- Reaction score
- 478
Μπροστά στα KLF30 μου αυτά είναι κομψοτέχνημα....Η γυναίκα που θα δεχθεί αυτό το έκτρωμα στο σαλόνι της θα πρέπει να ανακηρυχθεί σε Αγία.
Μπροστά στα KLF30 μου αυτά είναι κομψοτέχνημα....Η γυναίκα που θα δεχθεί αυτό το έκτρωμα στο σαλόνι της θα πρέπει να ανακηρυχθεί σε Αγία.
Πολύ καλο για το τίποτα...Ηχειαρα είναι το 300-αρι, αυτό δε το συζητάμε καν.
Κι έχει κι ωραία σαμπ να πας να πάρεις, όπως πήρε αυτός:
View attachment 241735
Βεβαίως για "σαλόνι" είναι λίγο τέρατα, έχω προτείνει κατ'επαναληψιν αυτή την επιλογή από τη γκάμα της atc για σπίτι και για πολυκαναλο έως ιμερσιβ, είναι άριστη:
SCM45A Pro | ATC Loudspeakers
atc.audio
Και μη ξεχνάμε κι αυτά τα κουκλάκια
View attachment 241734
Space matters...before size.Size matters, or not?
Άμα έχεις εγκατεστημένα 4-5 από τα συγκεκριμένα ATC ακριβώς πάνω σε θέσεις όπου θα εξομαλύνονταν αμοιβαία ιδιορρυθμοί χώρου και φαινόμενα boundaries από τοιχωματικά όρια κι επιπλέον διοχετευόταν αναμεταξύ των από κατάλληλο λογισμικό όλο το περιεχόμενο στις πρώτες οκτάβες,τότε θα ήταν αποδεκτή μια λειτουργία απουσία αυτόνομων sub...Σημειωτέον ότι η πιθανότητα να καταφέρναμε κάτι τέτοιο υπό πραγματικές και όχι αμιγώς θεωρητικές συνθήκες είναι απειροελάχιστη...Τι να το κάνεις....κι αυτό σαμπ(ζ) θέλει....
Και που θα βάλω μαρή τα σεμεδάκια?Με εντοιχισμο και σε κατάλληλου σχεδιασμού δωμάτιο, με τα 300-αρια, ανέτως μπορείς να μη βάλεις σαμπ.
Στο πικάπ ρε, γιατί νομίζεις πως παίρνουμε πικάπ;Και που θα βάλω μαρή τα σεμεδάκια?
Εγώ! Προτιμώ αυτό...ποιος είναι τόσο τρελός να δώσει έναν σκασμό λεφτά για δικαναλο?
Έχω πιο γ@μ@τες ιδέες γι' αυτό..Στο πικάπ ρε, γιατί νομίζεις πως παίρνουμε πικάπ;
Μαλιστα θα δινατε λοιπον 43000 ευρω για ενα ζευγαρι με αυτα τα χαρακτηριστικαΕγώ! Προτιμώ αυτό
αλλά και με το 100στάρι ευχαριστημένος είμαι. Σε ενεργή έκδοση βεβαίως - βεβαίως.
Σιγά τώρα. Έτσι κι αλλιώς ποιος θα τα έβλεπε κει πάν?Και που θα βάλω μαρή τα σεμεδάκια?
και DD, όχι αστεία.....
........
αυτο ρε δεν ακουγεται και τοσο δυνατα.....και οχι μονο Μομπυ...(οχι σκετο... )
Όσο και να μην ήμουν ο ίδιος σε ΄΄τριπάκι΄΄ για το συγκεκριμένο,ας λογαριάσουμε ότι χάρη στην κατασκευή του θα διαθέταμε ηχείο του οποίου η μετρούμενη απόκριση δεν θα μεταβάλλεται με απρόβλεπτους και χαοτικούς τρόπους εξαιτίας θερμικών και μηχανικών καταπονήσεων παίζοντας full range σήμα είτε στα 85 είτε στα 100+ dB σε μέση συνεχόμενη στάθμη...Μαλιστα θα δινατε λοιπον 43000 ευρω για ενα ζευγαρι με αυτα τα χαρακτηριστικα
View attachment 241760
που στην κριτικη που εχω στα χερια αναφερει χαρακτηριστικα ως αρνητικο...
View attachment 241761
Απαιτητικο στην τοποθετηση και στην ακουστικη του χωρου.
... εδω το ακουω με to ηχειο μινι πισι.. στo 40
View attachment 241779
Με τα συγκεκριμένα μεγάφωνα , και τα 121 πολλά είναι.Όσο και να μην ήμουν ο ίδιος σε ΄΄τριπάκι΄΄ για το συγκεκριμένο,ας λογαριάσουμε ότι χάρη στην κατασκευή του θα διαθέταμε ηχείο του οποίου η μετρούμενη απόκριση δεν θα μεταβάλλεται με απρόβλεπτους και χαοτικούς τρόπους εξαιτίας θερμικών και μηχανικών καταπονήσεων παίζοντας full range σήμα είτε στα 85 είτε στα 100+ dB σε μέση συνεχόμενη στάθμη...
- Max. Continuous SPL (1 metre): 121dB.
(Από τα δε 300άρια θα περιμέναμε και ακόμα ανώτερες επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα...)