christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.875
Ναι ναι music ferine
Ναι ναι music ferine
Ναι ναι musicferinecoffin
..σε feline...αν βγαινει.. ->επερχομενο κάδροΝαι ναι music ferine
Για μίλησέ μας για αυτό. Ξέρεις γιατί το κάνει; Είναι όντως καλό; Ποιές είναι οι απαιτήσεις του immersive hi fi στο σπίτι; Τις ακολουθεί; Έχει ξεφύγει κάπου;Εαν αναφάιρεσαι στον Κώστα που εκεθειάζει συνέχεια το δικό του
Ναι πήγα και το άκουσα. Μάπα. Όταν πήγα τα μισά απο τα ηχεία δεν παίζανε. Σκόνταψα σε ένα και χτύπησα και το πόδι μου. Η γάτα είχε ανέβει πάνω μου και είχε χώσει τα νύχια της στο πόδι μου. Αυτά.Για μίλησέ μας για αυτό. Ξέρεις γιατί το κάνει; Είναι όντως καλό; Ποιές είναι οι απαιτήσεις του immersive hi fi στο σπίτι; Τις ακολουθεί; Έχει ξεφύγει κάπου;
Όχι, αλλά είναι γάτα.Έχει γάτα;
Όχι, σου είπα η γάτα του ανέβηκε πάνω μου. Αυτή που δεν έχει.Ανέβηκε ο Κώστας πάνω σου και σου έχωσε νύχια στο πόδι;
Ε, τι να πω ρε συ ? χα χα χα.
Δεν συμφέρει το σαμπ. Τόσα λεφτά για να ακουμπάς το ποτήρι σου συν τασάκι ( εσύ καπνίζεις ακόμη). Μπορείς να πάρεις και ένα τέτοιο βινυλιολαγνικό . Κοίτα κα@λες το παγάκι πάνω σε αυτό. Δεν λέει να κατέβει. Γιατί πατάει το ποτήρι σε τέτοια βάση και φοβάται ότι θα πονέσει και δεν λιώνει με τίποταΘα σου πω μια ιστορία. Πριν κάτι χρόνια, με πήρε απο το χέρι ένα γνωστό μέλος στο φόρουμ και με πήγε στο σπίτι ενός φίλου του ( και γ@μώ τα παιδιά, by the way ) να ακούσω λαμπάτα ποιοτικά μηχανάκιααααα... Ο φιλος λοιπόν είχε ένα μεγάλο χώρο, με καλές αναλογίες και τη πολυτέλεια να έχει ελεύθερα τοποθετημένα τα ηχεία του, ενώ είχε διάχυση σε μπροστινό και πλάγιους τοίχους (edit: ο μπροστινός τοίχος είχε κάτι κυματοειδές, όχι δηλαδή τον γνωστό διαχύτη, ενώ δεν είχε ίχνος απορρόφησης σε κανένα τοίχο ). Ο φίλος λοιπόν ( τον οποίο αν και έχουμε χαθεί, τον πάω με χίλια γιατί κρίνω ότι είναι τέρμα ακομπλεξάριστος ), συζητώντας για τους διαχύτες μου λέει σε μια φάση να βγάλει τον ένα και μόνο διαχύτη απο τον δεξί τοίχο. Το μέλος που με πήρε απο το χέρι, είναι εδώ και διαβάζει. Αν θεωρήσει ότι λέω ψέμματα ή υπερβάλω, ας μου απαντήσει. Κατέρρευσε το σύμπαν αγαπητέ. Δεν το έχω ξανακούσει αυτό το πράγμα. Εξακολουθούσε να παίζει "καλά", αλλά όχι γ@μάτα όπως έπαιζε με τη δίαχυση. Μετά βέβαια έμαθα ότι οι συγκεκριμένοι διαχύτες ήταν ακριβοί ( πανάκριβοι θα έλεγα ).
