melina
Cargo 200
- Reaction score
- 45.358
μπάμιες είναι καλέΒρες το με ίδιο με μπάμιες να τον τρελάνεις!!!
μπάμιες είναι καλέΒρες το με ίδιο με μπάμιες να τον τρελάνεις!!!
Έχεις δίκιο, τα πέρασα για φασολάκια.μπάμιες είναι καλέ
κανονικά αυτό σηκώνει μπαν επί τρίμηνο μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν οι φρέσκες μπάμιες, ακου εκεί να μην ξέρεις το πιο διάσημο φαγητό στο φόρουμΈχεις δίκιο, τα πέρασα για φασολάκια.
Έχεις δίκιο, είμαι ασυγχώρητος.κανονικά αυτό σηκώνει μπαν επί τρίμηνο μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν οι φρέσκες μπάμιες, ακου εκεί να μην ξέρεις το πιο διάσημο φαγητό στο φόρουμ
Το πήρα σήμερα, καλό ρε συ αλλά δεν φθουράει, μια συσκευασία την άνοιξα και την τελείωσα μόνος μου (ως συνοδευτικό, ε), €3,25. Πολύ ακριβά γούστα εν καιρώ πολέμου.Από αυτά που βρίσκεις εύκολα το πιο καλό είναι αυτό της YFF:
Το έχουν και τα super markets.
Δυστυχώς, έτσι είναι. Αν θες καλής ποιότητας συνοδευτικά καπνιστά ψάρια για τα όσπρια, το κόστος μπορεί κάλλιστα να ξεπεράσει ένα γεύμα με κρέας.Το πήρα σήμερα, καλό ρε συ αλλά δεν φθουράει, μια συσκευασία την άνοιξα και την τελείωσα μόνος μου (ως συνοδευτικό, ε), €3,25. Πολύ ακριβά γούστα εν καιρώ πολέμου.
Όχι καλέ, έχω το ακαταδίωκτο-σου απαγορεψαν να ανεβαζεις μπαμιες?!
και το σκουμπρί ήθελε ξεφλούδισμα!Δυστυχώς, έτσι είναι. Αν θες καλής ποιότητας συνοδευτικά καπνιστά ψάρια για τα όσπρια, το κόστος μπορεί κάλλιστα να ξεπεράσει ένα γεύμα με κρέας.
Μία καλή εναλλακτική είναι η ρέγγα με το τεμάχιο όπως την ξέραμε από παλιά. Αλλά θέλει ξεφλούδισμα και βαριέμαι.
Δώσε ένα λινκ γι αυτό πλιιιιιζ.