- Reaction score
- 136.776
Ρε ψόφησα στο γέλιο λέμε, δάκρυσα
Να υποθέσεις ότι φτυαρίζει ο γιός κι εγώ επιβλέπω.Μένω σε αυτό..."Φτου ξελευτερία..."
...παρατηρώντας την φωτό...,βλέπω πως το εργαλείο καθαραρισμού,συγκρατείται υπό της αριστεράς χειρός...
Και κατόπιν γκρίνια για την εργασία...
Τί να υποθέσω,τί να σκεφθώ...
Όπως λέει και η αδελφή μου...
ω τη παντερμη την ελιαοπως κ στον ηχο, δεν αρκουν μονο τα μηχανηματα, πρεπει κ να ξερεις να τα ρυθμισεις κ να τα συνδεσεις σωστα κ το κυριωτερο να τα τοποθετησεις-τα ηχεια- στα σωστα σημεις στον χωρο η στον δρομο. προκειμενου για εκχιονιστικα
..... Θα ψήσω ένα σουβλάκι...ω τη παντερμη την ελια
πως καιει μεσ' στο τζακι
τηνε θωρω και σκεφτομαι
.... ....
δικο σας !
Από την Αττική Οδόω τη παντερμη την ελια
πως καιει μεσ' στο τζακι
τηνε θωρω και σκεφτομαι
.... ....
δικο σας !
στη θρακα πανω ηψηνα
..... Θα ψήσω ένα σουβλάκι...
Θα πιούμε κονιακακι;
..... Θα ψήσω ένα σουβλάκι...
μουδε αθηνα κατεχαΑπό την Αττική Οδό
μέχρι την Κατεχάκη
Αχός βαρύς ακούγεται
.....
Δικό σου κουμπάρε ολντυ..
να πω κι εγώ ενα;μουδε αθηνα κατεχα
μουδε και κατεχακη
μα εδα θωρω πως
τα κουμπαρακια επαγωσαν
... ...
δικο σας
μωρεεενα πω κι εγώ ενα;
Ολη η ζωή του ζαβού ενα deja vu
Χαλάς το κλίμα. Το έχουμε πάρει χαλαρά για να μην αρχίσουμε τις %$%%$%£₩¥.Αττική Οδός: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Βασίλης Χαλκιάς
Ραγδαίες εξελίξεις.www.real.gr
Κάπου βρήκα αυτή τη φωτό που συνοψίζει τις τέσσερις εποχές στην Ελλάδα.
- άντε και στους υπόλοιπους υπεύθυνους των υπολοίπων κεντρικών οδώνΑττική Οδός: Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Βασίλης Χαλκιάς
Ραγδαίες εξελίξεις.www.real.gr
Εδω που βρισκομαι,υπαρχουν γραμμένοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται,ειδικά αυτοί που σχετιζονται με το πεζοδρομιο μπροστά από το σπίτι σου.Μαρμαρένια δεν είναι!Ποτέ αλάτι σε μάρμαρα και τσιμέντα, απλά αφήνεις λίγο πατημένο χιόνι πάνω τους και τα πασπαλίζεις όποτε χρειάζεται με μαρμαρόσκονη.