Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.521
Εμένα η επόμενη σέλα μου είναι η pro Stealth team.
Πρός το παρόν λιώνω ακόμα τη prologo Scratch m5 tirox, πάνω κάτω είναι στη ίδια κατηγορία οι σέλες που κοιτάω, κοντές, σκληρές και άβολες...
Η καινούρια Stealth είναι λίγο πιο μαλακή σε σχέση με το προκάτοχο αλλά παραμένει επιθετική και για κ@λους που αντέχουν.
Η άνεση είναι πλέον το τελευταίο πράμα που κοιτάω, περισσότερο με ενδιαφέρει η απόδοση μίας σέλας.
Σάκη συνεχίζω να έχω μια επιφύλαξη κατά πόσο μπορεί να είναι ασφαλές μια σέλα με carbon rails στη καθημερινότητα...
Το ίδιο ισχύει σε τροχούς και τιμόνι, είναι γενικά εξαρτήματα που δέχονται ιδιαίτερη καταπόνηση και δεν απευθύνονται πιστεύω σε καθημερινή προπόνηση,είπαμε το μάρκετινγκ έχει απομυθοποιήσει αρκετά πράματα...

Reaction score
2.324
Αυτή είναι η σέλα που θέλει να πάρει ο Χρήστος... δεν έπαθε τίποτα όπως και το τιμόνι 😂
Μου κάνει φτιστή η Bontrager verse στο design. Πολύ ευχαρίστημενος προσωπικά αν μοιάζουν.
Κούρσα το νέο που στήνεις? 😯

Ναι, είναι παρόμοιας φιλοσοφίας με τα φτερά πιο μπροστά για καλύτερη στήριξη στην πιο σκυφτή θέση και με κλίση των φτερών προς τα κάτω για πιο ανεμπόδιστο pelvic rotation...
Στήνω κούρσα Κώστα με θέση οδήγησης πιθετική

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.521
Ακριβώς αυτή θα ήθελα, με carbon rails.
Αλήθεια όμως προβληματιζομαι, όχι μη πάνε στράφι οι παράδες αλλά μη γίνει τίποτα και φάω το κεφάλιμ.
Και με το τιμόνι Σάκη είχα τέτοιου είδους επιφυλάξεις αλλά όπως αποδείχθηκε είναι βράχος.
Βέβαια κάποιες φορές στα drops είμαι αρκετά επιφυλακτικός διότι όλη η αδυναμία ως κατασκευή βρίσκεται εκεί

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.521
Δεν είναι μόνο αυτό το θέμα, με τόσες κακοτεχνίες στους δρόμους μας όλα είναι πιθανά.
Πόσες φορές δεν χτύπησε το κ@λαρακι άτσαλα στη σέλα επειδή δεν εκτίμησες σωστά μια κακοτεχνία?
Εκεί είναι για εμένα όλο το θέμα...
Ξερω δεν είναι από ζάχαρη αλλά λειτουργεί συσσωρευτικά όλο αυτό.
Μετά κάνεις να πανηγυρισεις και τσούπ πάρτον κατω :lolsign:

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.991
Σήμερα είχα τη χαρά να κάνω τη πρώτη βόλτα με τη κούρσα μου μετά από 40-45 ημέρες. Ειπα να δοκιμασω την ηρεμία της εξοχής και να δω όλα όσα λένε οι επαρχιώτες ποδηλάτες μας, και ειδικά ο καραβλαχος σαν εμένα Brets :taunt:.

Λοιπον, η βόλτα πήγαινε ωραία, το τρεξιμο με έχει βοηθήσει να μην χάσω πολύ όλο αυτό το καιρό, χάζεψα και ποδηλατάκια σε ένα κατάστημα που μου έκανε like στο Ναύπλιο, και όπως επέστρεφα έχει μια παρατεταμένη ανηφόρα 6 χιλιόμετρα πριν το χωριό μου που την είχα κοζαρει ασχημα να βγει αρχοντικά. Όλα πήγαιναν μια χαρά, κλασικά ορθοπεταλο, δίνω καλά, και ξαφνικα νιώθω λίγο χαλαρό το αριστερό κλιπ και όπως πατάω από δεξιά….τσακίζομαι..

