D
Deleted member 35
Guest
Τι να ωριμάσει; Το γεγονός πως έφτιαξαν νέο θέμα και τα έκαναν σκ@τά; Πριν λίγο ανακάλυψα πως το SVP έχει άλλο μενού. Είναι γραμμένο σε QT5. Το Qbittorrent που τρέχω είναι σε QT6 και έχει άλλη εμφάνιση στο μενού του. Επίσης κάποια προγράμματα έχουν κάθετο χώρισμα ανάμεσα στα εικονίδια και τα γράμματα από τα μενού όπως είχαν τα Vista. Παράδειγμα το XNviewMP.Η κλασσική φάση με τα "νεα" Windows:
Κάποιοι σπεύδουν να τα εγκαταστήσουν πολύ πριν αυτά ωριμάσουν.... την ώρα που άλλοι με βάση όσα έχουν δει ως τώρα έχουν αποφασίσει να μείνουν στα 10 όσο γίνεται περισσότερα χρόνια/μήνες/μέρες/ώρες.
Στον MPC-BE παρατήρησα πως τα κουτιά που αλλάζεις αριθμούς όπως τα πρόσφατα αρχεία είναι με ψευτό-3D εφέ αλλά στο πάνω μέρος δεν έχουν κάποια γραμμή με αποτέλεσμα το κάτω μέρος και καλά να είναι με εφέ και το πάνω να είναι σχεδόν ένα με το κυρίως παράθυρο.
Να συνεχίσω; Αυτά ΔΕΝ είναι παιδικές ασθένειες. Είναι απαράδεκτα λάθη εταιρίας. Πραγματικά απορώ ποιος έδωσε άδεια να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο στην αγορά. Όσο και να έχουν αυξηθεί τα έσοδα από το cloud και το Azure δε δικαιολογείται τέτοια προχειροδουλειά.
Για να σας προλάβω το νέο θέμα Fluent είναι πολύ όμορφο. Δεν είχα χρόνο ώστε να βάλω ένα όμορφο background και να έχω διαφάνεια. Το τρέχον WP που έχω είναι κίτρινο και δίνει μια μουσταρδί απόχρωση που δε μου αρέσει. Το δεξί κλικ στο desktop είναι πολύ όμορφο. Και τα νέα εικονίδια πολύ ωραία. Αλλά μέχρις εκεί.
Last edited by a moderator: