Γιατί το πικάπ μου αρέσει πιο πολύ από τις υπόλοιπες πηγές μου?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.001
Δεν αξίζει Dimifoot και costas EAR να το προχωρήσετε σε νομικό επίπεδο
Κατηγορηθήκαμε για απάτη, όχι οτι δεν έχουμε καλό σαμπ ή καλό πικάπ, ή οτι δεν ξέρουμε να ακούμε. Ξεφεύγει απο διαδικτυακό πείραγμα. ΑΠΑΤΗ.
Εχουμε μια συγκεκριμένη κοινωνική, επιστημονική και επαγγελματική θέση και θα κάνουμε αυτό που αρμόζει για να προστατευτούμε, με νόμιμο τρόπο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.151
...' γω το βρισκω μια ευνοητη προφαση ολο αυτο. 🐒
να βαλω κανα αυγο ? να φερω το παγωτο ? που βρισκομαστε ?
μαζί με το αυγό πέτα και κάνα χοντρό λουκάνικο...γιατί σαν να χόντρυνε το πράμα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.223
Κατηγορηθήκαμε για απάτη, όχι οτι δεν έχουμε καλό σαμπ ή καλό πικάπ, ή οτι δεν ξέρουμε να ακούμε. Ξεφεύγει απο διαδικτυακό πείραγμα. ΑΠΑΤΗ.
Εχουμε μια συγκεκριμένη κοινωνική, επιστημονική και επαγγελματική θέση και θα κάνουμε αυτό που αρμόζει για να προστατευτούμε, με νόμιμο τρόπο.
Αυτό είναι η αναπόφευκτη και επιβεβλημένη συνέπεια όσων έγιναν, χωρίς περιθώρια παρερμηνειών.

Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας, τα κρέατα στο Εβόρα ήταν θεσπέσια, σωστά ψημένα, και με τα συνοδευτικά της αρεσκείας μας, η απόλαυση στο μάξιμουμ. ❤

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.835
Αντιπαθώ όμως την avant- garde music του 20ού αιώνα.
οτι ακουω καποια σχηματα , δεν σημαινει οτι (παρ)ακολουθω ή ενσωματωνω πληρως - επισης βρισκω πολυ περισσοτερο ενδιαφερον τη συνηθως μη ευπεπτης "αβαγκαρντ" (το οποιο και ειναι αρκετα ρευστο και γενικο σαν ορος-και κυριως τεχνης-προερχομενος βεβαια απο το στρατχιωτικο).

... και ακομα ενα σχετικο (ειναι απο bootleg) :

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.532
Και ένα phono stage πως το είπες??
Δεν είπα phono stage , καλέ μου .
Ολόκληρο προενισχυτή αναφοράς σου πρότεινα , σε δύο εκδόσεις . Στραβούλιακα .
Αλλο που εσύ χαμπάρι δεν πήρες.
Χοιροβοσκέ.
Αήντε πήγαινε να κάνεις παρέα του γιδοβοσκού. :fuckyou:

Reaction score
6.840
Δεν είπα phono stage , καλέ μου .
Ολόκληρο προενισχυτή αναφοράς σου πρότεινα , σε δύο εκδόσεις . Στραβούλιακα .
Αλλο που εσύ χαμπάρι δεν πήρες.
Χοιροβοσκέ.
Αήντε πήγαινε να κάνεις παρέα του γιδοβοσκού. :fuckyou:
Sansui και για να σε προλάβω μην αυθαδιάσεις.

Ακούω κάτι ξυλόφωνα εγω τώρα , ξέρω γω τι, αβαντ γκαρντ μοιαζει. :D
Τι μ@λάκες είσαστε!! χαχαχα
Εγώ είμαι βεράντα και έχω βάλει λιστούλα αγαπησιάρα :beach:

Last edited by a moderator:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Θα μιλήσω για πρώτη φορά σε αυτό το thread (και τελευταία ελπίζω 8-) ) σοβαρά..

Λυπάμαι που οδηγούνται (αν) τα πράγματα στη νομική οδό.
Το δικαστήριο θα βγάλει μια απόφαση βάση των δεδομένων από διαλόγους κλπ και θα κρίνει ποιός έχει δίκιο..
Νομίζω δεν είναι το βασικό θέμα όμως εδώ.
Το βασικό είναι πως χαλάσατε τις καρδιές σας χωρίς να επηρεάζεται τίποτα άλλο εκτός της τιμής (τα παντελόνια που λέμε, το κούτελο :biggrin:).
Ο Jio δεν νομίζω πως πειράχτηκε τόσο με το οικονομικό σκέλος (ασχέτως αν το τονίζει τόσο) αλλά περισσότερο για κάποιους άλλους λόγους έχει θιχτεί προσωπικά.. (λάθος, σωστούς, δεν μπορώ να.. και δεν εξετάζω).
Τώρα συμβαίνει το ίδιο και με εσάς..
Δεν πρόκειται να σπηλωθεί κάποιος επαγγελματικά από τους διαλόγους και τη διένεξη εδώ, είναι απλά ζήτημα τιμής τώρα και για εσάς.
Καταλαβαίνω την δυσάρεστη κατάσταση, αλλά πραγματικά πιστεύω και θέλω να το πω μια τελευταία φορά πως η νομική προσέγγιση δεν θα καλύψει κανένα κενό στην προκείμενη, απλά ίσως δώσει μία πρόσκαιρη επιφανειακή ικανοποίηση.