…είχε βγει όλο το power meter απο τη μεσαία τριβή… το γόνατο καινούργιο και πηγα στο κεντρο υγείας για καθαρισμό και τα σχετικά. Είμαι έξαλλος με το τι έχει γίνει, προφανός η ευθύνη ανοίκει σε αυτόν που έκανε τη μεταφορά του εξοπλισμού από το ένα πλαίσιο στο άλλο. Δηλαδή σοβαρά τώρα?? Εκτός αν κάτι άλλο έχει γίνει αλλά αμφιβάλω. Έξαλλος :banned::bigboss:

B4B05584-2C93-4C55-95C1-CFF02E91B754.jpeg
1F6B05F7-4C56-48BC-A49A-54C9C0A07F5F.jpeg

Πραγματικά δεν θα το χαρώ αυτο το ποδήλατο όπως παει

Last edited:

Reaction score
23.869
πως γένεν αυτό;;;;;;;;;;

ρε συ ο βραχίονας έχει ασφάλεια που πέφτει σε τρύπα του άξονα και λυμένες οι βίδες να είναι δεν θα βγει (εύκολα)
άσε που αν δεν κάνω λάθος αν δεν μπει η ασφάλεια στη θέση της δεν μπαίνει το πλαστικό καπάκι.
(δε σε θέλει είναι η αλήθεια)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.521
Μλκ κροκ, η ασφάλεια είναι πλαστική, και η τάπα προφορτισης επίσης, τι να κρατήσει άμα πατάς και ο βραχίονας είναι χαλαρός?
Μάριε εφόσον είσαι καλά πας στο καθυστερημενο μάστορα και απαιτείς να σου αλλάξει ότι έχει χαλάσει με θκιάτ επιβάρυνση.

Reaction score
23.869
έχεις τα δίκιασ αλλά τόσο χαλαρός ο βραχίονας δεν είναι αισθητό με το που ανεβαίνεις πάνω του;
χρήστου δεν πας και εσύ μια βόλτα απο κει να περιμένεις έξω;
μην χρειαστεί να το εξηγήσεις δηλαδή

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.521
Σε αυτό έχεις δίκιο, ο χαλαρός βραχίονας δίνει ελαστικότητα πάνω στο καρέ του άξονα στο πάτημα , θα έπρεπε να το έχει νιώσει ο Μάριος και να μην αφήσει να εξελιχθούν ετσά τα πράματα.
Αν ήμουν στη θέση του Μάριου θα έμπαινα μέσα στο μαγαζί, θα του έπαιζα μια μπουνιά στη μούρη του μάστορα χωρίς καμία εξήγηση, μετά θα του έλεγα καλημέρα και θα έφευγα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.521
Ακριβώς, είναι επικίνδυνες καταστάσεις αυτές, οπότε παίρνεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ασχολείσαι μαναχός, τσεκάρεις και τριπλό τσεκάρεις τα πάντα και είσαι ασφαλείς

Reaction score
16.647
Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος από μλκς τρίτων! Όπως λες Χρήστο, εμπιστοσύνη μόνο στα δικά του χέρια καθένας...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.694
Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος από μλκς τρίτων!
Μου θύμισες μία φάση που κινδύνεψα να πνιγώ σε κατάδυση με νοικιασμένο εξοπλισμό επειδή ο μαλάκας ο υπεύθυνος του καταδυτικού κέντρου δεν είχε ελέγξει εάν δούλευε σωστά το πιεσόμετρο του αέρα της μπουκάλας (δεύτερο στάδιο για τους γνωρίζοντες).

