hawkwind78
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 3.329
Τα βόρεια, τα ακριβά. Έχω ακούσει ότι έχουν καλύτερη γεύση γιατί είναι ακριβά.Σουβλάκι βόρειας ή νότιας Ελλάδος;
Διαφορετικά πράγματα.
Be more specific.![]()
Τα βόρεια, τα ακριβά. Έχω ακούσει ότι έχουν καλύτερη γεύση γιατί είναι ακριβά.Σουβλάκι βόρειας ή νότιας Ελλάδος;
Διαφορετικά πράγματα.
Be more specific.![]()
Το πιο φθηνό ενισχυτικό (ολοκληρωμένος) των αδερφών Τσακιρίδη,κοστίζει πολύ πάνω από 1500 ευρώ ,ενώ είναι και λαμπάτος που τον κάνει ακόμα πιο ειδική αγορά. Το πρώτο ayazi έπαιζε στα 800 ευρώ......μετά χάθηκε και εκεί ο λογαριασμός. Ο μόνος που βγάζει κάτι προσιτό (τρανζιστοράτος ολοκληρωμένος),είναι η Audio Technologies,αλλά και πάλι μιλάμε για μια εταιρεία, που δεν ξέρω αν έχει κανονική παραγωγή ή απλά ασχολείται μόνο με ατομικές παραγγελίες.Γιατι δεν εχουν βγαλει πιο προσιτα πραγματα? tsakiridis, Lab12, Ideon Ayazi....
Για αυτούς λέω. Και κυρίως για εκείνους που ενώ μιλάνε για ακριβά υλικά και ανταγωνιστικότητα στην ποιότητα και κατηγορία τιμής που εκπροσωπούν, στην πραγματικότητα το προϊόν τους το πούλησαν στους εμπόρους στο 1/5 μέχρι και στο 1/10 της λιανικής. Δηλαδή σε αυτό το 1/10 έχουν βάλει μέσα κόστος-κέρδος-φόρο. Οπότε για ποια ακριβά υλικά μιλάμε.φυσικά υπάρχει και ο τρίτος δρόμος.
ο φτιάχνω_μια_γυαλιστερή_παπάτζα_και_ότι_κάτσει_βάζω_καλώδια_αντικραδασμικά_και_5_ρηβιουερ_να_σπρώχνουν και έτοιμο το δίδρομο με 5αράκι γούφερ που στα 25000 δεν έχει αντίπαλο.
Πάντως εύγε, έχεις κατάφερει να εξοργήσεις το gpol. Αυτό 20 χρόνια δεν το κατάφερε κανείς! ΒΤW Γιώργο Θεοφιλάκο εσύ?Σταματα τους χαρακτηρισμους βλακα! Σε κανουν να φαινεσαι ακομα ποιο γελοιος απο οτι εισαι ενω εσυ νομοζεις οτι ανεβαινεις σαν παγωνι στους ασχετους εδω μεσα....
Δηλ... δεν στο ειπε ο Γερμανος αντιπροσωπος. ουτε ο Μενιος, ουτε ο Δημος (για να γλιτωσεις την αγωγη) αλλα.... ο (ψαξε βρεστον) Μαρκ.... Ξερεις ποσους γελοιους σαν και εσενα εχω δει? Το εχω ξαναπει αυτο.... Οταν εσυ πηγαινες, εγω δεν ερχομουν... ξαναρχομουν!
Καταλαβες τωρα?
οχι!ΒΤW Γιώργο Θεοφιλάκο εσύ?
Τι κάνει αυτή η ψυχή;ΒΤW Γιώργο Θεοφιλάκο εσύ?
Ελα ντε....που βρισκεται τωρα?καποια στιγμη ειμαστε μαζι στο Μοναχο και το βραδυ τρωγαμε κοτσι με weiss Franziscaner μπυρα σε ενα γαματο στεκι στο Μοναχο....Θα βρω την φωτογραφια που περπαταμε στον διαδρομο και νομιζω διπλα του ηταν ο Tidal μας......
Τί είναι τα μικροδυναμικά; Η έννοια των "δυναμικών" δεν αφορά στην απόδοση του δυναμικού εύρους των ηχογραφήσεων, δηλαδή των ακραίων διαφορών στάθμης;Aρλουμπες παλι....
Το βινυλιο "γ@μ@ει" οποιοδηποτε ψηφιακο "τσολι" ειδικα στα πολυ χαμηλα και στην αναδειξη των μικροδυναμικων τους (που κανενας -ποτε δεν εχει ακουσει με ψηφιακο).... Το μπασο απο καλοστημενο (και καλο - οχι απαραιτητα ακριβο) πικαπ δεν παιζεται με τιποτα...
Με λίγα λόγια είναι οι πολύ μικρές μεταβολές στην ένταση ενός ήχου, (συχνά περιοδικές). Για παράδειγμα ένα πολύ-πολύ ελαφρύ "τρέμολο" σε μιά νότα που σβήνει, ή στη φωνή ενός ερμηνευτή. Όσο πιο γραμμικό και αθόρυβο είναι ένα σύστημα, τόσο πιό εύκολα αναπαράγει/αναδεικνύει τα μικροδυναμικά.Τί είναι τα μικροδυναμικά; Η έννοια των "δυναμικών" δεν αφορά στην απόδοση του δυναμικού εύρους των ηχογραφήσεων, δηλαδή των ακραίων διαφορών στάθμης;
Τιιιιιιιιι;Μπράβο TLA!!!!
![]()
Göbel, Kronos, and TLA Shine
The German loudspeaker and cable manufacturer released its new Divin Sovereign Referenz Subwoofer ($29,500, with extra charges for special Black 24k Gold, White, and White 24k Gold finishes).www.stereophile.com
Και 2 μάλιστα.Τιιιιιιιιι;
Με σαμπγούφερ παίζανε;
Έτσι λένε κάποιοι κάποιοι.Κλαπατσίμπανα δηλαδή;
Το είχα δει και σκόπευα να το αναρτήσω στο φόρουμ, αλλά πρόλαβε και το εμφιάλωσε.Μπράβο TLA!!!!
![]()
Göbel, Kronos, and TLA Shine
The German loudspeaker and cable manufacturer released its new Divin Sovereign Referenz Subwoofer ($29,500, with extra charges for special Black 24k Gold, White, and White 24k Gold finishes).www.stereophile.com
Υπάρχει περίπτωση ένα σύστημα να αναδεικνύει τα μακροδυναμικά και να μην τα καταφέρνει στα μικροδυναμικά; Δεν πρέπει να είναι αθόρυβο για να αναδείξει και τα μακροδυναμικά και τα μικροδυναμικά όπως τα λέτε;Με λίγα λόγια είναι οι πολύ μικρές μεταβολές στην ένταση ενός ήχου, (συχνά περιοδικές). Για παράδειγμα ένα πολύ-πολύ ελαφρύ "τρέμολο" σε μιά νότα που σβήνει, ή στη φωνή ενός ερμηνευτή. Όσο πιο γραμμικό και αθόρυβο είναι ένα σύστημα, τόσο πιό εύκολα αναπαράγει/αναδεικνύει τα μικροδυναμικά.