Eλληνικος θριαμβος στην εκθεση του Μοναχου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.867
Συγχαρητήρια στη συζυγο για την υπομονή της και σε εσένα για την επιλογή σου. Εμένα θα με είχε σκοτώσει, τεμαχίσει, ψήσει στα κάρβουνα αν της εμφάνιζα κάτι ανάλογο!
Μα τα ιδια θα εκανε και σε μενα :rofl: αλλα ειναι ξεχωριστο δωματιο απο το τυπικο σαλονι;)
Αι γυναικες ειναι ολες μα ολες ιδιες σε αυτο το θεμα:wink: εχω την τυχη να εχω 28:dance2: τετραγωνικα για να παιζω με τα παιχνιδια μου:drinks:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.234
Καλά μάθε πρώτα να ανεβάζεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ φωτογραφίες κάθε φορά ,και όχι την ίδια τρείς φορές και τα ξαναλέμε.
Μετά διάβασε λίγο REW για να μη μας λες για Μιούζικ Φεραϊν και τα ρέστα , και το ξανασυζητάμε.
Α και πούσαι ! πέτα τις ψαροκασέλες να πάρεις κανά σοβαρό ηχείο , όχι σαν αυτά που είναι για τα πανηγύρια.

Reaction score
19.624
Στο ταβάνι Κε Χρήστο απο πάνω απο τις τάβλες τι υπάρχει , κανένα απρροφητικό ή και τίποτε αλλά σε ποιά πόσταση είναι οι τάβλες (20 -30 εκ) απο την οροφή ? Δεν θυμάμαι, εαν το έχεις αναφέρει.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.867
Στο ταβάνι Κε Χρήστο απο πάνω απο τις τάβλες τι υπάρχει , κανένα απρροφητικό ή και τίποτε αλλά σε ποιά πόσταση είναι οι τάβλες (20 -30 εκ) απο την οροφή ? Δεν θυμάμαι, εαν το έχεις αναφέρει.
Ναι ειναι πενταρη
1654081173323.png
οι ταβλες ειναι 12εκ η καθε μια

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.234
Επίδειξη ικανότητας κοινοποίησης φωτογραφιών.
Η μάλλον φωτογραφίας.
Σε άλλο μάθημα θα μάθει να ανεβάζει και περισσότερες στο ίδιο ποστ.

Reaction score
19.624
Ο άλλος ο πορωμένος στο βάθος, που κάθεται μπροστά στην όμορφη παραλία και είναι ντυμένος και χωμένος στο laptop ? :D

Νεολαία πάει σε συναυλίες και το 99 % τραβάει με το κινητό για να το δει μετά στο σπίτι του στο youtube ή να αναεβάζει φωτό στα media για να δείξει που ήταν χα χα. Αντί να κοιτάξει να ακούσει και να βιώσει την στιγμή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.201
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88