Αγόρασα δικό μου εξοπλισμό κι ησύχασα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.521
Εμένα πάλι μου θυμησε ένα μακαρίτη φίλο, πήγε τη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού για σέρβις και ο μάστορας ξέχασε να σφίξει τη τάπα λαδιού στο Κάρτερ.
Παρέλαβε τη μοτοσυκλέτα και στη επιστροφή για σπίτι έφυγε η τάπα, το λάδι έλουσε το πίσω τροχό, έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Reaction score
23.869
Εγώ τώρα θυμήθηκα ότι έχω ροπόκλειδο στο μαζδα προκειμένου να ελέγχω το σφίξιμο στα παξιμάδια των τροχών , διότι μια φορά βρήκα λυμένο ένα που το κατάλαβα με το χέρι...
Δεν είναι λογική όμως αυτή , πληρώνουμε για να γίνονται δουλειές , δεν είναι δυνατόν να κάνουμε ποιοτικό έλεγχο σε πληρωμένες δουλειές.

Reaction score
16.647
Δεν είναι, αλλά όταν έχεις να κάνεις με σχιτζήδες "μάστορες", όσα περισσότερα μπορείς να κάνεις ο ίδιος τόσο το καλύτερο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.521
Δεν είναι λογική όμως αυτή , πληρώνουμε για να γίνονται δουλειές , δεν είναι δυνατόν να κάνουμε ποιοτικό έλεγχο σε πληρωμένες δουλειές.
  • #10.950 τελευταία παράγραφος

μονο 50 κομματια, τρεχουμε να προλάβουμε... :roflmao:

Last edited:

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.991
Τώρα που πέρασε η ώρα και έγιναν καπως ποιο καθαρά στο μυαλό μου. Την ώρα που ανέβαινα, πρώτα άρχισα να νιώθω σαν να ψιλό-λύθηκε το κλιπ στο αριστερό παπούτσι. Αυτό νόμιζα. Μέχρι να το σκεφτώ έγινε ότι έγινε. Πολύ γρήγορα όλα.

Ναι, έχετε δίκιο, πρεπει να τα κάνω εγώ, οπως εκανα παλιά. Αλλά δεν έχω απαραίτητα τον χρόνο και ίσως και την διάθεση. Δεν το εκανα στη κοπάνα, δηλαδή τσάμπα, ρώτησα τιμή, συμφωνήσαμε και πληρώθηκε. Τα έχω δουλεμένα τα χρήματα που εδωσα.

Δεν φτανει που είναι ένα χόμπι ιδιαίτερο με τη γυαλάδα και τη χαζομάρα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τέτοιες αηδίες. Επαναλαμβάνω, πληρωμένα πράγματα, όχι τσάμπα.

Προσπάθησα να δω τι γινεται. Μου φαίνονται μισό φαγωμένα κάποια δόντια, δεν ξέρω τι άλλο έχει γίνει διότι δεν ειχα ασχοληθει να δω πριν πως ήταν. Η απόφαση παρθηκε να τα φτιάχνω εγώ από δω και μπρος. Το θέμα είναι ότι βρίσκομαι μπροστά σε μια πολύ περίπλοκη κατάσταση για να ξεκινήσω από εδώ.

Προσπάθησα να βάλω την πεταλιερα μέσα στη κεραμική μεσαία τριβή, αλλά προς το τελευταίο μισό ποντο ζορίζει αρκετα και δεν νιώθω άνετα να το χτυπήσω με ματσόλα. Δεν ξέρω αν έτσι πρέπει ή όπως εκανα το πετάλι έχει πάρει.

Έχω απογοητευτεί από το όλο θέμα. Κουράστικα, θέλω απλά να κάνω λιγο ποδήλατο να το χαρώ. Δεν το έχω χαρεί. Νιώθω ότι πετάω λεφτα από το παράθυρο χωρίς λόγο. Όχι να τρέχω με τόσα θέματα σε ποδήλατο ενός χρόνου και όπως υποθηκε ποιο πάνω, όντως αν είχε γίνει Αθήνα, παίζει σοβαρά να είχα χαιρετήσει, όντως.

Να το ένα μέρος του προβλήματος
D89D1BB8-F529-4004-BB63-DE25C603882C.jpeg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.024
Members
38.278
Νεότερο μέλος
lagoudas1957