Γιατί το πικάπ μου αρέσει πιο πολύ από τις υπόλοιπες πηγές μου?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.141
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απαντήσω, σου είπα πριν ότι ο κάθε ένας μας έχει αντίληψη και κρίνει.

υ.σ. Ρε συ Χάρη, είσαι εσύ ή σε έχουν χακάρει?
Είναι δυνατόν να μου κάνεις τέτοιες ερωτήσεις?
επειδή το ποστ σου είναι κάτω από το ποστ του dimifoot που δεν διακρίνεται για κάτι το χιουμοριστικό....+ είδα γελάκια
θα ήθελα να ξέρω αν κ γιατί θεωρείς π@παριά αυτό

Κατηγορηθήκαμε για απάτη, όχι οτι δεν έχουμε καλό σαμπ ή καλό πικάπ, ή οτι δεν ξέρουμε να ακούμε. Ξεφεύγει απο διαδικτυακό πείραγμα. ΑΠΑΤΗ.
Εχουμε μια συγκεκριμένη κοινωνική, επιστημονική και επαγγελματική θέση και θα κάνουμε αυτό που αρμόζει για να προστατευτούμε, με νόμιμο τρόπο.

Reaction score
6.840
ποιος ψάχνει τιμωρία;;; :p

Φαντάζομαι να είναι χιουμοριστικό το ποστ και να μην ακούς τέτοια. Βαικά δεν πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που να τα ακούνε και να μην υπάρχουν κι αυτά.
( το άφησα 2 λεπτά μέχρι που κατάλαβα ότι δεν έχει στίχο 😀 )

Reaction score
6.840
επειδή το ποστ σου είναι κάτω από το ποστ του dimifoot που δεν διακρίνεται για κάτι το χιουμοριστικό....+ είδα γελάκια
θα ήθελα να ξέρω αν κ γιατί θεωρείς π@παριά αυτό
Κολλάς τωρα σε κάτι πράγματα. όταν θέλω να απαντήσω κάπου κάνω παράθεση.
Έτυχε να πέσει εκεί το ποσταρισμα.
Δεν λειτουργώ εγώ έτσι όπως είπες νωρίτερα πχ ότι σε πείραξε που γέλασε κάπου ο Λέανδρος αντί να γραψει. τες πα, αν είχε θέμα ο dimifoot ας με ρώταγε ο ίδιος.

Reaction score
3.108
Κατηγορηθήκαμε για απάτη, όχι οτι δεν έχουμε καλό σαμπ ή καλό πικάπ, ή οτι δεν ξέρουμε να ακούμε. Ξεφεύγει απο διαδικτυακό πείραγμα. ΑΠΑΤΗ.
Εχουμε μια συγκεκριμένη κοινωνική, επιστημονική και επαγγελματική θέση και θα κάνουμε αυτό που αρμόζει για να προστατευτούμε, με νόμιμο τρόπο.
Έχεις δίκιο απλά πριν πάει εκεί βρείτε τα εξωδικαστικα.
Όπως είπα ενήλικοι ήμαστε, ο καθένας κάνει ότι καλύτερο για τον εαυτό του.
Προσωπικά πιστεύω ο PCM θα πρέπει να πει μια συγγνώμη και να αναγνωρίσει το λάθος του.
Για μένα γενναίος είναι αυτό που αναγνωρίζει τα λάθη του και όχι αυτός που είναι ισχυρογνώμονας και έχει εμμονές.
Γιατί PCM να ζητήσει συγγνώμη ο Dimifoot; που φαντάζομαι καθόταν αρκετή ώρα και σου εξηγούσε το οτιδήποτε αφιλοκερδώς σπαταλωντας τον χρόνο του;
Στην τελική σου προτειναν τα καλύτερα που πιστεύουν και απόδειξη αυτού σου πρότειναν ένα μηχάνημα που έχουν κι εκείνοι ( συνεπώς το πιστευουν) και δε σου είπαν να αγοράσεις καμία σαβούρα με ένα κάρο λεφτά.
Σκέψου το καλά

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.981
Δεν είπα phono stage , καλέ μου .
Ολόκληρο προενισχυτή αναφοράς σου πρότεινα , σε δύο εκδόσεις . Στραβούλιακα .
Αλλο που εσύ χαμπάρι δεν πήρες.
Χοιροβοσκέ.
Αήντε πήγαινε να κάνεις παρέα του γιδοβοσκού. :fuckyou:
ποιος είναι ο γιδοβοσκος;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.867
Φαντάζομαι να είναι χιουμοριστικό το ποστ και να μην ακούς τέτοια. Βαικά δεν πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που να τα ακούνε και να μην υπάρχουν κι αυτά.
( το άφησα 2 λεπτά μέχρι που κατάλαβα ότι δεν έχει στίχο 😀 )
Ησε μοιδαινειστύς κε οισωπαιδωτοικός.

Δεν σου ξαναμιλάω, να μάθεις.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.961
Για να υπάρχουν όλα τα δεδομένα, και οι φίλοι να βγάζουν ασφαλή συμπεράσματα, ενημερώνω πως βρήκα ακόμα μια ομαδική συνομιλία πμ μεταξύ του @PMC, Εαρ, Κοτσίδης και εμένα.
Σε αυτήν την συνομιλία ο Τζιο αναφέρει πρώτος την επιθυμία του να αγοράσει τον Τρινοβ του Μιχάλη, ανάμεσα σε κάποιες επιλογές, και αναφέρει και το γιατί. Δεν θα επεκταθώ εδώ.

Γίνεται μια σύντομη συζήτηση όπου εγώ τον αποτρέπω να πάρει του Μιχάλη για άσχετο λόγο, και ο Εαρ του λέει (εν περιλήψει) πως και οι τρεις επιλογές αγοράς του είναι αποδεκτές και όλες εχουν πλεονεκτήματα.

Αυτά ευτυχώς υπάρχουν αποθηκευμένα και θα χρησιμοποιηθούν.

Καλημέρα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.421
Ο άλλος πριν 30 ποστ είπε με περίσσια κακία
Επιμένεις να το επαναλαμβάνεις (3η φορά!) μετά από τόσες σελίδες και ποιος ξέρει για πόσο ακόμα θα το λες, ενώ μάλιστα ουδόλως σε αφορά, αφού είναι υπόθεση τρίτων.
Δεν νομίζεις ότι έχεις υποχρέωση να εξηγήσεις πώς διέγνωσες την κακία(!!!) και μάλιστα... περίσσια??

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.812
Αχχ Θεέ μου! Τι ωραιο ρεπό σήμερα!!
🤣🤣🤣🤣🤣
Εχω ρίξει το κλάμα από τη νύστα και μετά από την κάθε παπαριά που διαβάζω λέω : άντε ρε παπάρι κάτσε λίγο , ακόμη δεν τα έχεις δει όλα😁😁
Λοιπόν. Δεν ξέρω αν είναι ο Μήτσος ιδιοκτήτης ή τέλος πάντων όποιος είναι δεν με νοιάζει, ας στείλει προσωπικό μήνυμα με iban για donate! Και 100 ευρω το μήνα τα δίνω με χαρά στο avsite!!
Δεν αισχυνόμαστε,να θέλει ο kanakiani να κοιμηθεί και η...χαρά να μην τον αφήνει.:sneaky:

(΄΄Γιατί το πικάπ μας αρέσει πιο πολύ από τις υπόλοιπες πληγές μας΄΄)
Οκ λάθος PMC.
PCM είναι άλλο πράγμα.
Όχι μόνο άλλο,αλλά και...μιαρό για τους φανατικούς του βινυλίου. :sneaky:

και να πεσει λέει ο dimi σε κάνα δικαστή πικαπάκια στερεοφωνάκια.....ούτε ο Κούγιας θα τον σώσει :cry:
Ούτε Κούγιας,μήτε...Κόγιας. :biggrin:

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.141
Δεν θα επεκταθώ εδώ.
κακώς δεν επεκτείνεσαι, άλλοι δεν έχουν την ίδια ευαισθησία με εσένα

θεωρώ ότι με εξαπάτησαν

Όλα αυτά εμένα μου φάνηκαν μια καλοστημένη απάτη

επιβάλλεται να επεκταθείς....

αυτή η ευκολία του να κατηγορώ όποιον λάχει με ότι μπέρδεμα έχω στο μυαλό μου για τις εντυπώσεις χρειάζεται ένα φρένο επιτέλους....
ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του
αρκετά

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.451
Δύο δεδομένα.

- Ο αντιπρόσωπος της Trinnov είναι ο Λάιος. Όλοι οι άλλοι είναι πωλητές.
- Σύμφωνα με όσα βλέπουμε, καλύτερα να πάρεις Trinnov από να τα έχεις σε τράπεζα. Κόντρα στο πληθωρισμό, ο Trinnov έχει απόδοση. 😎

daharis666

Moderator
Reaction score
81.141
Πιστευω οτι δεν πρεπει να συνεχιστει αλλο το συγκεκριμενο thread ρε παιδια....
θα μπορούσε να είχε σταματήσει εδώ και πολλές σελίδες αν ο @PMC ζητούσε απλά μία συγνώμη

@PMC επιμένεις, ενώ έχουν ανέβει όλα όσα σε διαψεύδουν.
Ντροπή σου

Αυτό είναι παράνομο:

Είναι συκοφαντική δυσφήμιση, και υπάρχουν ντοκουμέντα που σε διαψεύδουν κατάφορα.

Κατάλαβε το.
Μάζευτα, πες πως δεν εκφράστηκες σωστά, άλλο εννοούσες, δεν ήπιες καφέ, το έγραψε ο κορέκτορας, κάτι βρες και πες.

Είμαι μεγαλόψυχος σήμερα. Αύριο μπορεί να μην είμαι.
Κάνε μια δήλωση παραδοχής λάθους και μια συγνώμη, να πάμε παρακάτω.

αλλά αντί για συγνώμη είχαμε αυτό
Δημητρη , ζήτησε μου συγνώμη με Ειλικρίνεια και ισως κάποια στιγμή σε Συγχωρέσω.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.446
Members
38.317
Νεότερο μέλος
gap