Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.824
Το "αγγλικό τόπι" ,το αυθεντικό ,το ορίτζιναλ ,με τις γιόμες και τους μεθυσμένους ξυλοκόπους , παίζει να είναι χειρότερο και από τον "αγγλικό ήχο" .Είμαι τσελσάκιας από τότε που πρωτοέφερε η ΕΙΡ το αγγλικό τόπι στην ελληνική τιβί.
Ώπα.. ώπα, με τον Αγγλικό ήχο..παίζει να είναι χειρότερο και από τον "αγγλικό ήχο
Ναι σόρρυ ,τα καυσόξυλα έπρεπε να πω!Ώπα.. ώπα, με τον Αγγλικό ήχο..
Δεν ξέρεις από γριές που έχουν το ζουμί γι' αυτό μιλάς έτσι..Ναι σόρρυ ,τα καυσόξυλα έπρεπε να πω!
Και όμως.... τρελαίνομαι για μπάμιες!Δεν ξέρεις από γριές που έχουν το ζουμί γι' αυτό μιλάς έτσι..
Εδώ δεν τρώτε μπάμιες, τι να συζητήσουμε..
Εχουν σχέση με τις μπάμιες τα αγγλικά ηχεία?Δεν ξέρεις από γριές που έχουν το ζουμί γι' αυτό μιλάς έτσι..
Εδώ δεν τρώτε μπάμιες, τι να συζητήσουμε..
Για λέγε καλέ..
Εδώ είμαστε κοντά?
ή κάπου εδώ?
Μη μου πεις..
Εδώ?
Ακουστικά όπως τα Audio Technica m70x - υποθέτοντας ότι με την αναφερόμενη τιμή για τέτοιου επιπέδου μοντέλο πρόκειται - και τα λίγο ακριβότερα MSR7 έχουν υψηλές επιδόσεις και με την κατάλληλη ισοστάθμιση μπορεί να διορθωθεί κάποια υστέρηση στις πρώτες οκτάβες...Μεγάλο πλεονέκτημα ότι οδηγούνται άνετα ακόμα και από απλή έξοδο ακουστικών...Τα Audeze LCD2 έχουν ικανή τονική ισορροπία ακόμα και χωρίς ισοστάθμιση,χρειάζονται όμως εύρωστο ενισχυτή ακουστικών (και με αντίσταση στη δική του έξοδο όχι ανώτερη του 1 Ωμ) για να βγάλουν όπως μπορούν τις δυναμικές αντιθέσεις και τις πρώτες οκτάβες.Ωραία ναι όταν μπορέσεις ....
Υ.Γ:
Έχω τα Audeze Lcd-2 Fazor , έχω δει τις μετρήσεις τους στο ίντερνετ. Πρίν είχα (τα έχω ακόμη) και κάποια AKG K -something (500, 550 ?) - , τα οποία μετρητικά είναι πολύ πιο flat νομίζω και τα πήρα βασιζόμενος στις μετρήσεις τους (όταν είχα κοιτάξει) και στα πολύ καλά που λέγανε στο ίντερνετ όλοι οι "ειδικοί" (και μή) στα ακουστικα χωρίς να τα ακούσω .... τα οποία όμως δεν ακούγονται χα χα συγκριτικά με τα Audeze. Ο ανηψιός μου πήρε κάτι Audio Technica δεν θυμάμαι μοντέλο (αλλά μπορώ να το μάθω) μόνο κάπου 150-180 ευρώ και τα συγκρίναμε μαζί με Audeze και μου έκανε μεγάλη εντύπωση πόσο "κοντά" παίζανε (σχετικά πάντα και εντάξει όχι τόσο καλά στα χαμηλά ... αλλά 150 ευρώ μόνο ε). Δεν έχω ασχοληθεί, παραπέρα να ξέρω κάτι άλλο.
παρακαλούμε η οριζόντια κλίμακα να είναι λογαριθμικήView attachment 248894 κ.Μαρκου μια φωτος απ τα παλια αυριο φρεσκα κουλουρια
με της νεες αιχμες