Off Topic

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.351
Αυτό το συνηθειο που έχετε να κρίνετε από τον μικρόκοσμο σας ολοι.. Και μετά λέει ο άλλος Τζιοβάνι γιατί δεν γράφεις😁😁
Πάρε και λίγο roon τώρα και το ποτενσιόμετρο στο -14 για να στανιάρεις😉
View attachment 250617
Τιιιι;; Στερεο; Με λάμπες;;;
τρία μέτρα ισόπλευροοοο😃😃😃
Αντε εντάξει. Μπορεί και 3,10
Νιάου !!
Τρία μέτρα , για την ακρίβεια 3,10 είμαι εγώ , με 95db ηχεία , ενεργά , με ηλεκτρονικό κροςς , και 700 watts ισχύ συνολικά ανά κανάλι .
Οχι λάμπες βέβαια , τρανζίστορς.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.351
Οχι, άλλο σκηνικό.
Μας αρνήθηκαν είσοδο στον ευρωπαικό εναέριο χώρο , γιατί νόμιζαν ότι είχαμε αεροπειρατία , αντί λοιπόν να έρθουμε από αγγλία γαλία κλπ , μας έστειλαν μέσω πορτογαλίας ισπανίας μαρόκου λιβύης κρήτης και μετά αθήνα.
Οταν προσγειωθήκαμε , είχαμε τους μπάσους να περιμένουν μαζί με τα τότε ΕΚΑΜ .
Τι έγινε ρε παιδιά? Με φωνή Σπύρου Παπαδόπουλου.
Το αστείο ήταν ότι το transponder , όντως εξέπεμπε 7500 , σε θέση 62κάτι .

Reaction score
3.089
Πω πω!! Πολλά ντεσιμπέλ με τις λάμπες. Λες να ψήνεις και ψάρια; μη πάει χαμένη η θερμοτητα.. έχει ακριβύνει και το ρεύμα.

Reaction score
19.720
Πω πω!! Πολλά ντεσιμπέλ με τις λάμπες. Λες να ψήνεις και ψάρια; μη πάει χαμένη η θερμοτητα.. έχει ακριβύνει και το ρεύμα.
Δεν πιστεύω να είσαι και εσυ απο αυτούς τους ..τους ...άντε μη πω την λέξη είναι βρισιά ...τους ... οικολόγους? :D

¨Ασε το ρεύμα είναι προσωρινό θα φτηνύνει. Κοιτάχτε εσείς οι οικολόγοι εκεί που σας ανεβάσανε κορόιδα το φυσικό αέριο 4000 % . Λόγω εσάς ανέβηκε το ρεύμα για να πληρώνουμε εμείς τις λάθος επιλογές σας. Σιγά μην σας άφηναν να πληρώνετε λίγα. Και τον αέρα θα σας βάλουν να πληρώσετε, εαν βασιστεί σε αυτόν η ενέργεια στο μέλλον. Όλως τυχαίως κάτι πάντα θα γίνεται. :D Πληρώνουμε την αγαθοσύνη σας για το πως λειτουργεί ο κόσμος.:D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.695
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!

ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον ! Πραγματικά ευχαριστώ πολύ!

Παρακολουθω το avsite αλλά δεν επιθυμώ να έχω καμία ανάμιξη σε κανένα θέμα γιατί μου κάνει κακό.

Απλα….το να γράφω στο σάιτ δεν μου ταιριάζει.

Μου Αλλοιώνει τον χαρακτήρα . Δυστυχώς όταν γράφεις στο avsite , Εκ των πραγμάτων , θα πρέπει να Συνομιλείς με άτομα τα οποία δεν έχουν όρια και εγώ δεν μπορώ να συνομιλώ με τέτοια άτομα …..με κάνουν να φανερώνω έναν χαρακτήρα που δεν μου ταιριαζει. Έτσι έχω επιλέξει να απέχω.

