- Reaction score
- 19.628
Aυτά είναι για εσένα τον θνητό που μπορείς να πας μέχρι ένα σημείο. Ο Κος Χρήστος είναι ο ίδιος το "μαύρο". He is the one (Matrix). Είναι θέμα δυναμικού.Ο Χρήστος δεν ξέρει να αλλάξει το θέμα σε ...μαύρο!
Aυτά είναι για εσένα τον θνητό που μπορείς να πας μέχρι ένα σημείο. Ο Κος Χρήστος είναι ο ίδιος το "μαύρο". He is the one (Matrix). Είναι θέμα δυναμικού.Ο Χρήστος δεν ξέρει να αλλάξει το θέμα σε ...μαύρο!
Καθένας μας έχει αναφαίρετο δικαίωμα να του αρέσει ό,τι τον ευχαριστείΕάν βεβαίως σας αρέσει αυτό που ακούτε με RT60 στα 0,45 και 0,5 και 0,6 και όπου σκατα είναι, ποσώς με απασχολεί, είναι λάθος.
Ε, ναι για δικάναλο και οικιακό χώρος δεν μπορούμε να πάμε όμως μέχρι και 0.5 ?
Δεν είναι πιο σημαντικό να είναι ίδιο σε όλο το φάσμα ?
Ομοίως κι εδώ,καθένας μας έχει δικαίωμα ν'απολαμβάνει ό,τι θα τον ικανοποιούσε...Όποτε όμως κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να τον περιγελώ,ουσιαστικά θα έχω πρώτα απευθυνθεί στον ίδιο μου τον εαυτό...Η εξερεύνηση που λέγαμε δεν αφορά αποκλειστικά στους άλλους......
εγω μια χαρά βλέπω να απολαμβάνεις την αποδοχή εδω και καλά κάνεις εξάλλου και το αξίζεις και με το παραπάνω. Και να μην το κάνεις πάλι δικό σου θέμα. Απλως "αμφισβήτησα" μόνο και καθαρά την εκτίμηση την δική σου και πως μάλλον επιδρά πάνω σου και κατ εμέ διαφθορικά , για το θέμα απο που, ποιόν, τι κριτήρια έχει αυτός απο την οποία την λαμβάνεις για να στην δίνει και με ποιό τρόπο δέχεσαι να την λαμβάνεις. Και αυτό φυσικά δικό σου λογαριασμός, μια επισήμανση έκανα απο κάποια πράγματα που διεπίστωσα πως τα χειρίζεσαι. Πάρτο για καλό ή απέρριψέ το.
...
καλησπερα και απο εμεναΝαι μου ξέφυγε. Θα τα δω, όταν μπορέσω (φίλε αυτό είναι 106 σελίδες χα χα Θα αργήσω χα χα). Αλλά δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος χώρος σε αυτό που μιλάμε. Βέβαια ναι ενδιαφέρον, γιατί ό δικός σου είναι αρκετά μικρός. Ποιός σου είπε όμως ότι αυτό που βγήκε απο τις μετρήσεις είναι το πραγματικό ? Σου είπε τέτοιο πράγμα ο μηχανικός ακουστικής ? ή δεν είπε τίποτε (εαν τον ρώτησες που δεν θα τον ρώτησες) και εσυ το θεώρησες δεδομένο ? Όχι ότι έχει σημασία στην περίπτωση σου νομίζω ή αυτό που λέω ισχύει σαν πρόβλημα σε όλες τις περιπτώσεις, και επίσης δεν θυμαμαι να έχω διαβάσει τι έχεις κάνει αλλά κυρίως ΠΩΣ το έχεις κάνει .... νομίζω ότι το έχεις κάνει σωστά εσυ το κόλπο. Αλλά ισχύει για τους περισσότερους.
Αυτό που δείχνεις, είναι εξαιρετικό.καλά είμαι εκεί; να τ' αφήσω;
Τι άσχημος;;; το αντίθετο! υλικά στους τοίχους που αφορούν τη βελτίωση του δωματίου, κάποιοι τα βλέπουμε σαν ...διακοσμητικά υψηλής αισθητικής! το λες και ...κάψιμο... αλλά αυτοί είμαστε!Έχει σοβαρό χώρο. Και μου αρέσει που κάποιος τον έκρινε άσχημα από τις φωτογραφίες! Θυμάσαι γέλιο που κάναμε τότε, Γιώργο;
Εννοείται, αφού χτίστηκε από επαγγελματία μηχανικό ήχου, με ανάλογη μελέτη, και με επιβεβαίωση του μετρητικού αποτελέσματος.Έχει σοβαρό χώρο.
των καρπασιων θα ελεγα ...Δρακουλα των καρπαθιων
Ναι, ναι, θυμάμαι τα σχόλια για τις πρώτες ανακλάσεις!Έχει σοβαρό χώρο. Και μου αρέσει που κάποιος τον έκρινε άσχημα από τις φωτογραφίες! Θυμάσαι γέλιο που κάναμε τότε, Γιώργο;
Διάβασε πιο προσεκτικά, ρε!Τι άσχημος;;; το αντίθετο! υλικά στους τοίχους που αφορούν τη βελτίωση του δωματίου, κάποιοι τα βλέπουμε σαν ...διακοσμητικά υψηλής αισθητικής! το λες και ...κάψιμο... αλλά αυτοί είμαστε!
καλά είμαι εκεί; να τ' αφήσω;
ευγε νεε μου κατι κανεις
Ψηλά είσαι, κατέβα..
απειρως καλυτερο ειναι το θκομ θελει πολλα ψωμια το φρικ για να με φτασειΠαρακαλώ να μην ποστάρουμε φανταστικά διαγραμματα χα χα. Επίσης αυτό είναι του Κου Χρηστου , όχι δικό σου χα χα.
ΣΟΒΑΡΈΨΟΥ ρει .απειρως καλυτερο ειναι το θκομ θελει πολλα ψωμια το φρικ για να με φτασει
Κύριε Χρήστο περιμένεις καμμία ορδή βρυκολάκων
να τέτοια του λες κ μετά θέλει να σου βάλει φόκο το ηχεία!ΣΟΒΑΡΈΨΟΥ ρει .
Δεν τον φτάνεις τον WNET .
Ασε που δεν ξέρεις να το γυρίζεις σε μαύρο.
Διάβασε σωστά αυτό που γράφω. Όχι σαν ένα γνωστό μου που άλλα του γράφω και άλλα καταλαβαίνει, επειδή τα διαβάζει βιαστικά.
Τον έκρινε άσχημα, εννοώ από ακουστική άποψη.
καλά ντε μη βαράτε!Διάβασε πιο προσεκτικά, ρε!