mouseslept
Buckalis Επαγγελματίας
- Reaction score
- 343
Ελαβα (προφανως εκ παραδρομης) αυτο το μυνημα και η αγγελια μου εχει διαγραφει:
"Your post in the thread TΡΕΙΣ (3) βραχιονες Αcoustic Solid WTB 300 & WTB 370... was deleted. Reason: Απαγορεύονται τα UP αν δεν περάσει μήνας, διαβάστε τον κανονισμό των αγγελιών."
Ειχα αναρτησει τρια προιοντα, απο τα οποια το ενα επωληθει και ανακοινωσα την αποσυρση του οπως ειμουν υποχρεωμενος ακ τον κανονισμων χωρις να εχω κανει καμμια παραβαση... Παρακαλω την αμεση αποκατασταση αυτης της αγγελιας μου:
"Your post in the thread TΡΕΙΣ (3) βραχιονες Αcoustic Solid WTB 300 & WTB 370... was deleted. Reason: Απαγορεύονται τα UP αν δεν περάσει μήνας, διαβάστε τον κανονισμό των αγγελιών."
Ειχα αναρτησει τρια προιοντα, απο τα οποια το ενα επωληθει και ανακοινωσα την αποσυρση του οπως ειμουν υποχρεωμενος ακ τον κανονισμων χωρις να εχω κανει καμμια παραβαση... Παρακαλω την αμεση αποκατασταση αυτης της αγγελιας μου:
TΡΕΙΣ (3) βραχιονες Αcoustic Solid WTB 300 & WTB 370...
Price: 1. WTB 300 (VDH): 380 Euros 2. WTB 370 (6N - 5 DIN): 450 Euros 3. WTB 300 (6N - 5 DIN mod): 530 Euros. 1. O 1os WTB 300 εκτος των βελτιωσεων επι του Rega RΒ 300 που κανει η A.S. (βαση 30mm, bearings) εχει επιπλεον εσωτερικη καλωδιωση VDH Silver και εξωτερικη VDH 502 Hybrid τερματισμενη...
www.avsite.gr