Γιατί το πικάπ μου αρέσει πιο πολύ από τις υπόλοιπες πηγές μου?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.155
Θα σταθώ λίγο εδώ…..
Αυτο που λες εδώ φίλε χάρη είναι η μεγαλύτερη μπαρούφα που έχω ακούσει ποτέ στην ζωη μου αλλά δικαιολογεί μέχρι κάποιο βαθμό την συμπεριφορά σου προς εμένα ……ένα θα σου πω και μακάρι να καταλάβεις…….λες μαλακιες.
από την αντίδρασή σου φίλε Τζιοβάνι μάλλον πιάσαμε μπίνγκο
αλλά να θυμάσαι ότι τις μπαρούφες τις ξεκίνησες πρώτος εσύ...πρωί πρωί;)

από την άλλη πρόσεχε λίγο τις λεξούλες που γράφεις....γιατί σε λίγο προβλέπεται μεγάλο τσουνάμι και να δω πως θα το μαζέψουμε

P

PMC

Guest
είμαι από τους ελάχιστους που δεν έχω κάνει ούτε ένα report προς κανένα άλλο μέλος
Μου έχεις σβήσει άπειρα μηνύματα Και σε εμένα και σε ένα σωρό άλλα μέλη χωρίς τις περισσότερες φορές να δίνεις λογαριασμό για τίποτα……. τι κοτσάνες αμολάς ρε άνθρωπε ?
Ποιον προσπαθεις να πείσεις ?
από την άλλη πρόσεχε λίγο τις λεξούλες που γράφεις....γιατί σε λίγο προβλέπεται μεγάλο τσουνάμι και να δω πως θα το μαζέψουμε
Οι απειλές είναι στην καθημερινότητα σου , απειλές προς τα μέλη απειλές προς αυτόυς που βάζουνε like απειλές προς όλους όσους είναι αντίθετοι με αυτά που πιστεύεις κι αυτά που θες να κάνεις το ‘χεις περάσει τσιφλίκι σου αλλά δε φταις εσύ φταίνε αυτοί που σου έχουν δώσει το δικαίωμα να κάνεις αυτά που κάνεις.

Όσο για εμένα…….. δεν έχεις ιδέα.
Και στη συγκεκριμένη φάση που περιγράφω, έχω δίκιο , λέω την αλήθεια αν δεν θέλετε να το πιστέψετε μη το πιστέψετε ……..βρείτε ένα σωρό δικαιολογίες να δικαιολογήσετε την παρέα σας. Καταβάθος όλοι σας όμως ξέρετε τι έχει συμβεί και ότι αυτά που λέω εγώ είναι η αλήθεια.

Last edited by a moderator:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.155
Μου έχεις σβήσει άπειρα μηνύματα Και σε εμένα και σε ένα σωρό άλλα μέλη χωρίς τις περισσότερες φορές να δίνεις λογαριασμό για τίποτα……. τι κοτσάνες αμολάς ρε άνθρωπε ?
Ποιον προσπαθεις να πείσεις ?
το σβήσιμο των μηνυμάτων είναι στα πλαίσια του μοντερέισον...το report είναι εντελώς άλλο κομμάτι
μου έχουν σβήσει κ μένα άπειρα μηνύματα κ δεν έχω βγάλει ΚΙΧ....ούτε κ άλλοι..
μόνο εσύ και 2-3 τυχαίοι κάποιοι ...είστε οι μόνοι που κάνουν μονίμως παράπονα και κριτική...που ΔΕΝ δικαιούνται
τελικά τι ακριβώς ζητάς?
από τη μια κατηγορείς ότι δεν κάνουμε μοντερέισον από την άλλη όταν κάνουμε πρέπει να σε ρωτάμε κιόλας για να το φέρνουμε στα μέτρα σου?
κατανοείς τι λες?

Last edited:

Reaction score
11.524
2. Ενα Acoustic Solid "Τhe Solid Wood" κανει (μετα την επιβεβλημενηαυξηση τιμων εξαιτιας της ραγδαιας αυξησης των υλικων) 2277 Eυρω και περιλαμβανει εκτος απο ηλεκτρονικη διφασικη τροφοδοσια με μικρομετρικη ρυθμιση στροφων για το 12Kgr πλατω του, WTB 370 βραχιονα ( πολυ βελτιωμενος Rega 303) και κεφαλη κινητου πηνιου Ortofon Quintent.... Τσακιζει οποιο DAC θελεις!
Ε, βέβαια. Άμα πέσει πάνω στο DAC 12 κιλά σαβούρα όλο και κάποιο τσάκισμα θα του κάνει.

P

PMC

Guest
Την τελευταία φορά που είχα μπλέξει μαζί σου μου είχες στείλει προσωπικό μήνυμα και αποτέλεσμα αυτού του μηνύματος ήταν να πέσουνε πολλά μπινελίκια εκατέρωθεν. Η κορύφωση ήταν να αρχίζεις να βρίζεις χρηστούς και Παναγίες κάτι το οποίο εγώ δεν θα το έκανα ποτέ .
είχα καταλάβει ποιο είναι το επίπεδο σου και δυστυχώς για μένα όσο και να το θέλω δεν μπορώ να κατέβω εκεί κάτω .
σε έχω παρακαλέσει να μην ασχολείσαι μαζί μου. Κάθε φορά που ασχολείσαι μαζί μου το κάνεις με ιδιαίτερο μένος κΆι φανατισμό που δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Το προηγούμενο σου μήνυμα που περιγράφει έναν πλούσιο άνθρωπο κακομαθημένο που μέσω των χρημάτων του προσπαθεί να επιβληθεί και να καταφέρει ότι θελει δικαιολογεί αυτή τη συμπεριφορά. Έχεις κάνει μεγάλο λάθος στο ξαναλέω και σε παρακαλώ πολύ μη μου απευθύνεις το λόγο.
το σβήσιμο των μηνυμάτων είναι στα πλαίσια του μοντερέισον...
μου έχουν σβήσει κ μένα άπειρα μηνύματα κ δεν έχω βγάλει ΚΙΧ....ούτε κ άλλοι..
μόνο εσύ και 2-3 τυχαίοι κάποιοι ...είστε οι μόνοι που κάνουν μονίμως παράπονα και κριτική...που ΔΕΝ δικαιούνται
τελικά τι ακριβώς ζητάς?
από τη μια κατηγορείς ότι δεν κάνουμε μοντερέισον από την άλλη όταν κάνουμε πρέπει να σε ρωτάμε κιόλας για να το φέρνουμε στα μέτρα σου?
κατανοείς τι λες?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.259
ο Δημήτρης και ο Κώστας ανέλαβαν να βρουν τον πελάτη και να τον ψήσουν
Έχω 3 απαντήσεις για αυτό, διάλεξε οποία θες.

1. Ο Μιχάλης δεν έχει και δεν είχε ποτέ καμία ανάγκη για μεσάζοντες για να βρει πελάτες να πουλήσει τον προηγούμενο εξοπλισμό του.
Άλλωστε τα μαγαζιά που δουλεύουν ως μεσάζοντες για τέτοιες δουλειές είναι πολλά, και ανθεί η αγορά μεταχειρισμένου μέσω καταστημάτων, που δε το κάνουν τζάμπα (αυτό εννοείται). Πρακτικά πολλά μαγαζιά από αυτό ζουν.
Και βεβαίως το eBay είναι μια διέξοδος να πουλήσεις άμεσα ότι θες.
Κι ο Μιχάλης μια χαρά έχει ξεφορτωθεί τόνους προηγούμενου εξοπλισμού, χωρίς τη βοήθεια κανενός.
Προφανώς δεν είχαμε κανένα καημό (κι ούτε μας ζητήθηκε) να βρούμε πελάτη στον Μιχάλη, ιδίως για ένα μηχάνημα που θα μπορούσε να το δώσει με μια αγγελία σε 1-2 μέρες το πολύ, στα λεφτά που το πήρες.

2. Έχουμε δικά μας μηχανήματα που είναι για πώληση, κι ούτε καν ασχολούμαστε με το θέμα, τα έχουμε παρατημένα κι ας αξίζουν αρκετά λεφτά. Για φαντάσου καημό που έχουμε να ασχοληθούμε με μηχάνημα προς πώληση 3ου, χωρίς κανένα όφελος. Τρατζικ. Δεν γίνονται αυτά.

3. Ο Μιχάλης μας πλήρωσε να του βρούμε πελάτη, σε βρήκαμε λοιπόν και σε ψησαμε. Τα καταφέραμε. Είμαστε και οι πρώτοι πωλητές μεταχειρισμένου μηχανήματος 3ου, απορώ γιατί δε το κανουμε ως επάγγελμα.

Αυταααα. Αναλόγως του τι θα διαλέξεις, κρίνεται το IQ σου.

Η εμμονή σου με το θέμα της αγοράς του τρινοβ, όπου αγόρασες στην συμφεροτερη τιμή ανάμεσα σε 3 διαθέσιμες επιλογές που είχες ως αγοραστής, είναι αστεία.

