Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

wnet

Nearfield
Reaction score
18.528
Όπως υποσχέθηκα στον @wizzy , όλα μαζί όμως για να μην παιδεύω και τον Κο Χρήστο. Να κάποια ωραία στα αυτιά μου απο death κιόλας , δε υπεκφεύγω. Δεν ξέρω εαν έχουν ξαναποσταρισθεί.

σε εκτιμούσε ο μανέστρος ..να ξερς....
αλλά μετά απ' αυτό.... το τζάμι έχει ραγίσει !!!! :p

Reaction score
23.525
σε εκτιμούσε ο μανέστρος ..να ξερς....
αλλά μετά απ' αυτό.... το τζάμι έχει ραγίσει !!!! :p
Κοιτα έχω σχέδιο πονηρό (όπως πάντα). Θα τα αφήσω 9 λεπτά να τα δει ο ουιζυ και μετα θα τα κάνω edit και θα βα΄λω ενα κλασικής χα χα

-----------
Κάτσε τώρα που ανακάλυψα ότι έχετε καλό RT , φροντισμένο χώρο κλπ θα σας ταράξω στις ερωτήσεις στο μέλλον χα χα καθώς την πολύ θεωρία δεν την μπορώ σε αυτά τα θέματα.

Εσυ βρε wnet τι κανά στούντιο μετρήσεις έβαλες χα χα.

Αμ, πως έτσι ,ξέρει γιατί σας έχει απο κοντά ο Κος Χρήστος :D

@wizzy @wnet

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.735
'Νταξ', postαρε Bolt Thrower και Autopsy ο @thva, δηλαδή, τι να λέμε τώρα, τα ύστερα του κόσμου... :biggrin:

Πάντως, να ξέρεις, εγώ σε πιστεύω ότι εσύ postαρες τα videos και δεν έβαλες το ανηψάκι σου, ξέρω 'γω, να το κάνει για να μου ρίξεις στάχτη στα μάτια. Όχι σαν κι εσένα που θεωρείς τα αποτελέσματα των μετρήσεων του χώρου μου ύποπτα. Είδες τι καλός άνθρωπος που είμαι; Ε; Είδες;;;;;

Reaction score
23.525
'Νταξ', postαρε Bolt Thrower και Autopsy ο @thva, δηλαδή, τι να λέμε τώρα, τα ύστερα του κόσμου... :biggrin:

Πάντως, να ξέρεις, εγώ σε πιστεύω ότι εσύ postαρες τα videos και δεν έβαλες το ανηψάκι σου, ξέρω 'γω, να το κάνει για να μου ρίξεις στάχτη στα μάτια. Όχι σαν κι εσένα που θεωρείς τα αποτελέσματα των μετρήσεων του χώρου μου ύποπτα. Είδες τι καλός άνθρωπος που είμαι; Ε; Είδες;;;;;
Όλοι που συμμετέχουν σε αυτό το νήμα είναι τα καλύτερα παιδιά.

Εγω τα πόσταρα , τα ανήψια ακούνε πιο σκληρά ακόμη (διαβάζουν κιόλας και κοιμούνται με τέτοια χα χα). .

Αφου σου έχω πεί ξέρω και ας μην ακούω. Δεν γίνεται να μη ξέρω. Εχω τρείς παιδικούς φίλους (τα καλύτερα παιδιά οι μεταλάδες με τα κολλήματάκια τους βέβαια χα χα όπως όλοι μας) που ακούνε μέταλ (μόνο) και φανατικά. Με τρέχουν και συναυλίες (μέχρι πρόσφατα). Τα επαγγέλματα τους να μπορούσα να σου πω, να πάθεις πλάκα.

Το μέταλ αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους είναι το μόνο πλέον που καινοτομεί στην popular μουσική και οι νέοι το έχουν δικαίως αγκαλιάσει. Αλλά τώρα εγω (γέρος άνθρωπος) η καρδιά μου ανήκει στην κλασική. Όλα τα ακούω εκτός απο κάποια εξπεριμένταλ και EDM. Αυτά είναι για μουσικούς και γνώστες και ο σκοπός τους είναι νομίζω άλλος αξάλλου.

Γενικά είμαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι η μουσική είναι μόνο μία. Φαίνεται κλισέ και πολλοί το λένε σαν κλισε αλλά εγω πάντα έτσι το αισθανόμουνα απο μικρός. Δεν τολμας να το πείς όμως πλέον γιατι, όταν το λές νομίζουν ότι είσαι φλού και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.

Reaction score
23.525
Ο Κος Χρήστος είναι μουσικός σύμβουλος σε αυτούς βρε συ. Μην σου πω τους έδωσε την ιδέα της ίδρυσής τους.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.528
Ο Κος Χρήστος είναι μουσικός σύμβουλος σε αυτούς βρε συ. Μην σου πω τους έδωσε την ιδέα της ίδρυσής τους.
μπα.... μάλλον βέβηλους τους θεωρεί αλλά δε βαριέσαι!! εμάς μας αρέσουν!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007