- Reaction score
- 5.826
Πριν 10 ημερες τα εγκατεστησα με αυτο τον τροπο,ολα καλα μεχρι τωρα οπου ανακαλυψα οτι δεν ανοιγει η ζωγραφικη.
Πριν 10 ημερες τα εγκατεστησα με αυτο τον τροπο,ολα καλα μεχρι τωρα οπου ανακαλυψα οτι δεν ανοιγει η ζωγραφικη.
Για να δω!Πριν 10 ημερες τα εγκατεστησα με αυτο τον τροπο,ολα καλα μεχρι τωρα οπου ανακαλυψα οτι δεν ανοιγει η ζωγραφικη.
Στα Windows 11 έσπασαν κάποιες εφαρμογές λόγω ληγμένου πιστοποιητικού, αλλά λύθηκε με ενημέρωση:Πριν 10 ημερες τα εγκατεστησα με αυτο τον τροπο,ολα καλα μεχρι τωρα οπου ανακαλυψα οτι δεν ανοιγει η ζωγραφικη.
Μια και το ανέφερες, επειδή είμαι μακριά από τα 11 μου, παίζει HEVC ή ζητάνε πάλι λεφτά οι τσίπηδες;O νεος media player είναι όλα τα λεφτά μετά απο 20 χρόνια!!!!!!!!
Έχω αγοράσει τον codec από το store νομίζω παλιότερα οπότε δεν ξέρω θα το κοιτάξω όμως για σιγουριά!Μια και το ανέφερες, επειδή είμαι μακριά από τα 11 μου, παίζει HEVC ή ζητάνε πάλι λεφτά οι τσίπηδες;
0,99€ ζητάνε.Μια και το ανέφερες, επειδή είμαι μακριά από τα 11 μου, παίζει HEVC ή ζητάνε πάλι λεφτά οι τσίπηδες;
Εσύ θα μας πεις ότι αγόρασες και το WinRarΈχω αγοράσει τον codec από το store νομίζω παλιότερα οπότε δεν ξέρω θα το κοιτάξω όμως για σιγουριά!
Το ξέρω, απλά είχα μια ελπίδα ότι σε λειτουργικό σύστημα που κυκλοφορεί το 2021 θα είχαν αναθεωρήσει. Όχι ότι θα παίξουμε κάτι με τον ενσωματωμένο media player0,99€ ζητάνε.
Δες εδώ όμως:
Όχι το είχε δώρο το τελευταίο motherboard που αγόρασα 750 ευρώ αλλά ΕΚ πεποιθήσεως χρησιμοποιώ το σπασμένο!Εσύ θα μας πεις ότι αγόρασες και το WinRar
Αυτοί είναι αντιαναβαθμιστές!Εγώ νοσταλγάω τότενες που κάπχοιοι φώναζαν εξ-πί και πάλι εξ-πί, εφτά και πάλι εφτά. Ααααχχχ, ωραίες εποχές...
Ποτέ δε νοστάλγησα κάτι παλιό με εξαίρεση την απλότητα που είχαν τότε σε κάποια πράγματα. Ξέρω πολύ καλά την εξέλιξη της τεχνολογίας και το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Δε γίνεται να απαιτήσω από την κυρά Μαρία του σήμερα να πιάσει στα χέρια της τα XP που είχαν ένα σωρό ελλείψεις. Σήμερα όλα τα λειτουργικά είναι κυριολεκτικά "set & forget". Ακόμη και για τους έμπειρους έχουν φτάσει σε τρομερό σημείο ώστε να μη θέλουν πολλά πολλά στις ρυθμίσεις.Εγώ νοσταλγάω τότενες που κάπχοιοι φώναζαν εξ-πί και πάλι εξ-πί, εφτά και πάλι εφτά. Ααααχχχ, ωραίες εποχές...