Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Κι εγώ έχω βάλει ένα ανάλογο, και πράγματι δίνει επιπλέον δυνατότητες στο μηχανάκι.Nα προσθέσω επίσης οτι του εχω βάλει και ενα Ugreen USB 3.0 Hub with Gigabit Ethernet ,που εκτός από την σύνδεση με ethernet,προσφερει και τρείς usb θύρες.Ακόμα και ετσι,μπορεί και βλέπει usb dac και όποιον δίσκο στικάκι του βάλεις.Πολύ χρήσιμο και μάλλον όποιος θέλει να το αγοράσει ,θα πρέπει να το υπολογίζει από την αρχή στο κόστος.
#methree#metoo
Ένα μπάχαλο γινόταν με το tidal και το mi box και όχι μόνο. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα γιατί τους σταμάτησα.Καλή χρονιά με υγεία.
Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες πως δεν υπάρχει,στην εφαρμογή Tidal,η επιλογή mi box connect,παρά μόνο η επιλογή mi box chromecast...έχω μήνες να το χρησιμοποιήσω με tidal λόγω χρήσης volumio, νομίζω όμως πως υπήρχε η δυνατότητα αυτή...κάνω λάθος???
Θα το κάνω και θα επανέλθω, ευχαριστώ!Δες εάν μπορείς να αδειάσεις την cache
Τι εννοείς με τον ήχο; Λες για USB καλώδιο και ήχος. Έχω αναφερθεί για το πρόβλημα του 5,1 από την οπτική σε ενισχυτή χωρίς HDMI παλαιότερα και συγκεκριμένα για το Netflix. Αφορά το Xiaomi TV box gen2Με τα πολλά φταίει ο ήχος 5.1 κτλ που δίνει στο box αν έχεις συνδεδεμένο usb καλώδιο για να στείλεις τον ήχο αλλού....
Δηλαδή πήγα για αναβάθμιση και δεν παίζει ο ήχος....
Προχθες είδα την πρώτη μου ταινία, περίπου μία ώρα μετά άρχισε να κολλάει (σκαλοπάτια στην κίνηση) συνεχώς