Eλληνικος θριαμβος στην εκθεση του Μοναχου

Reaction score
19.628
Ο Χρήστος δεν ξέρει να αλλάξει το θέμα σε ...μαύρο! :p
Aυτά είναι για εσένα τον θνητό που μπορείς να πας μέχρι ένα σημείο. Ο Κος Χρήστος είναι ο ίδιος το "μαύρο". He is the one (Matrix). Είναι θέμα δυναμικού.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.665
Εάν βεβαίως σας αρέσει αυτό που ακούτε με RT60 στα 0,45 και 0,5 και 0,6 και όπου σκατα είναι, ποσώς με απασχολεί, είναι λάθος. 😜

Ε, ναι για δικάναλο και οικιακό χώρος δεν μπορούμε να πάμε όμως μέχρι και 0.5 ?

Δεν είναι πιο σημαντικό να είναι ίδιο σε όλο το φάσμα ?
Καθένας μας έχει αναφαίρετο δικαίωμα να του αρέσει ό,τι τον ευχαριστεί
Είναι όμως άτοπον υπό συνθήκες ακατάλληλες γι αξιολόγηση να εκθειάζει την υπεροχή στο δικό του έναντι άλλων setup....
...
εγω μια χαρά βλέπω να απολαμβάνεις την αποδοχή εδω και καλά κάνεις εξάλλου και το αξίζεις και με το παραπάνω. Και να μην το κάνεις πάλι δικό σου θέμα. Απλως "αμφισβήτησα" μόνο και καθαρά την εκτίμηση την δική σου και πως μάλλον επιδρά πάνω σου και κατ εμέ διαφθορικά , για το θέμα απο που, ποιόν, τι κριτήρια έχει αυτός απο την οποία την λαμβάνεις για να στην δίνει και με ποιό τρόπο δέχεσαι να την λαμβάνεις. Και αυτό φυσικά δικό σου λογαριασμός, μια επισήμανση έκανα απο κάποια πράγματα που διεπίστωσα πως τα χειρίζεσαι. Πάρτο για καλό ή απέρριψέ το.
...
Ομοίως κι εδώ,καθένας μας έχει δικαίωμα ν'απολαμβάνει ό,τι θα τον ικανοποιούσε...Όποτε όμως κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να τον περιγελώ,ουσιαστικά θα έχω πρώτα απευθυνθεί στον ίδιο μου τον εαυτό...Η εξερεύνηση που λέγαμε δεν αφορά αποκλειστικά στους άλλους... :sneaky:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.750
Ναι μου ξέφυγε. Θα τα δω, όταν μπορέσω (φίλε αυτό είναι 106 σελίδες χα χα Θα αργήσω χα χα). Αλλά δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος χώρος σε αυτό που μιλάμε. Βέβαια ναι ενδιαφέρον, γιατί ό δικός σου είναι αρκετά μικρός. Ποιός σου είπε όμως ότι αυτό που βγήκε απο τις μετρήσεις είναι το πραγματικό ? Σου είπε τέτοιο πράγμα ο μηχανικός ακουστικής ? ή δεν είπε τίποτε (εαν τον ρώτησες που δεν θα τον ρώτησες) και εσυ το θεώρησες δεδομένο ? Όχι ότι έχει σημασία στην περίπτωση σου νομίζω ή αυτό που λέω ισχύει σαν πρόβλημα σε όλες τις περιπτώσεις, και επίσης δεν θυμαμαι να έχω διαβάσει τι έχεις κάνει αλλά κυρίως ΠΩΣ το έχεις κάνει .... νομίζω ότι το έχεις κάνει σωστά εσυ το κόλπο. Αλλά ισχύει για τους περισσότερους.
καλησπερα και απο εμενα

οι σπουδες σας θεωρητικης η θετικης κατευθυνσης?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.291
καλά είμαι εκεί; να τ' αφήσω; :p

Αυτό που δείχνεις, είναι εξαιρετικό.
Υποδειγματικο.

Το παρακάτω, το δικό μου, δεν είναι τόσο καλό. Ε, αυτό κατάφερα. Φτάνει.
Φτάνει και περισσεύει δηλαδή. 😎

323263_f6242f3dbb1744509efa28cdf6d9d6a2.jpg

Reaction score
11.391
Έχει σοβαρό χώρο. Και μου αρέσει που κάποιος τον έκρινε άσχημα από τις φωτογραφίες! Θυμάσαι γέλιο που κάναμε τότε, Γιώργο;

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.925
Έχει σοβαρό χώρο. Και μου αρέσει που κάποιος τον έκρινε άσχημα από τις φωτογραφίες! Θυμάσαι γέλιο που κάναμε τότε, Γιώργο;
Τι άσχημος;;; το αντίθετο! υλικά στους τοίχους που αφορούν τη βελτίωση του δωματίου, κάποιοι τα βλέπουμε σαν ...διακοσμητικά υψηλής αισθητικής! το λες και ...κάψιμο... αλλά αυτοί είμαστε!

