- Reaction score
- 1.815
Θεσσαλονίκη υπάρχουν πουθενά στημένα τα sonos 5 σε στερεο κονφιγιουρέησον και τα kef lsx.να ριξω ενα αυτί;
Θενκς
Θενκς
και εγω αυτο βλεπω οτι εισαγεται πολυ κακο IT με διαφορα θεματα. Η ιδεα του ασυρματου ηχειου ειναι καλη, αλλα και παλι παντρευεσαι ενα συστημαΚαλά, δεν είναι και όλα ρόδινα και στην Sonos.
Π.χ. η εφαρμογή τους δεν κάνει downsample ούτε αναπαραγωγή αρχείων π.χ. 88.2kHz 24bit... δεν υποστηρίζουν παρά μόνο DTS και όχι DTS-HD και DTS:X (το απλό, λαϊκό παλιό DTS πρόσφατα προστέθηκε μάλιστα με update...).
Είναι λίγο πολύ η Apple του "smart speakers" segment, έχουν καλό ήχο τα ηχεία τους, αλλά δεν είναι και η Θεά Αφροδίτη δίχως το παραμικρό πρόβλημα (βεβαίως μπροστά στην πλέμπα που κυκλοφορεί στην αγορά, ξεχωρίζει και ο μονόφθαλμος).
Αφού είχε προσφορές η iCan στις γιορτές, πάρε τους ένα τηλέφωνο.Θεσσαλονίκη υπάρχουν πουθενά στημένα τα sonos 5 σε στερεο κονφιγιουρέησον και τα kef lsx.να ριξω ενα αυτί;
Θενκς
Αν καλύπτει τις ανάγκες του κατόχου, και του προσφέρει καθημερινό χαμόγελο πού είναι το πρόβλημα;και εγω αυτο βλεπω οτι εισαγεται πολυ κακο IT με διαφορα θεματα. Η ιδεα του ασυρματου ηχειου ειναι καλη, αλλα και παλι παντρευεσαι ενα συστημα
Πάρε τον @Kotsidis John κι ελάτε μια βόλτα Χαλκιδική αυτή τη Δευτέρα απόγευμα/βράδυ που θα είμαι εκεί μόνος, να τα σπάσουμε.Θεσσαλονίκη υπάρχουν πουθενά στημένα τα sonos 5 σε στερεο κονφιγιουρέησον και τα kef lsx.να ριξω ενα αυτί;
Θενκς
Τα παιδιά θα μεγαλώσουν αγαπητέ, θα ξαναφτιάξεις νέο σπίτι??
Θέλω να σου πω ότι η ερωτησή σου είναι νεφελώδης.
Για κάποιον λίγα τετραγωνικά είναι τα 10, για άλλον τα 40 κοκ..
Το θέμα σου λοιπόν για να απαντηθεί θα πρέπει να περιλαμβάνει μπατζετ, σχέδιο χώρου υποτυπώδες, τι εννοείς βάσεις τοίχου(σταθερές, τηλεσκοπικές), τι εννοείς χαιεντ ηχεία, ποια θάναι η πηγή ήχου σου, τι προσδοκάς κλπ κλπ.
Ξανοίξου λοιπόν!!
ναι ευχαριστω. ΘΑ με ενδιεφερε να δω και ποιες αλλες εταιρεις χτιζουνε τετοια ασυρματα συστήματα. Θα ηθελα τα ηχεια μου να ειναι της κατηγοριας 2.000 - 3000 (μου εστειλες ηδη καποιες προσφορες, μου φανηκαν λιγο μικρα τα ηχεια βεβαια)Έχει λόγο ύπαρξης γιατί του τέθηκε το ερώτημα από τον αρχιτέκτονα/ηλεκτρολόγο τι καλώδια να περαστούν στον τοίχο για ηχεία.
Εγώ του απάντησα ότι πρίζες ψηλά αρκούν, ακόμα και για σοβαρές επιλογές ηχείων αν κάνει στο μέλλον, με συγκεκριμένα παραδείγματα.
Άλλος μπορεί να έχει άλλη άποψη. Ας την καταθέσει. Τα ευφυολογήματα με 10 emoticons δεν βοηθάνε κανέναν.
ναι ευχαριστω πολυ, υπαρχουν μαγαζια στα βορεια προαστεια που μπορω να ζητησω να τα ακουσω;Μικρά στο μάτι!
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει.
Δεν θα το πιστεύεις ότι τέτοιο μπάσο βγαίνει από δύο πχ Devialet Phantom ΙΙ στα 2600€. Χωρίς σαμπ.
Δυστυχώς δεν υπάρχει τόση ποικιλία που ίσως φαντάζεσαι σε αυτό το είδος ηχείων.
Μετρημένα κουκιά είναι.
Αν δεν πας σε Sonos, πας σε Devialet.