wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.711
... και πάλι, παράνομος είναι!Το ότι δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κιολας
Έχει άλλα ενα
Lautsprecher: 63x Genelec 8040 + Genelec 7060
... και πάλι, παράνομος είναι!Το ότι δεν το βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κιολας
Έχει άλλα ενα
Lautsprecher: 63x Genelec 8040 + Genelec 7060
Ότι δε φαίνεται στο σπινοραμα, και γενικά ότι δε δείχνει το κλιπελ, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, παρέα με τις νεράιδες, τους μονοκερους και τα πράσινα άλογα.πιθανόν κάποιο χαρακτηριστικό που ωραιοποιεί μέτριες ηχητικά μουσικές ή/και χώρους. Όχι κάποιο καλύτερο τεχνικό χαρακτηριστικό.
Το klippel μετρά πολλά, πάρα πολλά πράματα:Ότι δε φαίνεται στο σπινοραμα, και γενικά ότι δε δείχνει το κλιπελ, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, παρέα με τις νεράιδες, τους μονοκερους και τα πράσινα άλογα.
Με το χαβά της πθωλής του καθενός, δεν έχει νόημα η συζήτηση..
Ο πλανήτης είναι γεμάτος επίδοξους χρυσαφτχιάδες χαϊενταδες με πανάκριβα ηχεία σε χώρους ακατάλληλος για ήχο, όπου με κάποιο μαγικό τρόπο απολαμβάνουν τις μλκιες που πήγαν και πήραν, και δήθεν πρέπει να πιστέψουμε το αφήγημα. Ρε ουστ. Κόπροι.
Ότι δε φαίνεται στο σπινοραμα, και γενικά ότι δε δείχνει το κλιπελ, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, παρέα με τις νεράιδες, τους μονοκερους και τα πράσινα άλογα.
Με το χαβά της πθωλής του καθενός, δεν έχει νόημα η συζήτηση..
Ο πλανήτης είναι γεμάτος επίδοξους χρυσαφτχιάδες χαϊενταδες με πανάκριβα ηχεία σε χώρους ακατάλληλος για ήχο, όπου με κάποιο μαγικό τρόπο απολαμβάνουν τις μλκιες που πήγαν και πήραν, και δήθεν πρέπει να πιστέψουμε το αφήγημα. Ρε ουστ. Κόπροι.
Υπομονετικός δεν είναι όποιος έχει μεγάλα αποθέματα υπομονής,αλλά όποιος είναι πρόθυμος να την προσφέρει μέχρις...εξαντλήσεως των αποθεμάτων....
Η υπομονή, έχει και τα όριά της.
Ταβάνι κυριολεκτικά και μεταφορικά...Δεν μένει παρά να τεθεί και στο πλήθος...sub....
Κάπου στο δρόμο κατέληξαν στο συμπέρασμα, πως η 13.1 Aurο3D διάταξη είναι το ταβάνι. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω δεν υπάρχει λόγος.
Εγώ δεν μπορώ. Ακόμα και να βάλω 1. στην ignore list, πάλι πατάω να δω το περιεχόμενο που έγραψε. Είμαι περίεργος.Γενικά, η συμβουλή μου είναι πως όπου ακούτε κάποιους να προβάλλουν σε επιστημονικά θέματα αναζητήσεις μυστικιστικές, ομοιοπαθητικές, εναλλακτικές κτλ, να τους περιφρονείτε.
Μπορεί να σώσει την ζωή σας.
Γίνεται ,με ξύλινο πολυμπριζο.Δεν γίνεται ν'ακουγόταν ο αείμνηστος Ξυλούρης...ξύλινος
Εγώ όχι. Μόνο αν απαντήσει σε κάτι ο @Bhutia και μου φανεί ενδιαφέρον.Εγώ δεν μπορώ. Ακόμα και να βάλω 1. στην ignore list, πάλι πατάω να δω το περιεχόμενο που έγραψε. Είμαι περίεργος.
Πάλι νευρίασε αυτούνος..Με το χαβά της πθωλής του καθενός, δεν έχει νόημα η συζήτηση..
