Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.787
Περίπου 30χλμ πήγαινε - έλα. Στο παρόν στάδιο δεν μπορώ να το κάνω κάθε μέρα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.787
Ο κρόκος πάει 4 αν όχι 5 στα 34 χλμ με στοιχεία ναουμ
Ο Κρόκος μπορεί. Ο wizzy δεν μπορεί. Απλό.

Υ.Γ.: Κάποια στιγμή που θα βρεθούμε από κοντά, θα τα πούμε σχετικά με αυτό.

Reaction score
1.556
Αύριο παίζει κλασικός αγώνας πλέον Αθήνα - Σουνιο με εκκίνηση μπροστά από το μουσείο ακροπόλεως 9.30 πέφτει η πιστόλια όσοι πιστοί προσέλθετε προσωπικά θα το προσπαθήσω δεδομένου τεχνικών δυσκολιών.

Reaction score
2.324
Αύριο παίζει κλασικός αγώνας πλέον Αθήνα - Σουνιο με εκκίνηση μπροστά από το μουσείο ακροπόλεως 9.30 πέφτει η πιστόλια όσοι πιστοί προσέλθετε προσωπικά θα το προσπαθήσω δεδομένου τεχνικών δυσκολιών.
Καλή επιτυχία θα έχουμε και εμείς 3 συμμετοχές

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.155
Σφαγή στο Άττικα έγινε σήμερα, πολλές συμμετοχές και συγκρουόμενα...
Προσωπικά άμα έτρεχα θα τον απέφευγα αυτόν τον αγώνα.
Έπεσε ένας φίλος και ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές
IMG_20220403_195856.jpg

Εγώ χαλαρά πάρνηθα σήμερα, τέτχια μέρα δεν τη έχανα

IMG_20220403_200058.jpg

Reaction score
1.556
Η συμμετοχή σε αγώνες απαιτεί να ξέρει ο αγωνιζόμενος να υπάρχει και να κινείται σε peloton. Εχω πολύ κακιά πείρα από και «καλά γνωστές» που στην τελική δεν είχαν ιδέα με αποτέλεσμα να γίνονται επικίνδυνοι. Στα αγωνιστικά ναι έγινε ολίγον της κακομοίρας από πτωσεις είδα κομμάτι του αγώνα επι της παραλιακής καθώς έχασα την εκιννηση. Εργασία κυριακάτικα γαρ. Τα παιδιά του ΑΟΦ τερμάτισαν όρθια και σε καλές θέσεις. Βάση πληροφόρησης οι συμμετοχές ήταν 3+2 για την ομάδα της Λαμίας. Αντε καλή συνέχεια έχει το 2022 αρκετό ενδιαφέρον ποδηλατικά καθώς θα έχουμε και ποδηλατικό γύρο Ελλάδος.

Reaction score
2.324
Χαμός στο Attica race σήμερα, πτώση στην προεκκίνηση και άλλες 4 μπροστά στους δικούς μου με την τελευταία στα 200 μέτρα πριν από τον τερματισμό όπου και 2-3 χτυπήσανε άσχημα. Προεκκίνηση από το μουσείο της ακρόπολης έως την βάρκιζα οπότε το συνολικό sprint είναι 40χιλ αντί για 70 μέχρι σούνιο. Οι δικοί μου κρατήθηκαν σε μικρή απόσταση από το γκρούπ των προπορευόμενων (το οποίο όμως δεν επέτρεψε ομαδικό σπριντ τερματισμού καθότι οι μπροστά πηγαίνανε τάπα ασταμάτητα και χωρίς συνεργασίες) και τερμάτισαν 20η-30η θέση κάπου εκεί μέσα...

Ακολουθεί ρο φούταντζ που έχει και την πτώση στο τέλος:

Η συμμετοχή σε αγώνες απαιτεί να ξέρει ο αγωνιζόμενος να υπάρχει και να κινείται σε peloton. Εχω πολύ κακιά πείρα από και «καλά γνωστές» που στην τελική δεν είχαν ιδέα με αποτέλεσμα να γίνονται επικίνδυνοι. Στα αγωνιστικά ναι έγινε ολίγον της κακομοίρας από πτωσεις είδα κομμάτι του αγώνα επι της παραλιακής καθώς έχασα την εκιννηση. Εργασία κυριακάτικα γαρ. Τα παιδιά του ΑΟΦ τερμάτισαν όρθια και σε καλές θέσεις. Βάση πληροφόρησης οι συμμετοχές ήταν 3+2 για την ομάδα της Λαμίας. Αντε καλή συνέχεια έχει το 2022 αρκετό ενδιαφέρον ποδηλατικά καθώς θα έχουμε και ποδηλατικό γύρο Ελλάδος.
Σωστός για ακόμη μιά φορά... (ποιός είσαι τέλος πάντων? :p) Οι συμμετοχές ήταν 2 από Λαμία (στο βάθος) και 3 από Αθήνα (μπροστά)

276958157_666475054435065_6641944649685914087_n (1).jpg

Reaction score
1.556
Είμαι ο Αργύρης και είμαι καλά :dance2:έχω ζήσει την αναγέννηση του ΑΟΦ day one μέσω του Γιώργου Δ. για τον οποίο άνθρωπο δεν έχω λόγια και θεωρώ τιμή μου να τον αποκαλώ φίλο. Παρακολουθώ από απόσταση καθώς βιώνω τους δικούς Γολγοθαδες αλλά δε θα ξεχάσω ποτέ το θηρίο που αποφάσισε μια μέρα πριν από σχεδόν δέκα χρόνια να βάλει ξανά φανελα και να κατέβει σε χρονόμετρο για να ξεκουνίσει τα του συλλόγου. Την ενδυμασία την σχεδίασε ο doctorjohn με τον όποιον είμαστε και τρόπο τεινα συνάδελφοι και σε πολλά επι αισθητικής και μουσικής ομοϊδεάτες. Σας εύχομαι πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι!

Reaction score
2.324
Και εμείς στολές της agu από doctor john έχουμε πάρει αλλά δεν ξαναπαίζουν τώρα μόνο από κοβάνη
Αυτή την στολή λες?

20160508_161350 (1).jpg

Reaction score
1.556
Εννοούσα την στολή του Α. Διάκου και αυτή όμως την ξέρω δεν ήξερα ότι ήταν σχέδιο του Γιάννη. Έχει σχεδιάσει και για άλλους όπως για την Ακτίνα και έχει βάψει και διαφορά σκελετό-πυρουνα. Δυο μόνο έχω εγώ φαντάσου τι γίνεται όταν 2 γραφίστες με άποψη ασχολούνται με το ίδιο πράγμα. Γελούσαν μέχρι και τα ντεραγιε!

Reaction score
5.448
Εννοούσα την στολή του Α. Διάκου και αυτή όμως την ξέρω δεν ήξερα ότι ήταν σχέδιο του Γιάννη. Έχει σχεδιάσει και για άλλους όπως για την Ακτίνα και έχει βάψει και διαφορά σκελετό-πυρουνα. Δυο μόνο έχω εγώ φαντάσου τι γίνεται όταν 2 γραφίστες με άποψη ασχολούνται με το ίδιο πράγμα. Γελούσαν μέχρι και τα ντεραγιε!
Κάποιοι είμαστε τυχεροί και τα έχουμε δει - ποδηλατήσει τα ατσαλάκια ποιήματα που έχετε ζωγραφίσει!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.279
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.