vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.707
Αμμασητο ομως το Μικαπαδυονε εεεεεεε????/αυτα ειναι ...χαχαχα...γιατί αλλιώς......παει το...όνειρο...
Αμμασητο ομως το Μικαπαδυονε εεεεεεε????/αυτα ειναι ...χαχαχα...γιατί αλλιώς......παει το...όνειρο...
Μα τα ιδια θα εκανε και σε μενα αλλα ειναι ξεχωριστο δωματιο απο το τυπικο σαλονιΣυγχαρητήρια στη συζυγο για την υπομονή της και σε εσένα για την επιλογή σου. Εμένα θα με είχε σκοτώσει, τεμαχίσει, ψήσει στα κάρβουνα αν της εμφάνιζα κάτι ανάλογο!
... μαχαραγιας? ή μαεστρος?Αι γυναικες ειναι ολες μα ολες ιδιες σε αυτο το θεμα εχω την τυχη να εχω 28
Καλά μάθε πρώτα να ανεβάζεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ φωτογραφίες κάθε φορά ,και όχι την ίδια τρείς φορές και τα ξαναλέμε.
Στο ταβάνι Κε Χρήστο απο πάνω απο τις τάβλες τι υπάρχει , κανένα απρροφητικό ή και τίποτε αλλά σε ποιά πόσταση είναι οι τάβλες (20 -30 εκ) απο την οροφή ? Δεν θυμάμαι, εαν το έχεις αναφέρει.
Ναι ειναι πενταρηΣτο ταβάνι Κε Χρήστο απο πάνω απο τις τάβλες τι υπάρχει , κανένα απρροφητικό ή και τίποτε αλλά σε ποιά πόσταση είναι οι τάβλες (20 -30 εκ) απο την οροφή ? Δεν θυμάμαι, εαν το έχεις αναφέρει.
Ο άλλος ο πορωμένος στο βάθος, που κάθεται μπροστά στην όμορφη παραλία και είναι ντυμένος και χωμένος στο laptop ?View attachment 253229
ζουλιαρη
Και απόσταση απο το ταβάνι οι ταβλες ?Μη σας τρομαζουν τα PA ΗΧΕΙΑ τα εχω σιαξει να πεζνε σαν τεραστια BBC Ls3/5a