Αν απλώς ζηλεύεις επειδή πολλοί άλλοι αγόρασαν το ίδιο πράγμα φτηνότερα από σένα, μπορείς να συνεχίσεις να ζηλεύεις, στο επιτρέπουμε.

Ζήλευε ελεύθερα.

Η ζήλια όμως, δεν είναι κατηγορία προς άλλους, είναι δικό σου ελάττωμα. Σκέψου πως και συ μπορεί να πήρες κάποια πράγματα σε τιμή που άλλοι δε μπορούν να βρουν.

Τώρα για το πόσο θα πουλήσεις κάτι που έχεις στην κατοχή σου, δεν έχει καμία σημασία πόσο το πήρες, αλλά πόσο αξίζει στην χρονική στιγμή που το πουλάς. Άλλος αγόρασε λίρες σε πολύ χαμηλό κόστος, άλλος μετοχές της Τεσλα με 10 δολάρια. Τα πουλάς όσο αγοράζονται τη στιγμή που τα πουλάς.

Βασικές αρχές αγοράς και ζήτησης.

Υπογραφή : ο πωλητής ψήστης μηχανημάτων 3ων.

daharis666

Moderator
Reaction score
81.155
Οι απειλές είναι στην καθημερινότητα σου , απειλές προς τα μέλη απειλές προς αυτό που βάζουνε like απειλές προς όλους όσους είναι αντίθετοι με αυτά που πιστεύεις κι αυτά που θες να κάνεις το ‘χεις περάσει τσιφλίκι σου αλλά δε φταις εσύ φταίνε αυτοί που σου έχουν δώσει το δικαίωμα να κάνεις αυτά που κάνεις.

Όσο για εμένα…….. δεν έχεις ιδέα.
Και στη συγκεκριμένη φάση που περιγράφω, έχω δίκιο , λέω την αλήθεια αν δεν θέλετε να το πιστέψετε μη το πιστέψετε ……..βρείτε ένα σωρό δικαιολογίες να δικαιολογήσετε την παρέα σας. Καταβάθος όλοι σας όμως ξέρετε τι έχει συμβεί και ότι αυτά που λέω εγώ είναι η αλήθεια.
την απειλή που την είδες πουλάκι μου?
τι τρικυμία είναι αυτή? γιατί τόση σύγχυση ?
μια σύσταση να μην χρησιμοποιείς βρισιές το θεωρείς απειλή?
δεν είναι προφανές ότι δεν πρέπει να γράφεις τέτοιες λέξεις χωρίς τουλάχιστον ένα καμουφλάζ?
μοντερέισον λέγεται....ούτε αυτό θέλεις?
να σου το σβήσω καλύτερα? ή θα έχουμε νέα κατεβατά?

daharis666

Moderator
Reaction score
81.155
Την τελευταία φορά που είχα μπλέξει μαζί σου μου είχες στείλει προσωπικό μήνυμα και αποτέλεσμα αυτού του μηνύματος ήταν να πέσουνε πολλά μπινελίκια εκατέρωθεν. Η κορύφωση ήταν να αρχίζεις να βρίζεις χρηστούς και Παναγίες κάτι το οποίο εγώ δεν θα το έκανα ποτέ .
είχα καταλάβει ποιο είναι το επίπεδο σου και δυστυχώς για μένα όσο και να το θέλω δεν μπορώ να κατέβω εκεί κάτω .
σε έχω παρακαλέσει να μην ασχολείσαι μαζί μου. Κάθε φορά που ασχολείσαι μαζί μου το κάνεις με ιδιαίτερο μένος κΆι φανατισμό που δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Το προηγούμενο σου μήνυμα που περιγράφει έναν πλούσιο άνθρωπο κακομαθημένο που μέσω των χρημάτων του προσπαθεί να επιβληθεί και να καταφέρει ότι θελει δικαιολογεί αυτή τη συμπεριφορά. Έχεις κάνει μεγάλο λάθος στο ξαναλέω και σε παρακαλώ πολύ μη μου απευθύνεις το λόγο.
από την ώρα που γράφεις εδώ μέσα...δεν δικαιούσαι να ζητάς ξεχωριστή μεταχείριση
δεν είμαστε καμαριέρες σου
ότι ισχύει για όλους θα ισχύει και για σένα
καταλαβαινόμαστε?

όσο για το(α) μήνυμα(τα) ήταν απάντηση στα δικά σου που έστελνες σε κατάσταση αμόκ

Reaction score
4.738
Δεν ηθελα να το συνεχισω αλλα επειδη επιμενεις και νομιζεις οτι με στριμωξες κι'ολας.

