδειξε για το Gamma οπου πραγματικα οι αποκλισεις απο το προτυπο ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και οχι τοσο κοντα οσο στην παραπανω 65αρα
Last edited: