Γιατί το πικάπ μου αρέσει πιο πολύ από τις υπόλοιπες πηγές μου?

Reaction score
20.084
Εγω δεν ξέρω τίποτε για το έν λόγω θέμα κυρία εισαγγελέφ.

Εισαγ : Εσεις δεν λέγατε κάτι προσβλητικά για την αβάντ γκάρντ μουσική κυριέ μου ? Να γνωρίζετε ότι είναι η αγαπημένη μου μουσική.

Ε, να ένα αστείο έκανα. Συγγνώμη κυρία εισαγγελέφ. Θα αρχίσω να ακούω.

:D :D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.151
Θα μιλήσω για πρώτη φορά σε αυτό το thread (και τελευταία ελπίζω 8-) ) σοβαρά..

Λυπάμαι που οδηγούνται (αν) τα πράγματα στη νομική οδό.
Το δικαστήριο θα βγάλει μια απόφαση βάση των δεδομένων από διαλόγους κλπ και θα κρίνει ποιός έχει δίκιο..
Νομίζω δεν είναι το βασικό θέμα όμως εδώ.
Το βασικό είναι πως χαλάσατε τις καρδιές σας χωρίς να επηρεάζεται τίποτα άλλο εκτός της τιμής (τα παντελόνια που λέμε, το κούτελο :biggrin:).
Ο Jio δεν νομίζω πως πειράχτηκε τόσο με το οικονομικό σκέλος (ασχέτως αν το τονίζει τόσο) αλλά περισσότερο για κάποιους άλλους λόγους έχει θιχτεί προσωπικά.. (λάθος, σωστούς, δεν μπορώ να.. και δεν εξετάζω).
Τώρα συμβαίνει το ίδιο και με εσάς..
Δεν πρόκειται να σπηλωθεί κάποιος επαγγελματικά από τους διαλόγους και τη διένεξη εδώ, είναι απλά ζήτημα τιμής τώρα και για εσάς.
Καταλαβαίνω την δυσάρεστη κατάσταση, αλλά πραγματικά πιστεύω και θέλω να το πω μια τελευταία φορά πως η νομική προσέγγιση δεν θα καλύψει κανένα κενό στην προκείμενη, απλά ίσως δώσει μία πρόσκαιρη επιφανειακή ικανοποίηση.

Δεν νομίζω πως αξίζει, και προτείνω να το σκεφτείτε ξανά.

Αυτά..

Sorry αν το κούρασα, αλλά με στεναχώρησε η εξέλιξη.
δεν είναι τυχαίο που όλα τα προβλήματα, οι κατηγορίες, τα παράπονα, η μουρμούρα, η κλάψα, η χυδαιότητα, το μπάχαλο κλπ ξεπροβάλλουν συστηματικά και μόνο από την μια πλευρά...
τους καταλαβαίνω σε κάποιο βαθμό στο να θέλουν να βάλουν ένα τέλος σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου ...γιατί όπως έχουμε γίνει μάρτυρες όλοι....τα φαινόμενα αυτά αντί να περιορίζονται....αναβαθμίζονται

προσωπικά δεν θα έμπαινα ποτέ σε τέτοια διαδικασία....αλλά αυτός είμαι εγώ

daharis666

Moderator
Reaction score
81.151
τα εκτος θεματος θα μεταφερθουν; Η το θεμα θεωρειται εκτος θεματος;;
θα δούμε...μπορεί να μεταφερθεί στην κατηγορία του δικαστικού ρεπορτάζ :biggrin:

Reaction score
20.084
@thva Αστείο ??? κόβεσαι.
Fail πως το λέτε εδώ στα ελληνικά ?
Ε, εντάξει δεν μπορέι να είναι όλα πετυχημένα.

Βέβαια τώρα κατάλαβα ότι μπορεί να εκληφθεί λάθος ότι δήθεν ειρωνεύομαι την σοβαρότητα μια κατάστασης, αλλά εγω απλώς έκανα πλάκα για το θέμα γυναικών στα δικαστήρια και για την αγάπη τους στα πικάπ που λέγαμε και παραπάνω αλλά και για την γελοιόττα της δικαιοσύνης καμια φορά και τους διαλόγους που αξούγονται εκεί μέσα και που άλλοι υπαινίχθηκαν με πόστ τους. . Έχεις πάει ποτέ να ακούσεις δίκη ? Μιλάμε για πολυ γέλιο.

