Snow Whitty
SRS
- Reaction score
- 16.473
Nine Queens — Nueve Reinas — Εννέα Βασιλισσες
7,9/10
7,9/10
Να το δεις, κι εμενα με ξένισε πολύ αρχικά..Δύο επεισόδια άντεξα. Έχασα κάτι σημαντικό από Phase Four του MCU; Το Hawkeye το είδα όλο (6 επεισόδια).
πως και έτσι? Δε σε έχω συνηθίσει να λες αυτή τη λέξη για ταινία ....είναι καλό..
Καλημέρα τον αδικείς, έχει πει αρκετές φορές για τις καλές ταινίες-σειρέςπως και έτσι? Δε σε έχω συνηθίσει να λες αυτή τη λέξη για ταινία ....
Στο μυαλό μου έχει κάτσει ότι είναι πολύ ''αυστηρός''Καλημέρα τον αδικείς, έχει πει αρκετές φορές για τις καλές ταινίες-σειρές
πως και έτσι? Δε σε έχω συνηθίσει να λες αυτή τη λέξη για ταινία ....
Είμαι αυστηρός και απαιτητικός, ναι.Στο μυαλό μου έχει κάτσει ότι είναι πολύ ''αυστηρός''
Μάλλον το 22 του πρόσθεσε χρόνια και έγινε και αρνητής της καλής βαθμολογίας.Γερνάω ρε φίλε..
Tαινίες που παρακολουθείς για πολύ συγκεκριμένους λόγους.View attachment 235401
- γλυκόπικρη κομεντί αμερικανα ...
View attachment 235400
... μου έφερε θυμισες από Paris Texas ...
... 8,5/10
Εγώ τώρα στα 40 το αντίθετο. Βλέπω ότι βρεθεί μπροστά μου.Είμαι αυστηρός και απαιτητικός, ναι.
Έρχεται με την ηλικία αυτό, παλιότερα έβλεπα και ταινίες τύπου skyscraper και μαρεσαν.
Τώρα, με την καμία.
Γερνάω ρε φίλε..
Μια από τις αγαπημένες μου είναι το Amadeus..
ΥΓ: Το Loki που λέει ο @ThanasisR πχ δε μ άρεσε, πολύ μπλα μπλα και κούραση..
ΥΓ2: Το Falcon and the Winter Soldier Θα περιμένω να μεγαλώσει ο μικρός να το δει.. Στα 5 του θα είναι ότι πρέπει για την ηλικία, ομοίως και το Hawkeye...
ΥΓ3: Φαντάσου ότι δεν γράφω για όλες όσες βλέπω, επιλογή κάνω..
Βλέπεται καλέ?
7,5/10 έχει!Βλέπεται καλέ?
δεν χρειάζομαι αιεμντιμπιζ και κουραφέξαλα γω....7,5/10 έχει!
Ghostbusters: Afterlife (2021) - Ratings - IMDb
Ghostbusters: Afterlife (2021) - Movies, TV, Celebs, and more...www.imdb.com
« Η εξουσία του σκύλου »