melina
Cargo 200
- Reaction score
- 44.467
Ώπα κρατήσου λίγο, είπαμε φταίει αλλά όχι κι έτσι!!!Πολλοί χρήστες αγνοούν τις ειδοποιήσεις.
Μόλις κλειδώσω τις αγγελίες θα ενδιαφερθεί.
Ώπα κρατήσου λίγο, είπαμε φταίει αλλά όχι κι έτσι!!!Πολλοί χρήστες αγνοούν τις ειδοποιήσεις.
Μόλις κλειδώσω τις αγγελίες θα ενδιαφερθεί.
Ναι ακριβώς!Γιάννο με κατάθεση σε λογαριασμό την κάνατε την δουλειά σωστά;
Ευκολακι τότε μην αγχώνεσαι. Δώσε λίγο χρόνο πρώτα σε πρώτη φάση να δεις τι θα κάνει ο κύριος και αν δεν υπάρξει κάποια συνενόηση μπορείς να κινηθείς νομικά εις βάρος του προσώπου στο οποίο ανήκει ο λογαριασμός.Ναι ακριβώς!
Πριν 20 λεπτά κοιτούσε μια αγγελία με JBL. Ίσως έψαχνε αν μπορούν να δείξουν καλύτερα με photoshop.3η μέρα….το νήμα….κ δεν βλέπω απάντηση
τον πρόσεξα κ εγώ...αλλά επέστρεψε στην αγγελία των jbl....μάλλον για ξεκάρφωμαΈβλεπε και το παρόν θέμα σήμερα.
το νήμα ο Γιάννος δεν το άνοιξε για το συγκεκριμένο μέλος που τον κορόιδεψεΣυγνώμη αλλά δεν υπάρχει τηλ επικοινωνίας ?
Σίγουρα υπάρχει .
Θα μπορούσε να ενημερωθει ότι έχει ανοίξει θέμα και περιμένουν απάντηση του .
Εάν δεν απαντήσει στην επόμενη ώρα από την τηλ ενημέρωση του η γραπτώς με μύνημα τότε κάνετε ότι θέλετε .
Να ενημερωθει ότι εάν δεν γίνει η δέκτη η επιστροφή των χρημάτων και του προϊόντος ( θεωρώ ότι θέλει να το επιστρέψει έτσι ;;θα υποστεί τις νόμιμες κυρώσεις .
προσωπικά....Προλάβατε να με λιθοβολήσετε και να με σταυρώσετε, δεν ξέρω σε τι να πρωτοαπαντήσω. Είναι αλήθεια ότι δεν είδα τις ειδοποιήσεις πιο νωρίς και τώρα που τις είδα θέλω να απαντήσω αν και δεν έχω πολλά να υπερασπιστώ.
Το παλικάρι που θέλει να στείλει όλη την θύρα 4 στο σπίτι μου πάντως για να με σαπίσει παρακαλώ να μην το κάνει για ένα ηχείο, κρίμα να δω τα ραδίκια ανάποδα... και ένας να έρθει θα τα καταφέρει άνετα.
Το ηχείο δεν το πούλησα στον Γιάννη σαν angelpery αλλά με ονοματεπώνυμο (μην βάζετε hacker, αν θέλουν οι διαχειριστές στέλνω ταυτότητα).
Με τον Γιάννη προηγήθηκαν τηλέφωνα και γραπτές συζητήσεις αρκετές, είχαμε κανονίσει και να έρθει ένας φίλος του από τον χώρο μου για να εξακριβώσει την κατάσταση του ηχείου και να το παραλάβει εκείνος για συσκευασία και αποστολή. Λυπάμαι που δεν έγινε έτσι τελικά και το έστειλα εγώ χωρίς να το δει με αποτέλεσμα να τον δυσαρεστήσω.
Για να απολογηθώ για το photoshop στο στεφάνι δεν υπάρχουν λόγια, μπορώ μόνο να παραδεχθώ δημόσια την βλακεία, μικρότητα, κουτοπονηριά μου, που με αθέμητο τρόπο προσπάθησα να κάνω πιο ελκυστικό το προς πώληση προϊόν.
Στον Γιάννη δεν σταμάτησα ποτέ να απαντάω στο chat ή να σηκώνω τηλέφωνα, έχω απολογηθεί ήδη επί προσωπικού πολλές φορές, έχω προτείνει να γίνει επιστροφή μέρος του ποσού για την επισκευή στις μπόρνες και αν τίποτε από όλα αυτά δεν τον ικανοποιεί μπορούμε να κανονίσουμε και την πλήρη επιστροφή του.
Παρόλα αυτά θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από όλη την κοινότητα. Τα τελευταία 2 χρόνια που ψάχνομαι λίγο περισσότερο με το hoby που όλοι αγαπάτε εδώ, έχω βοηθηθεί πάρα πολύ από τις συζητήσεις σας. Όλα τα μέλη που απευθύνθηκα ήταν ευγενέστατα και με βοήθησαν σε όποιο πρόβλημα αντιμετώπισα στα setup μου. Έκανα γνωριμίες και φίλους και βρήκα μια τέλεια ασχολία. Τώρα αν θα συνεχίσω να συμμετέχω εδώ μέσα ως angelpery ή ως devilpery το αφήνω στην κρίση σας.
Γιάννη λυπάμαι ειλικρινά για άλλη μια φορά από την άσχημη εμπειρία που είχες μαζί μου και είμαι στην διάθεση σου για να λήξουμε το θέμα με όποιον τρόπο επιθυμείς.
Και όσον αφορά την συγκεκριμένη πώληση, επίσης με καλύπτει το παρακάτω:Για να απολογηθώ για το photoshop στο στεφάνι δεν υπάρχουν λόγια, μπορώ μόνο να παραδεχθώ δημόσια την βλακεία, μικρότητα, κουτοπονηριά μου, που με αθέμητο τρόπο προσπάθησα να κάνω πιο ελκυστικό το προς πώληση προϊόν.
Καλώς ή κακώς, δις ιζ σαλόνικα ρε.Στον Γιάννη δεν σταμάτησα ποτέ να απαντάω στο chat ή να σηκώνω τηλέφωνα, έχω απολογηθεί ήδη επί προσωπικού πολλές φορές, έχω προτείνει να γίνει επιστροφή μέρος του ποσού για την επισκευή στις μπόρνες και αν τίποτε από όλα αυτά δεν τον ικανοποιεί μπορούμε να κανονίσουμε και την πλήρη επιστροφή του.
Καλώς ή κακώς, δις ιζ σαλόνικα ρε.
Εσύ αν έχεις βρει τίποτα καλά μανιτάρια εκεί στην εξοχή τα θέλουμε κι εμείς..Το νου σας εκεί στους νότιους.![]()
Τίποτα ,να μας ξανάρθετε!Ας κλειδώσει, ευχαριστούμε το avsite για τη φιλοξενία![]()