Δεν νομίζω πως αξίζει, και προτείνω να το σκεφτείτε ξανά.

Αυτά..

Sorry αν το κούρασα, αλλά με στεναχώρησε η εξέλιξη.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.469
Πρώτη φορά βλέπω εξαπάτηση και απογοήτευση από την πρόταση, πρόταση, δηλαδή recommendation πως στα δ(@#Λά το λένε στα Ελληνικά κόλησα και έχω και τον αλεργικό βήχα να με σκίζει τώρα :D

Απογοητεύτηκε με τον Trinnov... αλλά δεν τον πουλάει.
Πούλα τον και πάρε 3 Marantz να γοητευτείς :D

Για την τιμή αγοράς... το τι παίρνει κανείς το επιλέγει ο ίδιος.
Δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να αναγκάσει κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει.
Για το ότι ο Χ πωλητής/καταστηματάρχης έδωσε το Υ προϊόν στην Ζ τιμή σε κάποιον... πάλι δεν είναι αθέμιτο.
Μπορεί ο Ζ αγοραστής να έχει ακουμπήσει 100.000€ στο τάδε κατάστημα.
Μπορεί να είναι μπατζανάκιδες.
Μπορεί να έκαναν swinger party και να είχε νουνάρα γυναίκα και να έπιασε παράδεισο ο καταστηματάρχης και να τυφλώθηκε από τον έρωτα και να του έκανε... an offer he couldn't refuse :D
Δικαιώμα του.

Απάτη είναι όταν τάζεις Χ ιδιότητες και κατάσταση και ο αγοραστής λαμβάνει κάτι χειρότερο από το Χ (προβληματικό προϊόν, χάλια με γρατζουνιές σασί όταν εσύ έλεγες σε άριστη κατάσταση μέσα/έξω;).

Ελεύθερη αγορά είναι, ο καθείς πουλάει σε ότι τιμή θέλει.
Εγω παλιότερα είχα τζαμπέ δείγματα προϊόντων από ένα κάρο κατασκευαστές, πρωτού κυκλοφορήσουν καν εμπορικά.
Έστω ότι πούλαγα κάποια. Και έλεγα τα πράγματα όπως είναι, κατάσταση καινούργιου, δεν έχει εγγύηση / απόδειξη αγοράς. Τα πούλαγα στην τιμή MSRP - 35% π.χ.... έκανα κάτι κακό; (είχα δικαίωμα να τα πουλήσω, τα πούλαγα με τις ιδιότητες που έλεγα, ο αγοραστής έπαιρνε κάτι που είχε δουλέψει ελάχιστες ώρες, αμέσως στην επίσημη κυκλοφορία του, σε δελεαστική τιμή).

υ.γ.

Λοιπόν, μαϊμού, σου βρήκα δουλειά.
Κάτι πρέπει να σου πουλήσω εσένα, όχι δικό μου όμως, κανενός αλλουνού.

Βρες κάτι να θες από κάποιον που το έχει, να κάνω όντως το μεσαζοντα (όχι φανταστικά όπως στο τζιο), δηλαδή θα του πω να στο δώσει και θα πω σε σένα να το πάρεις (πιο πολύ ψησιμο βαργιεμαι), και μετά άνοιξε θρεντ να κλαίγεσαι. 😂😜🤣
Πουλάω κάτι πράγματα πελατών.
Έχεις κάνει πώληση για κάποιον που πουλάει κάτι κάποιου άλλου; πωλησinception ?
Double the miza.
Help me out :D
Think about it :D

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
τα εκτος θεματος θα μεταφερθουν; Η το θεμα θεωρειται εκτος θεματος;;

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.469
τα εκτος θεματος θα μεταφερθουν; Η το θεμα θεωρειται εκτος θεματος;;
Θα αποφασίσει η εισαγγελεύς (εννοείται πως στην δίκη θα είναι γυναίκα... θα φάτε καλά για όλα τα περιττά έξοδα όλοι σας :D )

Reaction score
6.840
Μυρωδιάδες.
Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα αλλά.....
1653345632422.png
1653345713586.png

Επίσης πάρα πολύ επίκαιρο.
Πετάω χαρταετό:whistling::whistling:

Επιτέλους!!
Δοξάστε με😅😅😅

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.454
Members
38.323