Το trash ειναι αξια ανταλλαξιμη σημερα.
"Δεν το'μαθες απο'μενα"

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.034
Τα γραπτά μένουν…..
Έκατσα και διάβασα όλα τα pm με τον @PMC
Δεν βρήκα πουθενά προτροπή για αγορά μτχ του Μιχάλη ούτε από εμένα ούτε από τον Έαρ.
Πουθενά.
Φυσικα μπορώ να τα κανω screenshot όλα και να τα δείτε αν δεν βαριέστε, έχω κάθε δικαίωμα μετά την συκοφαντική επίθεση.
Το τηλέφωνο του δεν το είχα μου το έδωσε δυο βδομαδες αφού αγόρασε τον Τρινοβ, όταν πήγα για την ρύθμιση, οπότε δεν έγινε ούτε τηλεφωνική συνομιλία.
Και αυτό screenshot με ημερομηνία αν θέλετε.

Αλλά βρήκα αυτό το ενδιαφερον
Τον trinnov δεν θα τον πάρω όσο εσείς φυσικά ... θα τον πάρω πιο ακριβά .
Σε πμ.

Γελάστε ελεύθερα.

Ξεφτίλα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.259
Δεν βρήκα πουθενά προτροπή για αγορά μτχ του Μιχάλη ούτε από εμένα ούτε από τον Έαρ.
Πουθενά.
Μα δεν επρόκειτο να ασχοληθούμε.

Ποιός μωρέ πιστεύει τέτοιες ανοησιες;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.259
Το τηλέφωνο του δεν το είχα μου το έδωσε δυο βδομαδες αφού αγόρασε τον Τρινοβ, όταν πήγα για την ρύθμιση.
Εγώ να δεις, προφανώς πολύ αργότερα από σένα.

Κατά τα άλλα, εμείς φταίμε.

Αντε μωρέ με τα κόμπλεξ του καθενός..

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.394
Έχω 3 απαντήσεις για αυτό, διάλεξε οποία θες.
[...]
Αυταααα. Αναλόγως του τι θα διαλέξεις, κρίνεται το IQ σου.
Το nerd μέσα μου βέβαια οφείλει να επισημάνει πως οι απαντήσεις 1 και 2 δεν είναι αμοιβαίως αποκλειόμενες.
Παρακαλώ να επαναδιατυπωθεί το ερώτημα 😝

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.394
Αντε μωρέ που πρέπει κιόλας να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.. 😜😂🤣
Άσε με τώρα μην ανοίξω κι εγώ το στόμα μου για τα καυσόξυλα που με έπεισες και αγόρασα, με το ζόρι κρατιέμαι.
Κι εσύ κι ο φίλος σου ο Ζαπ. Γιατί θα γίνει της Πόπης εδώ μέσα 😋 🤣

Μέχρι και ηλεκτρικό αυτοκίνητο με έβαλες και πήρα. Τι κι αν το πήρα πριν από σένα, λεπτομέρειες :rofl:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Σε καμμιά περίπτωση δεν θέλω να παρεξηγηθώ γι' αυτό που θα γράψω τώρα..
Καταλαβαίνω ότι υπάρχει σοβαρή παρεξήγηση και με οικονομικό στην μέση, οπότε δεν είναι δουλειά μου να πάρω θέση, άσχετα αν βγήκε από την ''ντουλάπα'' σε κοινή θέα το θέμα..

Δεν μπορώ όμως να μην εκμεταλευτώ την περίσταση 8-) και να αναφέρω πως τα Spendor Sp1 που αγόρασα μεταχειρισμένα από μέλος 750 ευρά, τώρα που η Αγγλία πήρε το πουλί από την Ευρώπη και η κόκκινη αρκούδα απειλεί να μας αναγκάσει να τρώμε φρουτόκρεμες για τα επόμενα 20 χρόνια.. Θα πουληθούν χρυσάφ' 8-)

Όποιος θέλει ηχείο με αγνό παρθένο Αγγλικό old school ήχο, με την υπογραφή του συγχωρεμένου Spencer ;) και με ξύλα κομμένα από αρχαία δέντρα του Savernake forest που ήταν μάρτυρες σε τελετές, θυσίες 15χρονων παρθένων κλπ.., θα πλερώσει 2500 ευρά χαλαρά..

(χωρίς παρεξήγηση..)

Ευχαριστώ..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.460
Members
38.324
Νεότερο μέλος
One_Music