- Reaction score
- 18
Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι με τα threads, δεν υπάρχουν κατηγορίες εικόνα-ήχος-gaming-νήματα κατόχων κ.ο.κ. σε αυτό το forum ;
τι δεν μπορείς να βρεις να βοηθήσουμε....Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι με τα threads, δεν υπάρχουν κατηγορίες εικόνα-ήχος-gaming-νήματα κατόχων κ.ο.κ. σε αυτό το forum ;
Vertical Banding σε 5% Grayscale υπάρχει όπως και στις περισσότερες LG OLED. Δεν είναι ευδιάκριτο όμως σε κανονική θέαση οπότε δεν θα είναι κάτι που με ενοχλεί....πόσο pink tint έχεις ;;
...σε σχέση με την GX ;;
...τέρμα αριστερά είναι το ίδιο με τέρμα δεξιά ;;
...όταν κοιτάς υπό 30° ;;
...banding σε 5% γκρί ;;
...το ότι κάποιος δεν μπορεί να ρυθμίσει σωστά την τηλεόρασή του με τα μάτια του και τα άφθονα εργαλεία που δίνει η LG στο user menu και χρειάζεται καλιμπρέϊτορ είναι πρόβλημά του...
...αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι και ανέφικτο...
...όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες ικανότητες, και ούτε ολονώνε τα μάτια είναι ίδια...
...προσωπικά κατάφερα με τα μάτια, να φτιάξω απολαυστική εικόνα στο SDR, ενώ...
...με τα προτεινόμενα μετρητικά εργαλεία και τα reference πρότυπα, παρότι αφιέρωσα πολλές ώρες και οι μετρήσεις ήρθαν στα "σωστά" επίπεδα, η εικόνα ήταν απογοητευτική...
...στο HDR δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα...η εικόνα είναι καθηλωτική...
Εκεί στο Σεφερλή ντυμένο γυναίκα σου έφυγε λίγο!Γατακια καλιμπρατορες να ουμ, που να ξερετε...
με το ματι ρε το φερα χωρις ουτε 2-3 spectro i 1 pro και DTP94 ρε, ουτε με εξτρα προγραμματα i1 profiler και studio και Color Eyes και Basic Color, με τα ματια μου ρε!
( η ελαχιστη διαφορα απ το δοκιμιο της ugra/fogra ειναι επειδη στη φωτο η εκτυπωση του δοκιμιου δε φωτιζοταν.)
View attachment 236319
...η GX δεν είχε καθόλου ;Pink tint έχουν όλα τα Evo Panels, δεν πρόσεξα διαφορά στις 2 πλευρές.
Την είχα αγοράσει Αύγουστο του '20 (αρκετά νωρις) και ενδεχομένως δεν είχε Evo panel....η GX δεν είχε καθόλου ;
Χμμ...¨Γητευτής πάνελ΄΄ και ΄΄Εξημερωτής αποκρίσεων΄΄...Φαντάζουν πολύ πιο συναρπαστικοί τίτλοι από το ξερό ΄΄καλιμπράτορας΄΄ - ΄΄βαθμονομητής΄΄ στην Ελληνική.Γιατί είμαστε και όμορφα παιδιά επίσης από φόβο οι tv και οι προβολείς μας υπακούν ενώ σε απλό κόσμο ορθώνουν ανάστημα και αντιστέκονται στην ρύθμιση
...σίγουρα ΔΕΝ είχε evo πάνελ...Την είχα αγοράσει Αύγουστο του '20 (αρκετά νωρις) και ενδεχομένως δεν είχε Evo panel.
Δεν είχε φίλε μου pink tint....σίγουρα ΔΕΝ είχε evo πάνελ...
...δεν είχε pink tint η GX, ή δεν είχες προσέξει άν είχε ;;
...διότι δεν έχω πειστεί ότι οφείλεται στην νέα WBE MMG τεχνολογία κατασκευής-κοπής και όχι σε κάποια από τις anti-glare αντιανακλαστικές αντιθαμβωτικές προσθήκες του πάνελ...
Score: 0Ας κάνουμε κι ένα τεστ όρασης πριν κάνουμε οπτικές συγκρίσεις με υποκειμενικά κριτήρια.
Σε ένα άνω του μετρίου panel πρέπει να "βγάζουμε" κοντά στο 0.
ανέβασε τα παλιά αποτελέσματα εσύ...Το test αυτό έχει ξαναμπεί πριν χρόνια και το έχουμε ξανακάνει.