- Reaction score
- 24.124
μήκος;
γιατί όχι κάθε μέρα;
γιατί όχι κάθε μέρα;
Ο Κρόκος μπορεί. Ο wizzy δεν μπορεί. Απλό.Ο κρόκος πάει 4 αν όχι 5 στα 34 χλμ με στοιχεία ναουμ
Καλή επιτυχία θα έχουμε και εμείς 3 συμμετοχέςΑύριο παίζει κλασικός αγώνας πλέον Αθήνα - Σουνιο με εκκίνηση μπροστά από το μουσείο ακροπόλεως 9.30 πέφτει η πιστόλια όσοι πιστοί προσέλθετε προσωπικά θα το προσπαθήσω δεδομένου τεχνικών δυσκολιών.
Σωστός για ακόμη μιά φορά... (ποιός είσαι τέλος πάντων? ) Οι συμμετοχές ήταν 2 από Λαμία (στο βάθος) και 3 από Αθήνα (μπροστά)Η συμμετοχή σε αγώνες απαιτεί να ξέρει ο αγωνιζόμενος να υπάρχει και να κινείται σε peloton. Εχω πολύ κακιά πείρα από και «καλά γνωστές» που στην τελική δεν είχαν ιδέα με αποτέλεσμα να γίνονται επικίνδυνοι. Στα αγωνιστικά ναι έγινε ολίγον της κακομοίρας από πτωσεις είδα κομμάτι του αγώνα επι της παραλιακής καθώς έχασα την εκιννηση. Εργασία κυριακάτικα γαρ. Τα παιδιά του ΑΟΦ τερμάτισαν όρθια και σε καλές θέσεις. Βάση πληροφόρησης οι συμμετοχές ήταν 3+2 για την ομάδα της Λαμίας. Αντε καλή συνέχεια έχει το 2022 αρκετό ενδιαφέρον ποδηλατικά καθώς θα έχουμε και ποδηλατικό γύρο Ελλάδος.
Κάποιοι είμαστε τυχεροί και τα έχουμε δει - ποδηλατήσει τα ατσαλάκια ποιήματα που έχετε ζωγραφίσει!Εννοούσα την στολή του Α. Διάκου και αυτή όμως την ξέρω δεν ήξερα ότι ήταν σχέδιο του Γιάννη. Έχει σχεδιάσει και για άλλους όπως για την Ακτίνα και έχει βάψει και διαφορά σκελετό-πυρουνα. Δυο μόνο έχω εγώ φαντάσου τι γίνεται όταν 2 γραφίστες με άποψη ασχολούνται με το ίδιο πράγμα. Γελούσαν μέχρι και τα ντεραγιε!