- Reaction score
- 6.712
Το σίγουρο είναι ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να βγάζει καυτό νερό έτσι από μόνος του θέλει ψάξιμο. Κάτι παίζει.
Όχι, γιατί είχε μπει σε καινούργιο και μεγαλύτερο σπίτι. Το κατάλαβε όμως πολύ καλά, μετά.Καλά και δεν το είχε καταλάβει από τον λογαριασμό;
Αττική Οδός: Αποζημίωση 2.000 ευρώ σε κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε - Το είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε το πρωί της Τρίτης σε σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία ενώ ζήτησε να αποζημιωθούν οι άνθρωποι που ταλαιπωρήθηκαν στην Αττική Οδό, όπου εγκλωβίστηκαν 3.000 χιλιάδες οχήματαwww.google.com
Φθηνα θα την βγαλουν...
Εν τω μεταξυ η Εταιρια Λειτουργιας της ΑΟ ακομα ειναι στα δικαστηρια με το δημοσιο και ασφαλιστικες εταιριες, για διαφυγοντα κερδη λογω μειωμενης κινησης κατα την περιοδο του lockdown.
Ρε τον ταρίφα ρε, και πήδηξε και θα βγάλει καλό μεροκάματο!
Αν αποζημιώνονταν και οι επιβάτες θα δηλώνονταν όλα τα αυτοκίνητα με 5 άτομα...2.000 ευρω ανα οχημα,αρα οι συνεπιβατες τον ηπιαν ! Βλεπω φιλίες να χαλανε !
Και αύριο αργία.....
Ούτε τρομπάκι τόσες ώρες;κι εσυ εισαι μεσα,μη το αφησεις ! Απλα δε πηδηξες....
Δεν είχε διόδια χθες νομίζω.Φανταζομαι οτι θα παρουν αποζημιωση (αν και όποτε την παρουν) οσοι εχουν κρατησει το χαρτακι των διοδιων, απο συγκεκριμενες εισοδους και εντος συγκεκριμενου χρονικου διαστηματος.
Οσοι το πεταξαν απο τα νευρα τους ή λογω συνηθειας, θα μεινουν με το παραπονο.
Γιατι να μην ειχε;Δεν είχε διόδια χθες νομίζω.
Δεν είχε διόδια χθες νομίζω.
Είχε, αλλά όχι όλη την ημέρα.Γιατι να μην ειχε;
Ε υπερβολές τώρα 100 μέτρα... Γύρω στο χιλιόμετρο ήταν.Γιατι να μην ειχε;
Ακουσα πολλους ταλαιπωρημενους χθες στα καναλια, που διαμαρτυροντουσαν οτι πληρωσαν διοδια και κολλησαν μετα απο 100 μετρα, χωρις κανεις να τους ενημερωσει στα booth ή μεσω των matrix οτι ο αυτοκινητοδρομος ειχε προβλημα.
What happens in AO stays in AO.Ούτε τρομπάκι τόσες ώρες;
Κι εμένα το ίδιο. Άμα μάθεις τίποτα, γράψε.Μόλις τώρα μού ήρθε μήνυμα υπενθύμισης για αύριο, για τη δεύτερη δόση εμβολίου του μικρού στο Παίδων Πεντέλης.
Στο μέσο του βουνού.