- Reaction score
- 6.712
Αναστέλλονται και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου οι εμβολιασμοί σε Αττική και ΕύβοιαΚι εμένα το ίδιο. Άμα μάθεις τίποτα, γράψε.
Το θεωρώ δεδομένο δηλαδή πως θα αναβληθούν, αλλά να δούμε λεπτομέρειες.
Θα βοηθήσει η Αττική Οδός. Φημίζεται για την οργάνωσή της...Το πώς ξέρουμε τα στοιχεία αυτών που είναι να αποζημιωθούν είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο
Το πώς ξέρουμε τα στοιχεία αυτών που είναι να αποζημιωθούν είναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο
το φαγοποτι παει συνεφο βλεπω"καλα πηγε και αυτο"
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Τα «θηρία» της Περιφέρειας Αττικής που θα την αντιμετωπίσουν παρουσίασε ο Γιώργος Πατούλης
Τα νέα μηχανικά «θηρία» με τα οποία εξοπλίστηκε η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρεια Αττικής επιθεώρησε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούληςwww.ethnos.gr
οργιζομαι μεχρι και εγω...το φαγοποτι παει συνεφο βλεπω
Είμαι πολύ μακριά ρε γμτ!Ρίχνει πάλι!!!!! Ολοι Αττική οδό.....μοιράζουν διχίλιαρα!!!!
Σ αυτά τα μαρμάρινα σκαλάκια Θα έριχνα και χαλικακι μαζί με αλάτι.Επίσης,ένα μπαστουνάκι θα το κρατουσα….
Εφήμεροι έρωτες που χάνονται στην πρώτη αχτίδα του ήλιου
"Μωρό μου καυτό, με κάνεις να λιώνω!"Εφήμεροι έρωτες που χάνονται στην πρώτη αχτίδα του ήλιου
Όλοι αυτοί οι αθηναίοι με τα φιατάκια, τα οπελάκια, τα σμαρτάκια κτλ που βγήκαν χθες το πρωί να πάνε στη δουλειά τους χωρίς αλυσίδες πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αυτοί φταίνε για όλα.
Κάτσε να σβήσω τα μηνύματα καλού κακού.Όλοι αυτοί οι αθηναίοι με τα φιατάκια, τα οπελάκια, τα σμαρτάκια κτλ που βγήκαν χθες το πρωί να πάνε στη δουλειά τους χωρίς αλυσίδες πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αυτοί φταίνε για όλα.
Ποτέ αλάτι σε μάρμαρα και τσιμέντα, απλά αφήνεις λίγο πατημένο χιόνι πάνω τους και τα πασπαλίζεις όποτε χρειάζεται με μαρμαρόσκονη.Σ αυτά τα μαρμάρινα σκαλάκια Θα έριχνα και χαλικακι μαζί με αλάτι.Επίσης,ένα μπαστουνάκι θα το κρατουσα….
Καλά τώρα είναι αργά, σου ερχεται το πρόστιμο από την παπακώστα.Κάτσε να σβήσω τα μηνύματα καλού κακού.
Μένω σε αυτό..."Φτου ξελευτερία..."
οπως κ στον ηχο, δεν αρκουν μονο τα μηχανηματα, πρεπει κ να ξερεις να τα ρυθμισεις κ να τα συνδεσεις σωστα κ το κυριωτερο να τα τοποθετησεις-τα ηχεια- στα σωστα σημεις στον χωρο η στον δρομο. προκειμενου για εκχιονιστικατο φαγοποτι παει συνεφο βλεπω