- Reaction score
- 36.270
ενταξει το the Lost Symbol νομιζω ειχα δει ενα επεισοδιο, Θεος σχωρεστο, απο δω παν κι οι αλλοι...
Κατανοώ πως κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά γούστα, προτεραιότητες, αναζητήσεις κτλ αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω πως γίνεται να αρέσει μία τέτοια σειρά. Το δέχομαι όμως.
Θα μπορούσα να προτείνω κι άλλες 2-3 άθλιες, κατά την άποψή μου, σειρές ώστε να βοηθήσω το κοινό του φόρουμ να έχει επιλογές χεχε.
Να πάρτε δύο: 1) The Lost Symbol 2) Treadstone Κατάλαβαν και οι ίδιοι τι μαλακίες έφτιαξαν και ακύρωσαν αμφότερα τα προγράμματα μετά την πρώτη σεζόν.
Χ3σμένη την έχω την πλοκή. Σαματά έχει αρκετό;
Μην προβληματίζεσαι. Δες την.Υ.Γ. Το χειρότερο στοιχείο που μπορεί να έχει μία ταινία/σειρά για μένα, περισσότερο ακόμα κι από την έλλειψη δράσης, είναι η ύπαρξη μηνυμάτων, ιδεολογικών και ηθικών.
Σιγά μην προβληματιστώ. Έχω δει τόσες μπούρδες, έστω και "γρήγορα", που αυτή θα μου φανεί αριστούργημα.Μην προβληματίζεσαι. Δες την.
Το είδος του "Πρώτα βαράμε και μετά ρωτάμε";Ξεκινάμε με το ότι ανήκει στο είδος που προτιμώ.
Μέσα στη βδομάδα την αρχίζω.@xfader Καιρό είχα να απολαύσω τόσο, απλή απόλαυση , απολαυστικός ο τύπος.
πρέπει να το δεις νομίζω, αν δε το είδες ήδη.
Ακόμα;
Lili SimmonsΠοσο τελειο και δυνατο ηταν το Βanshee !
Μην παραλείπετε το Strike Back!Ποσο τελειο και δυνατο ηταν το Βanshee !
Το Strike Back μου άρεσε περισσότερο από το Banshee, επειδή το 2ο είχε περισσότερα αισθηματικά στοιχεία για να ανοίξει το target group.Το μόνο κοινό που έχει το reacher με το banshee και το strike back είναι η αγγλική γλώσσα.
Αυτό κι αν είναι βαρετό..βάλε Boba Fett, σκοτωνει...
The Book of Boba Fett (TV Mini Series 2021–2022) ⭐ 7.2 | Action, Adventure, Sci-Fi
47m | 12www.imdb.com