Μην την πληρώσω εγω τώρα χα χα

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.000
δεν είναι τυχαίο που όλα τα προβλήματα, οι κατηγορίες, τα παράπονα, η μουρμούρα, η κλάψα, η χυδαιότητα κλπ ξεπροβάλλουν συστηματικά και μόνο από την μια πλευρά...
τους καταλαβαίνω σε κάποιο βαθμό στο να θέλουν να βάλουν ένα τέλος σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου
Δεν είναι αυτός ο λόγος. Δεν θα ασχολιόμουν ακόμα και αν κάποιος με έβριζε προσωπικά.
Όποιος θελει, ελεύθερα. Αλλά όχι συκοφαντίες και κατηγορίες για απάτες.

Τους λόγους τους εξήγησα στην προηγούμενη σελίδα, να μην επαναλαμβανόμαστε.

Μην το συνεχίσετε, δεν θα αλλάξω γνώμη.

Reaction score
6.840
Αχχ Θεέ μου! Τι ωραιο ρεπό σήμερα!!
🤣🤣🤣🤣🤣
Εχω ρίξει το κλάμα από τη νύστα και μετά από την κάθε παπαριά που διαβάζω λέω : άντε ρε παπάρι κάτσε λίγο , ακόμη δεν τα έχεις δει όλα😁😁
Λοιπόν. Δεν ξέρω αν είναι ο Μήτσος ιδιοκτήτης ή τέλος πάντων όποιος είναι δεν με νοιάζει, ας στείλει προσωπικό μήνυμα με iban για donate! Και 100 ευρω το μήνα τα δίνω με χαρά στο avsite!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.531
🤣🤣🤣🤣🤣
Εχω ρίξει το κλάμα από τη νύστα και μετά από την κάθε παπαριά που διαβάζω λέω : άντε ρε παπάρι κάτσε λίγο , ακόμη δεν τα έχεις δει όλα😁😁
Λοιπόν. Δεν ξέρω αν είναι ο Μήτσος ιδιοκτήτης ή τέλος πάντων όποιος είναι δεν με νοιάζει, ας στείλει προσωπικό μήνυμα με iban για donate! Και 100 ευρω το μήνα τα δίνω με χαρά στο avsite!!
Σιγά ρε κυμπάρη τύπε!
Αηντε πάρε κανά σοβαρό προενισχυτή πρωτα , και μετά κάνεις τα κουβαρνταλίκια. :fuckyou: :dance2:

Reaction score
6.840
Σιγά ρε κυμπάρη τύπε!
Αηντε πάρε κανά σοβαρό προενισχυτή πρωτα , και μετά κάνεις τα κουβαρνταλίκια. :fuckyou: :dance2:
Φίλε τα δίνω με την καρδιά μου!! :D

Προ πήρα. Και λάμπα και τάξη άλφα!! χαχαχα:gamer::gamer:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.151
🤣🤣🤣🤣🤣
τι ακριβώς θεωρείς π@παριά?

Reaction score
6.840
τι ακριβώς θεωρείς π@παριά?
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απαντήσω, σου είπα πριν ότι ο κάθε ένας μας έχει αντίληψη και κρίνει.

υ.σ. Ρε συ Χάρη, είσαι εσύ ή σε έχουν χακάρει?
Είναι δυνατόν να μου κάνεις τέτοιες ερωτήσεις?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.531
@ thva Συνεχίζεις τα γελάκια ?
ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΤΕΙΑ ?? ΣΚΟΥΛΗΚΙ !!
ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ .
ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ , Θα ακούς όλη την ημέρα Ηπειρώτικα που γουστάρει ο Μανέστρος.
Ολη την ημέρα όμως.

Reaction score
6.840
Συνεχίζεις τα γελάκια ?
Ολη την ημέρα όμως.
Τα Ηπειρώτικα είναι όνειρο, τίποτα Τερλέγκες μη μας βάζεις. Αυτοί είναι τιμωρία!!

Reaction score
20.084
Συνεχίζεις τα γελάκια ?
Ολη την ημέρα όμως.
Αφου είμαι half ηπειρώτης βρε. Δεν με πειράζει. Μόνο αβνατ γκαρντ όχι .... , 30 δευτ. και θα τα ξεράσω όλα. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.454
Members
38.323
Νεότερο μέλος
Sotimο