Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

melina

Cargo 200
Reaction score
45.358
Έχεις δίκιο, τα πέρασα για φασολάκια.
κανονικά αυτό σηκώνει μπαν επί τρίμηνο μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν οι φρέσκες μπάμιες, ακου εκεί να μην ξέρεις το πιο διάσημο φαγητό στο φόρουμ

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.509
κανονικά αυτό σηκώνει μπαν επί τρίμηνο μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν οι φρέσκες μπάμιες, ακου εκεί να μην ξέρεις το πιο διάσημο φαγητό στο φόρουμ
Έχεις δίκιο, είμαι ασυγχώρητος. :( Αναμένω το banhammer να πέσει στο κεφάλι μου...:cry:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.358
Από αυτά που βρίσκεις εύκολα το πιο καλό είναι αυτό της YFF:

Το έχουν και τα super markets.

Το πήρα σήμερα, καλό ρε συ αλλά δεν φθουράει, μια συσκευασία την άνοιξα και την τελείωσα μόνος μου (ως συνοδευτικό, ε), €3,25. Πολύ ακριβά γούστα εν καιρώ πολέμου.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.812
Το πήρα σήμερα, καλό ρε συ αλλά δεν φθουράει, μια συσκευασία την άνοιξα και την τελείωσα μόνος μου (ως συνοδευτικό, ε), €3,25. Πολύ ακριβά γούστα εν καιρώ πολέμου.
Δυστυχώς, έτσι είναι. Αν θες καλής ποιότητας συνοδευτικά καπνιστά ψάρια για τα όσπρια, το κόστος μπορεί κάλλιστα να ξεπεράσει ένα γεύμα με κρέας.

Μία καλή εναλλακτική είναι η ρέγγα με το τεμάχιο όπως την ξέραμε από παλιά. Αλλά θέλει ξεφλούδισμα και βαριέμαι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.152
Χθες βράδυ.
Ψάρι Καρπατσιο, Συναγρίδα. Φαλάκρας.
1,5 κιλό ψάρι λέει ήταν. Τι να πω..

IMG_20220317_215302.jpg

Τα υπόλοιπα δε τα έβγαλα φωτό..
Εκείνος ο μιντιουμ ρειρ τόνος, ήταν δι σαμθινγκ ελς.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.358
Δυστυχώς, έτσι είναι. Αν θες καλής ποιότητας συνοδευτικά καπνιστά ψάρια για τα όσπρια, το κόστος μπορεί κάλλιστα να ξεπεράσει ένα γεύμα με κρέας.

Μία καλή εναλλακτική είναι η ρέγγα με το τεμάχιο όπως την ξέραμε από παλιά. Αλλά θέλει ξεφλούδισμα και βαριέμαι.
και το σκουμπρί ήθελε ξεφλούδισμα!
Εγώ γενικά παίρνω χύμα σαρδέλα φιλέτο ή αντζούγιες από σκλαβενίτη. Κοστολογικά στα ίδια είναι δεν γλιτώνεις τίποτα.
Μας βλέπω πάλι με ρέγγα καμμένη με εφημερίδα....που να τα ξέρεις εσύ αυτά :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv