- Reaction score
- 11.524
Φοβάται να εκτεθεί.Ηχεία;
Θα είχε ενδιαφέρον να κάνεις μιά παρουσίαση του setup σου. Δεν τα βλέπεις κάθε μέρα αυτά.
Φοβάται να εκτεθεί.Ηχεία;
Θα είχε ενδιαφέρον να κάνεις μιά παρουσίαση του setup σου. Δεν τα βλέπεις κάθε μέρα αυτά.
Το είχε ανεβάσει σε φωτό σε μια αγγελία. Πολυ γέλιο.αν κρίνω από τα πολυκάναλα στησίματα κάποιων 2καναλων μελών....καλά κάνατε![]()
Sonus Aeterna με ΤΑD και Αltec 16Ωμα... Τα (εξωτερικα) crossover "στημενα" απο εμενα και τον Βελι στον χωρο.... (με... παθητικο DSP δηλαδη).... Αστο.... δεν θελεις να το δεις ουτε να το ακουσεις....Ηχεία;
Νέα τεχνολογία. Διαστημική. Δεν υπάρχει λέμε.με... παθητικο DSP δηλαδη
Τόσο χάλια;Sonus Aeterna με ΤΑD και Αltec 16Ωμα... Τα (εξωτερικα) crossover "στημενα" απο εμενα και τον Βελι στον χωρο.... (με... παθητικο DSP δηλαδη).... Αστο.... δεν θελεις να το δεις ουτε να το ακουσεις....
λινκ καλέ!Το είχε ανεβάσει σε φωτό σε μια αγγελία. Πολυ γέλιο.
Καλά εκανε και τα πούλησε όλα.
Μπράβο @mouseslept
Έλα, δεν έχει πλάκα αν με αγνοείς.(εξαιρεση στην ignore list μου)
με τέτοιο εξοπλισμό....απορώ γιατί μαλώσατε με τον Μάρκου...Sonus Aeterna με ΤΑD και Αltec 16Ωμα... Τα (εξωτερικα) crossover "στημενα" απο εμενα και τον Βελι στον χωρο.... (με... παθητικο DSP δηλαδη).... Αστο.... δεν θελεις να το δεις ουτε να το ακουσεις....
Kαμμια περιπτωση...Τόσο χάλια;
Ε βάλε μιά φωτό ρε άθρωπε.
Ο Βελισσαριος Γεωργιαδης που εγκατεληψε τον ματαιο τουτο κοσμο προ διετιας τετοια εποχη. ηταν ο ιδρυτης της T.L.A....Και ποιός είναι ο Βέλι;
λινκ καλέ!![]()
LOL.... σαν τα κλαμπατσιμπανα που εχετε επαιζε με κατι Krell και Audio Research ενισχυτες.... Το διαλυσαμε απο το υπογειο ηδη απο το 2008 και μετατρεψαμε και το 4o συστημα σε δικαναλο...View attachment 252432
![]()
Και αυτό το κωμικό σεταπ το αποκαλεί “Hi end AV σύστημα”
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
B&W 801 S3 Matrix + B&W 805 HTM + B&W FCS-8
Για λογους αναδιαρθρωσης του των χωρων χρησης της οικιας, αναγκαστηκαμε να μεταφερουμε το Hi - End Α/V συστημα που ειχαμε στον συγκεκριμενο χωρο καο να το συμπτυξουμε με 2 αλλα Hi end συστηματα που υπηρχαν σε αλλους χωρους. Δυστυχως αναγκαζομαστε να αποχωριστουμε την ματσαρισμενη απο το...www.avsite.gr
γιατί το κάνατε αυτό στο κεντρικό μου λέτε?LOL.... σαν τα κλαμπατσιμπανα που εχετε επαιζε με κατι Krell και Audio Research ενισχυτες.... Το διαλυσαμε απο το υπογειο ηδη απο το 2008 και μετατρεψαμε και το 4o συστημα σε δικαναλο...
Ζωή σε μας.Kαμμια περιπτωση...
Ο Κυριος Βελισσαριος Γεωργιαδης που εγκατεληψε τον ματαιο τουτο κοσμο προ διετιας τετοια εποχη. ηταν ο ιδρυτης της T.L.A....
Το είπες μία, δύο, πέντε, δέκα, είκοσι. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα. Α, το βρήκα. Αφού του αρέσει τόσο αυτή η λέξη γιατί δε του τη βάζετε κάτω από το nickname του;σαν τα κλαμπατσιμπανα που εχετε
Δεν εχεις ουτε μια ελπιδα στο εκατομμυριο.... Εσυ εχεις Porsche carrera turbo, εγω εχω F1....Ζωή σε μας.
Αναρωτιέμαι πως θα συγκρινόντουσαν τα με τα avalon tesseract που τρέχω με d'agostino.