Reaction score
11.391
Διάβασε σωστά αυτό που γράφω. Όχι σαν ένα γνωστό μου που άλλα του γράφω και άλλα καταλαβαίνει, επειδή τα διαβάζει βιαστικά.
Τον έκρινε άσχημα, εννοώ από ακουστική άποψη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.291
Έχει σοβαρό χώρο.
Εννοείται, αφού χτίστηκε από επαγγελματία μηχανικό ήχου, με ανάλογη μελέτη, και με επιβεβαίωση του μετρητικού αποτελέσματος.

Εμείς είμαστε ερασιτέχνες, δεν παίζουμε σε τέτοια επίπεδα.

Την καλύτερη δουλειά έκανε ο γουιζι, μια και καλή, προφανώς πλήρωσε και κάτι παραπάνω και βεβαίως το έχει ευχαριστηθεί το έξοδο, αυτά μένουν.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.762
Ναι, ναι, θυμάμαι τα σχόλια για τις πρώτες ανακλάσεις! :roflmao: :dance2:

Τι άσχημος;;; το αντίθετο! υλικά στους τοίχους που αφορούν τη βελτίωση του δωματίου, κάποιοι τα βλέπουμε σαν ...διακοσμητικά υψηλής αισθητικής! το λες και ...κάψιμο... αλλά αυτοί είμαστε!
Διάβασε πιο προσεκτικά, ρε!:)

Reaction score
8.963
Οσον αφορα την ηχητικη σφραγιδα διαφορων χωρων εχει εξαιρετικο ενδιαφερον η δουλεια και το software που εξελιξε ο Ralph Kessler. O Ralph Kessler ειναι γνωστος απο το umixer Auromatic, ειναι επαγγελματιας του χωρου και δημιουργησε το ενα software κατα κυριο λογο για επαγγελματιες που φερει τον τιτλο Roomenizer.
Στην ουσια ειναι ενας προσομοιωτης που αποτυπωνει την ηχητικη σφραγιδα καποιων συγκεκριμενων χωρων , καθεδρικων ναων , σαλες για κοντσερτα κτλπ. Η βιβλιοθηκη αυτη αποτελεται απο 70 περιπου επιλεγμενους χωρους.
Στην ουσια με την βοηθεια ενος ηχειου, ενος μικροφωνου, επιλεγμενων τονων και διαφορων ληψεων σε καθε χωρο καταφερε να τον αποτυπωσει και να δημιουργησει αυτον τον προσωμοιωτη. Πραγματοποιηθηκαν Α/B και εβαλαν τους ακροατες να σημειωσουν εαν ο ηχος που ακουν προκειται για τον πραγματικο ή αυτον της προσομειωσης και το αποτελσμα ηταν φιφτι φιφτι.
Στο βιντεο που δυστηχως ειναι στα Γερμανικα αξιζει να δει κανεις στο σημειο 25,20min και 26,33min πως σε πραγματικο χρονο με την βοηθεια ενος μικροφωνου σε ενα πολυκαναλο στουντιο και ενος τραγουδιου απο το κινητο δημιουργειται η εντυπωση οτι δεν βρισκομαστε πλεον στο στουντιο αλλα μεσα σε καποιο γνωστο καθεδρικο. Απιστευτο.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.875
Παρακαλώ να μην ποστάρουμε φανταστικά διαγραμματα χα χα. Επίσης αυτό είναι του Κου Χρηστου , όχι δικό σου χα χα.
απειρως καλυτερο ειναι το θκομ θελει πολλα ψωμια το φρικ για να με φτασει :rofl: :gamer: :drinks:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.925
ΣΟΒΑΡΈΨΟΥ ρει .
Δεν τον φτάνεις τον WNET .
Ασε που δεν ξέρεις να το γυρίζεις σε μαύρο.
να τέτοια του λες κ μετά θέλει να σου βάλει φόκο το ηχεία!

Διάβασε σωστά αυτό που γράφω. Όχι σαν ένα γνωστό μου που άλλα του γράφω και άλλα καταλαβαίνει, επειδή τα διαβάζει βιαστικά.
Τον έκρινε άσχημα, εννοώ από ακουστική άποψη.
Διάβασε πιο προσεκτικά, ρε!:)
καλά ντε μη βαράτε! :p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.209
Members
38.306
Νεότερο μέλος
lntalis75