Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.054
εκει καπου δεν τον αντεκσε αλλο ο Μπλιξα και σηκωθηκε και εφυγε...
Δε ξέρω σίγουρα μπορεί να μιλάει για κάτι άλλο τελικά, μιας και γυρίστηκε στο :6...
και οι ουοκαμπουτζ προσθετουν 3..
One for your sorrow, two
For your sweat
Three for the strange
Things we never forget
Μπα λάθος έκανα. Βλέπω βιβλικά ονόματα, τον τελευταιο προεδρο του Κατζακσταν φωτογραφία , αναφορές ατο Θεό κλπ ..... δε μιλα για ναρκωτικά αλλά για το κομμουνιστικό καθεστως συν τη αθεία, που του οδηγησε σε ακρότητες.βασικα ειναι ο Γουορεν Ελις με μαλλια και χωρις μουσια και ο Μπλιξα χωρις κοιλια...
ο Τσαρβις μου ειναι συμπαθης, αλλα μεχρι εκει....δεν ειμαι 20χρονη να μου αρεσουν ακομα οι παλπ... το ντεκαντανζ και το μεμφις εχουν κλεισει... (το ντεκαντανς ξανανοιξε, ειχα περασει τυχαια/συμπτωματικα πριν 5 χρονια -κουτσομπολιο συνοδευα αρκετα νεοτερη φιλη-, τοσα μαστουρωμενα πιτσιρικια ειχα να δω μαζεμενα πολλα χρονια)
βαλε θερμομετρο...αναφορές ατο Θεό κλπ ..... δε μιλα για ναρκωτικά αλλά για το κομμουνιστικό καθεστως συν τη αθεία, που του οδηγησε σε ακρότητες.
Λάθος!Που να δείς να πηγαίνουν γαι ανακύκλωση scrap metal και να χτυπάνε οι σειρήνες της πύλης λόγω ανίχνευσης ραδιενεργού υλικού.... χα χα. Που να το μάθει ο Μελίδης αυτό χα χα.
Που να ξέρω τι εννοεί ο Αυσ.....χος χα χα
Ρε, μπας και ήταν τα δικά μου που μου φάγανε πριν 4 χρόνια;Ένας μου έφερε να αγοράσω σε χαμηλή τιμή, σετ εργαλείων που "τα βρήκε τυχαία"
Ξεκίνησε με 500 ευρώ και έφτασε στα 30.
Makìta και Dewalt ήταν;Ρε, μπας και ήταν τα δικά μου που μου φάγανε πριν 4 χρόνια;
Ναι ήσουν. Μάρτυρας εγώ που επίσης ήμουν εκεί. Παίξαμε και πρέφα.Κάντε πέρα ρε.
Εγώ ΗΜΟΥΝ εκεί.
Και θα καθυστερήσεις να αποζημιωθείς επειδή για κάθε έναν αποκλεισμένο θέλουν λεφτά άλλοι τρεις απατεώνες.Κάντε πέρα ρε.
Εγώ ΗΜΟΥΝ εκεί.