καλες ακροάσεις εύχομαι σε αυτούς που ακούν μουσική !
καλες μετρήσεις σε αυτούς που μετράνε !
Καλη συνέχεια σε όλους!
Για να μην είμαστε αιθεροβάμονες πρέπει ν'αναγνωρίζουμε ότι δεν γίνεται όλες μας οι αλληλεπιδράσεις με άλλους χαρακτήρες σε μια κοινωνία ατόμων να μας δημιουργούν αποκλειστικώς ευχάριστες εντυπώσεις.Επειδή ακολούθως πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας σε αυτήν την κοινωνία,το ζήτημα είναι πώς θα διαχειριζόμασταν τόσο τα δυσάρεστα όσο και τα...ευχάριστα. :sneaky:

Άμα κιόλας επιλέγουμε να κάνουμε την αποχή μας ΄΄σημαία΄΄,τότε κρίνω ότι θα χρειαζόταν να χορηγήσουμε περισσότερες εξηγήσεις...
Τα δεδομένα που γράφω είναι απολύτως ακριβή. Τον Γιάννη τον αγαπάω και τον πειράζω. Τα άλλα περί μέτρησης κινητού και αμφισβήτησης είναι απλά αστεία για να μη πω γελοία. Δηλαδή σου λεει ο μυρωδιάς ότι δεν ειναι 110 db αλλά μπορεί να είναι 100 ή 120. Και καμαρώνει κιόλας.
έλεος δηλαδή!!
Δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να σου αμφισβητήσω την ένδειξη spl...Από τη στιγμή που την κάνεις ΄΄σημαία΄΄ όμως,έχεις υποχρέωση να μας πληροφορήσεις σε ποια συχνοτική ζώνη θ'αναφέρεται αυτή η ένδειξη.Εάν δεν μπορείς να το ξέρεις,τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις δοκιμαστικά σήματα με ροζ θόρυβο σε πεπερασμένες ζώνες επιλογής καθώς και μετρητικά δεδομένα με sweep που θα μας έδειχναν ποσοστά αρμονικών παραμορφώσεων στην εκάστοτε ζώνη ενδιαφέροντος...

Reaction score
228
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά!

ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον ! Πραγματικά ευχαριστώ πολύ!

Παρακολουθω το avsite αλλά δεν επιθυμώ να έχω καμία ανάμιξη σε κανένα θέμα γιατί μου κάνει κακό.

Απλα….το να γράφω στο σάιτ δεν μου ταιριάζει.

Μου Αλλοιώνει τον χαρακτήρα . Δυστυχώς όταν γράφεις στο avsite , Εκ των πραγμάτων , θα πρέπει να Συνομιλείς με άτομα τα οποία δεν έχουν όρια και εγώ δεν μπορώ να συνομιλώ με τέτοια άτομα …..με κάνουν να φανερώνω έναν χαρακτήρα που δεν μου ταιριαζει. Έτσι έχω επιλέξει να απέχω.

καλες ακροάσεις εύχομαι σε αυτούς που ακούν μουσική !
καλες μετρήσεις σε αυτούς που μετράνε !
Καλη συνέχεια σε όλους!
........επιπεδο , καλες θαλασσες ναχεις.

Reaction score
11.432
Δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να σου αμφισβητήσω την ένδειξη spl...
(...)
έχεις υποχρέωση να μας πληροφορήσεις σε ποια συχνοτική ζώνη θ'αναφέρεται αυτή η ένδειξη.
Ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ χτες αυτό, αλλά ήταν αργά και βαρέθηκα.

Ndis

Titika
Reaction score
4.774
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πλέον αρκετα νήματα στο φόρουμ που οι συμμετέχοντες το έχουν τερματίσει (είναι ότι πιο ευγενικό μπορώ να γράψω).

Προσωπικά κι εγώ συμμετέχω ελάχιστα. Στον ελεύθερο χρόνου του ο καθένας πρέπει να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν και όχι που τον καταπιέζουν.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.609
οι εντάσεις σε πάρα μα πάρα πολλά νήματα του φόρουμ από αρχαιοτάτων χρόνων :p είχαν pumps και τα dumps

όπως και οι συμμετοχές σε αυτά....

αλλά το να αφήνουμε στην άκρη τις ομοίως δικές μας απαράδεκτες συμπεριφορές θυματοποιώντας τον εαυτό μας...μόνο κ μόνο για να κατηγορήσουμε την άλλη πλευρά ως πιο απαράδεκτη......από την ώρα μάλιστα που υπάρχουν άπειρα γραπτά (φανερά κ κρυφά;)) που αποδεικνύουν την ίδια ή κ περισσότερο απαράδεκτη συμπεριφορά μας....το θεωρώ το λιγότερο υποκριτικό

Reaction score
19.720
οι εντάσεις σε πάρα μα πάρα πολλά νήματα του φόρουμ από αρχαιοτάτων χρόνων :p είχαν pumps και τα dumps

όπως και οι συμμετοχές σε αυτά....

