- Reaction score
- 6.840
Καλά πως τραυματίστηκες παίζοντας με τα γερόντια της ηλικίας μου, δεν είπες....... συνεχιζεται ο... διασυρμος...![]()
Σε περιμενω υπομονετικα για να τη στησουμε κατα το 70% .............ΕΧΕΙ! απλώς είναι στημένη κατά το ήμισυ...
Υ.Γ.: Πού χάθηκες εσύ, ρε;![]()
Όχι ρε, ΟΚ, το 'χω με το στήσιμο, χρόνο δεν έχω!Σε περιμενω υπομονετικα για να τη στησουμε κατα το 70% .............![]()
Νόμιζα για μπάσκετ έλεγες ότι πήγες, όχι ποδόσφαιρο..... εκανα μια απεκρουση...αλλο πραμα...![]()
Μαϊμού είναι, ό,τι θέλει κάνει!Νόμιζα για μπάσκετ έλεγες ότι πήγες, όχι ποδόσφαιρο.
Πρώτη φορά ακούω punk να αθλείται. Μόνο κάτι Αμερικάνους πάνκ εχω δεί να κάνουν τέτοια ατοπήματα.Μαϊμού είναι, ό,τι θέλει κάνει!
Και μοιράζει και λίγη ευλογιά (ή ευλογία;)άμα λάχει να 'ούμε!
είναι καθαρή αγραμματοσύνη να προσπαθούν οι γνωστοί να αποκόψουν από μια σωστή αναπαραγωγή έργου τη χρήση subΜας τα έκαναν τσουρέκια τόσους μήνες οι γνωστοί, “θα δείτε στο Μόναχο, εκεί ξέρουν, hi end” κτλ κτλ
Και έρχεται το Μόναχο, και οι καλύτερες αίθουσες ψηφίζονται αυτές που έχουν δυο σαμπ.
Οπως σας λέμε εδώ και χρόνια και δεν καταλαβαίνετε. Καταλάβατε τώρα; Οέο;
Και με την ευκαιρία:
Μπουκάλι, όπως αποδεικνύεται όταν εσυ πήγαινες εμείς ερχόμασταν.
Ρε μπας και μας δίνουν μίζες και οι Γερμανοί;
Μου αρέσουν τα μαθηματικά μυαλά, που παραθέτουν πάντα όλες τις περιπτώσεις για μια κατάσταση, σε 1.2.3.4 ...είναι καθαρή αγραμματοσύνη να προσπαθούν οι γνωστοί να αποκόψουν από μια σωστή αναπαραγωγή έργου τη χρήση sub
έχουν γραφτεί εκατοντάδες αναλύσεις για τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι χαμηλές συχνότητες σε έναν χώρο με τοιχωματικά όρια και βάσει αυτού γιατί ΔΕΝ μπορούν 2 ηχεία να τις αποδώσουν
οι μόνες σκέψεις που κάνω όταν βλέπω παρουσίαση ηχείων σε εκθέσεις από το 2015+ και μετά χωρίς συμπλήρωση σαμπ
είναι
1. ή ο έμπορος δεν γνωρίζει να τα ενσωματώσει σωστά και άρα θα πάει άκλαυτο το σαλόνι του
2. δεν εμπορεύεται τέτοια (ούτε οι συσκευές του διαθέτουν συνδέσεις για αυτά κ άρα θα αναγκαζόταν να καταφύγει σε κάποιο εξωτερικό μοντουλ που πάλι δεν εμπορεύεται) οπότε δεν χρειάζεται να τα διαφημίσει
3. θέλει να παρουσιάσει την επίδοση μόνο των ηχείων του και όχι σε συνδυασμό με σαμπ
4.είναι άσχετος με το αντικείμενο και έχει και αντίστοιχο πελατολόγιο
Όλα τα διέπραξε ε ? Καλό. χα χα
Αυτό δεν ισχύει. Τα σαμπς κρύβονται εύκολα, δε χρειάζεται να είναι τέρατα και ελευθερώνουν χώρο για μικρότερους δορυφόρους. Όχι σαν τα κρονοσονικ.6. Δεν υπάρχει χώρος (σύν το 5 βέβαια χα χα).