christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.875
Θετικής φίλε μου δυστυχώς.καλησπερα και απο εμενα
οι σπουδες σας θεωρητικης η θετικης κατευθυνσης?
σ' αρέσει να "κλέβεις" με τις κλίμακες εεε???
ενταξει αστροναυτη, το διορθωσαΑν προσέξεις τα γραφόμενά μου, δύο πράγματα έχω βασικά στα σχέδιά μου: μεγαλύτερο χώρο και αμέσως μόλις μπω εκεί, πολυκαναλο 9.1.6. Μάλιστα, ήδη η σύζυγος έχει ενημερωθεί σχετικά. Α! Και τουλάχιστον δύο subs, array επίσης έχει ενημερωθεί σχετικά. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπω στο επόμενο σπίτι.
Προβλέπω στο καινούριο σπίτι να μπαίνει η σύζυγος κι η κόρη κι εσύ να κοιμάσαι σε αντίσκηνο στην αυλή.Αν προσέξεις τα γραφόμενά μου, δύο πράγματα έχω βασικά στα σχέδιά μου: μεγαλύτερο χώρο και αμέσως μόλις μπω εκεί, μελέτη και φροντίδα χώρου. Μάλιστα, ήδη η σύζυγος έχει ενημερωθεί σχετικά. Α! Και τουλάχιστον δύο subs, επίσης έχει ενημερωθεί σχετικά. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπω στο επόμενο σπίτι.
Άντε πάλι παρεξηγήσεις , έτσι για να έχουμε να λέμε.Καθένας μας έχει αναφαίρετο δικαίωμα να του αρέσει ό,τι τον ευχαριστεί
Είναι όμως άτοπον υπό συνθήκες ακατάλληλες γι αξιολόγηση να εκθειάζει την υπεροχή στο δικό του έναντι άλλων setup....
Ομοίως κι εδώ,καθένας μας έχει δικαίωμα ν'απολαμβάνει ό,τι θα τον ικανοποιούσε...Όποτε όμως κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να τον περιγελώ,ουσιαστικά θα έχω πρώτα απευθυνθεί στον ίδιο μου τον εαυτό...Η εξερεύνηση που λέγαμε δεν αφορά αποκλειστικά στους άλλους...
Ωχ τι έγινε άρχισαν οι κόντρες πάλι χα χα. Κάτσε να διαβάσω.
¨Αστρονότ μια μικρή παρένθεση άσχετη. Ακουσα να λές κανα δυο φορές για τον Μπράιστον (δεν ξέρω καν τι ενισχυτη΄έχεις ή έχεις τωρα ή εαν τον είχες στο παρελθόν) ότι είναι δήθεν λένε σκληρό και πολυ ουδέτερος αι φλατ και δεν ξέρω εγω τι.@thva Εξηγούμαι για να μη παρεξηγηθώ. Όπως τονίζω κάθε φορά που μοιράζομαι κάποια ανακάλυψή μου, κάθε άλλο παρά καλά στημένο είναι το σύστημά μου, ο δε χώρος είναι τραγικός ( τα είπαμε και τις προάλλες ). Όταν ξεκίνησα τις αναζητήσεις μου με τη τοποθέτηση των ηχείων ( φαντάσου ότι παλιά τα έστηνα "στο περίπου" και συνήθως παράλληλα προς τους πλάγιους τοίχους ), έπαιζα εντελώς στο γάμο του Καραγκιόζη. Διαβάζοντας εδώ πέρα, είπα " βρε, μπας και πρέπει να μετρήσω τις αποστάσεις, να τα έχω συμμετρικά?". Έγιναν αρκετά καλύτερα τα πράγματα. Μετά ( αν δεις και στο νήμα μου,κάτι που δεν σου προτείνω, αλλά αν έχεις μαζοχιστικές τάσεις βρε αδερφέ!! ) είπα να παίξω με ένα δοκιμαστικό cd, με ένα τρακ που έπαιζε mono σήμα εντός και εκτός φάσης. Πρέπει να έχω γράψει ίσα με τις δύο σελίδες σχετικά, πολλή πλάκα. Εν ολίγοις, όσο πιο "φλου" έπαιζε το εκτός φάσης, τόσο πιο εστιασμένο ήταν το εντός φάσης. Όπως είπε και ο Bhutia δεν είναι μόνο το κεντρικό είδωλο που μας απασχολεί, αφού δεν είναι αυτή η μοναδική πληροφορία. Αυτό που εγώ παρατήρησα όταν το πλησίασα ( δεν λέω ότι το έπιασα σε απόλυτο βαθμό ) είναι ότι οι πληροφορίες στο ίδιο πρόγραμμα, με το ίδιο ακριβώς σύστημα, αποκτούσαν άλλη οντότητα. Σαν να είχαν αποκτήσει όγκο. Ναι μεν δηλαδή άκουγα π.χ. μια φωνή στο βάθος, αλλά πριν ήταν απλά μια πληροφορία, ενώ με το πιο προσεκτικό κεντράρισμα μπορούσα να πω "εκεί τραγουδάει κάποιος".
Έκανα κι άλλες χαριτωμενιές, όπως να παρατηρώ τί συνέβαινε με την εκτός φάσης πληροφορία αφού χτυπούσε στα σημεία πρώτης ανάκλασης. Τότε ήταν η πρώτη φορά που χώνεψα ότι η σκληράδα που είχα στον ήχο μου δεν οφειλόταν στα καημένα τα καλώδια που διέθετα ( να τα χαίρονται όσοι τα αγόρασαν ), αλλά στο χώρο.
Το ωραίο είναι ότι μέχρι τότε κατηγορούσα οτιδήποτε άλλο εκτός του χώρου. Το σύστημα, τα καλώδια, τις πηγές, το εκάστοτε album. Πολλή πλάκα σου λέω!
Μετά άρχισαν οι πειραματισμοί με την ισοστάθμιση, εδώ δεν θα πω πολλά γιατί ναι μεν πλέον τη σέβομαι ( μαζί με το παθητικό τιουνάρισμα του χώρου ), αλλά δεν έχω κάνει ακόμα τη γνώση κτήμα μου.
το εβαλαν σημαδι το σπεκτρογραμ σας κυριε Χρηστο?
Καλά τώρα σοβαρολογείς , τα λες μετρήσεις αυτά?
Αν στο αντίσκηνο καταφέρει χαμηλό RT30, δε βλέπω πουθενά πρόβλημα.Προβλέπω στο καινούριο σπίτι να μπαίνει η σύζυγος κι η κόρη κι εσύ να κοιμάσαι σε αντίσκηνο στην αυλή.
Στα καφενεια βρε Ασχιετε πηγαινε ο Μανος Χατζιδακις ο Μοραλης ο Ελυτης αν ξερς αυτους τους Μεγιστους Αθρωπους της τεχνης
Εγω κ. Μαρκου πηγαινα στον Μαγεμενο Αυλο ασ πουμε καφενειο
Εσυ ουτε απεξω δεν περναγες απο εκει
Παρακαλώ τα εν οίκω μη εν δήμω. Αυτά να συζητιούνται στο καλύτερο νήμα του σάιτ.Κάτσε διάβασε rew και πως να βάζεις κλίμακες και το συζητάμε.