- Reaction score
- 31.434
Βρε σεις τις ώρες που βλέπω ταινίες κάνετε τη μάζωξη 

σε εκτιμούσε ο μανέστρος ..να ξερς....Όπως υποσχέθηκα στον @wizzy , όλα μαζί όμως για να μην παιδεύω και τον Κο Χρήστο. Να κάποια ωραία στα αυτιά μου απο death κιόλας , δε υπεκφεύγω. Δεν ξέρω εαν έχουν ξαναποσταρισθεί.
Κοιτα έχω σχέδιο πονηρό (όπως πάντα). Θα τα αφήσω 9 λεπτά να τα δει ο ουιζυ και μετα θα τα κάνω edit και θα βα΄λω ενα κλασικής χα χασε εκτιμούσε ο μανέστρος ..να ξερς....
αλλά μετά απ' αυτό.... το τζάμι έχει ραγίσει !!!!![]()
In 1968, while performing at HemisFair, Erickson began speaking gibberish. He was soon diagnosed with paranoid schizophrenia and sent to a Houston psychiatric hospital, where he involuntarily received electroconvulsive therapy
Όλοι που συμμετέχουν σε αυτό το νήμα είναι τα καλύτερα παιδιά.'Νταξ', postαρε Bolt Thrower και Autopsy ο @thva, δηλαδή, τι να λέμε τώρα, τα ύστερα του κόσμου...
Πάντως, να ξέρεις, εγώ σε πιστεύω ότι εσύ postαρες τα videos και δεν έβαλες το ανηψάκι σου, ξέρω 'γω, να το κάνει για να μου ρίξεις στάχτη στα μάτια. Όχι σαν κι εσένα που θεωρείς τα αποτελέσματα των μετρήσεων του χώρου μου ύποπτα. Είδες τι καλός άνθρωπος που είμαι; Ε; Είδες;;;;;
μπα.... μάλλον βέβηλους τους θεωρεί αλλά δε βαριέσαι!! εμάς μας αρέσουν!Ο Κος Χρήστος είναι μουσικός σύμβουλος σε αυτούς βρε συ. Μην σου πω τους έδωσε την ιδέα της ίδρυσής τους.