αλλά το να αφήνουμε στην άκρη τις ομοίως δικές μας απαράδεκτες συμπεριφορές θυματοποιώντας τον εαυτό μας...μόνο κ μόνο για να κατηγορήσουμε την άλλη πλευρά ως πιο απαράδεκτη......από την ώρα μάλιστα που υπάρχουν άπειρα γραπτά (φανερά κ κρυφά;)) που αποδεικνύουν την ίδια ή κ περισσότερο απαράδεκτη συμπεριφορά μας....το θεωρώ το λιγότερο υποκριτικό
Humps, όχι pumps. :D

Reaction score
6.821
Τρία μέτρα , για την ακρίβεια 3,10 είμαι εγώ , με 95db ηχεία , ενεργά , με ηλεκτρονικό κροςς , και 700 watts ισχύ συνολικά ανά κανάλι .
Οχι λάμπες βέβαια , τρανζίστορς.
Γιάννη και εγώ στα 3.10 ειμαι με 1.000 βατ στο κανάλι και λάμπα στην προενίσχυση.!
Παίζω με ανεμογεννήτρια και μπαταρίες λιθίου ( ή με η) . Φοβερά δυναμικά και ησυχία😉

Reaction score
6.821
Για να μην είμαστε αιθεροβάμονες πρέπει ν'αναγνωρίζουμε ότι δεν γίνεται όλες μας οι αλληλεπιδράσεις με άλλους χαρακτήρες σε μια κοινωνία ατόμων να μας δημιουργούν αποκλειστικώς ευχάριστες εντυπώσεις.Επειδή ακολούθως πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας σε αυτήν την κοινωνία,το ζήτημα είναι πώς θα διαχειριζόμασταν τόσο τα δυσάρεστα όσο και τα...ευχάριστα. :sneaky:

Άμα κιόλας επιλέγουμε να κάνουμε την αποχή μας ΄΄σημαία΄΄,τότε κρίνω ότι θα χρειαζόταν να χορηγήσουμε περισσότερες εξηγήσεις...

Δεν έχω την παραμικρή πρόθεση να σου αμφισβητήσω την ένδειξη spl...Από τη στιγμή που την κάνεις ΄΄σημαία΄΄ όμως,έχεις υποχρέωση να μας πληροφορήσεις σε ποια συχνοτική ζώνη θ'αναφέρεται αυτή η ένδειξη.Εάν δεν μπορείς να το ξέρεις,τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις δοκιμαστικά σήματα με ροζ θόρυβο σε πεπερασμένες ζώνες επιλογής καθώς και μετρητικά δεδομένα με sweep που θα μας έδειχναν ποσοστά αρμονικών παραμορφώσεων στην εκάστοτε ζώνη ενδιαφέροντος...
Αγαπημένε γκουρού μας.
Το ότι εγώ είμαι παντρεμένος με μία γυναίκα, εσύ με δύο, ο άλλος ελεύθερος κοκ υπάρχει και ο άλλος που κοιμάται με 6 στο ίδιο κρεβάτι και αν μη τι αλλο νιώθει την απόλυτη ικανοποίηση ή εστω περισσότερο από εμας τους πιο γήινους. Δεν γράφει πουθενά ότι πρέπει να αποδείξει γραπτώς ότι πέρασε καλύτερα από εμάς το βράδυ του.
Έλεος βρε παιδιά.
( φίλε τζιο εχεις καθόλου μπάσο με αυτό το set up? ).

Εγώ περιμένω σά(μ)πια μπας και ακούσω μπάμπα μπούμπα!!
Bhutia μου το ξέρεις ότι σε πειράζω και ότι φυσικά δεν απευθύνομαι σε εσένα ε;❤❤

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.351
6 ΓΥΝΑΙΚΕΣ σε ένα κρεββάτι με έναν άντρα?
Α τον καημένο!
Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου ,αν είχα.
Εδώ δύο και δεν τις κάνεις καλά, όχι έξι.
Τώρα για τα ΣΤΕΡΕΑ , όπως πολύ καλά γνωρίζεις και εσύ , περί ορέξεως , κρεατόπιτα ,τυρόπιτα ,χορτόπιτα , ότι γουστάρει ο καθένας.
Εγώ γουστάρω μανιταρόπιτα της κυράς ,εξαιρετική όπως και η κρεατόπιτα της. Αηντε έλα να δοκιμάσεις και να ακούσουμε και μουσικούλα , το πλέον σοβαρό θέμα ,ανάμεσα στις γελοίες αναζητήσεις του τέλειου ήχου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.270
Members
38.293
Νεότερο μέλος
ONIKOS1