Αυτό..Υπομονετικός δεν είναι όποιος έχει μεγάλα αποθέματα υπομονής,αλλά όποιος είναι πρόθυμος να την προσφέρει μέχρις...εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Τον Thierry Henry θέλουμε, ακόμα και παππούς καλύτερος είναι..Αν θέλετε να κάνουμε συζήτηση για το ποιον θα πάρουμε striker, τον Salah, τον Halland, τον Lukaku, ή τον Mbappe, μπορούμε να τσακωνόμαστε για ώρες
Αυτός έπαιζε στην Άρσεναλ καλέ..ο ντιμιφουτης νομίζω ότι είναι Τσελσακιας...( αμπαλος δηλαδή και στο ποδόσφαιρο , όχι μόνο στην πολιτική )Τον Thierry Henry θέλουμε, ακόμα και παππούς καλύτερος είναι..
Γύρισε πίσω Thierry και με μπουκάλες δεν πειράζ'..
Η Άρσεναλ εδώ και χρόνια παίζει μπάλα με αναποτελεσματική τακτική, στηριζόμενη σε παρωχημένες ιδεοληψίες, και συνεχώς χάνει.ο ντιμιφουτης νομίζω ότι είναι Τσελσακιας...( αμπαλος δηλαδή και στο ποδόσφαιρο , όχι μόνο στην πολιτική
Και γω φιλική συμμετοχή...μου προξενει μεγαλη εντυπωση η μη συμετοχη μου σε αυτο το νημα
...
Γίνε γαύρος (αν δεν είσαι ήδη) τότε..Προτιμώ τον ρεαλισμό που φέρνει τίτλους.
Δε θα συμμετέχεις στο νήμα και θα είναι σα να συμμετέχεις.μου προξενει μεγαλη εντυπωση η μη συμετοχη μου σε αυτο το νημα
...
Προτιμω να τα ακουω πχιοτερο...@Decembered διάβασε για τα αβάντ γκάρντ χα χα.
Αναρωτιέμαι μήπως τέτοιου τύπου στάση θα δημιουργούσε ακόμα πιο φανατισμένους αντιφρονούντες επιτείνοντας παράλληλα τις συνθήκες περιχαράκωσης,αφού σε ανάλογη στάση με αντιστροφή όρων θα μπορούσε να προτρέψει και η εκάστοτε ΄΄απέναντι΄΄ πλευρά......
Η αναπαραγωγή ήχου είναι επιστήμη, χωνέψτε το
Γενικά, η συμβουλή μου είναι πως όπου ακούτε κάποιους να προβάλλουν σε επιστημονικά θέματα αναζητήσεις μυστικιστικές, ομοιοπαθητικές, εναλλακτικές κτλ, να τους περιφρονείτε.
Μπορεί να σώσει την ζωή σας.
Αυτός που θα μου ρίξει ξύλο δεν έχει γεννηθεί ακόμα. Όποιος νομίζει ότι μπορεί σς κοπιάσει.Αυτά θέλουν ξύλο από μικρά. Ένα Μάρκου μονίμως από πίσω.
Νταξ, ο Μάρκου ίσως να είναι υπερβολή, αλλά τες πα.
Εξαιρέσεις ασχέτως κόστους.Βλέπω κάτι οκταχίλιαρα δολάρια το κομμάτι, βάλε και τους ενισχυτές, βάλε και... τα καλώδια. Δεν αντιλέγω στο ότι μπορεί κάποιο παθητικό ηχείο να έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί σωστά, αλλά με τί κόστος.
Είμαι τσελσάκιας από τότε που πρωτοέφερε η ΕΙΡ το αγγλικό τόπι στην ελληνική τιβί.Προτιμώ τον ρεαλισμό της Τσέλσι που φέρνει τίτλους.
Αυτός που θα μου ρίξει ξύλο δεν έχει γεννηθεί ακόμα.
Αυτός είναι ο στόχοςΑναρωτιέμαι μήπως τέτοιου τύπου στάση θα δημιουργούσε ακόμα πιο φανατισμένους αντιφρονούντες επιτείνοντας παράλληλα τις συνθήκες περιχαράκωσης