Και ο @kanakiani πιστεύω ότι δεν τολμάει να ξηλώσει έστω και για πλάκα τη φροντίδα που έχει βάλει και να ζήσει χωρίς αυτή. Αν προσέξεις τα γραφόμενά μου, δύο πράγματα έχω βασικά στα σχέδιά μου: μεγαλύτερο χώρο και αμέσως μόλις μπω εκεί, μελέτη και φροντίδα χώρου. Μάλιστα, ήδη η σύζυγος έχει ενημερωθεί σχετικά. Α! Και τουλάχιστον δύο subs, επίσης έχει ενημερωθεί σχετικά. Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπω στο επόμενο σπίτι.
Και τάξη και άλφα!!Τώρα το είδα αυτό χα χα.
Ωχ, μην λες τέτοια, κάτι τέτοια έλεγα και εγω στην αρχή και βγάλουν αι ειδικαί επιστήμοναι το DSM-5 και μας φορτώσουν με εξ αποστάσεως διάγνωση, καμιά δεκαριά σύνδρομα, πέρα απο το ότι τα τσούζουμε.
Το καλύτερο μπαχαρικό αλλά πρέπει να ξερεις να το Βάζεις!!Πόσες σκελίδες σκόρδο βάζεις στις φακές ? Εγω 8 !!
4 ανεμιστήρες στις γωνίες!Έχω ένα πρόβλημα στον χώρο μου που όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να το λύσω.
Ομοϊδεάτες μου και συμφορουμίτες, το πρόβλημα έχει ως εξής:
έχω έναν χώρο, έχω πετύχει να παίζουν θαυμάσια τα ηχεία μου μέσα σε αυτόν, αλλά στα χαμηλά έχω ένα θέμα, και ότι και αν έχω κάνει, όση προσπάθεια και αν έχει γίνει στο να αδειάσει ο χώρος, να αλλάξω διατάξεις, αλλαγή δομικών υλικών, αφαίρεση κουρτίνων στα παράθυρα, αντικατάσταση της ξύλινης πόρτας με γυάλινη με αλουμινένια κάσα, δεν έχω καταφέρει με τίποτα να πάω το RT60 στα πολυπόθητα 2s από τα 1.1s που είναι εκ φύσεως στον χώρο μου.
Δεν έχω διαφορά στον χρόνο στο φάσμα 20Hz - 120Hz, αλλά δεν λέει ο άτιμος να ανέβει πάνω από τα 1.5s.
Κανείς καμμιά ιδέα;
Βλέπω, τον μετρητή αποστάσεων τον έχεις σε απόσταση βολής,ε??? Μια χαρά σε βρίσκω!!!Δεν συμφέρει το σαμπ. Τόσα λεφτά για να ακουμπάς το ποτήρι σου συν τασάκι ( εσύ καπνίζεις ακόμη). Μπορείς να πάρεις και ένα τέτοιο βινυλιολαγνικό . Κοίτα κα@λες το παγάκι πάνω σε αυτό. Δεν λέει να κατέβει. Γιατί πατάει το ποτήρι σε τέτοια βάση και φοβάται ότι θα πονέσει και δεν λιώνει με τίποτα
View attachment 253159
Και τάξη και άλφα!!
Χαχαχαχαχα.
Τι να μας πούνε τα γατάκια!!
Νιάου;;;
Το καλύτερο μπαχαρικό αλλά πρέπει να ξερεις να το Βάζεις!!
Να ξέρεις, εκτός από σκλια, έχω και 2 γάτες.Όχι, σου είπα η γάτα του ανέβηκε πάνω μου. Αυτή που δεν έχει.
Συγχαρητήρια στη συζυγο για την υπομονή της και σε εσένα για την επιλογή σου. Εμένα θα με είχε σκοτώσει, τεμαχίσει, ψήσει στα κάρβουνα αν της εμφάνιζα κάτι ανάλογο!
Το ξέρω τις έχω δει σε κανά δυο φώτο και για αυτό το ανέφερα. Παρακολουθώ τι γράφεις τα πάντα, τι νομίζεις. χα χα Που να μπούν μέσα αυτές, άσε θα γυρίσεις καμιά μέρα και θα βρέις όλα τα μεγάφωνα σκισμένα.Να ξέρεις, εκτός από σκλια, έχω και 2 γάτες.
Αλλά όχι μέσα στο σπίτι, απ'εξω τριγυρνάν, τρων, μου φέρνουν καμία σαύρα στο πατάκι στην είσοδο, κάνα ποντικάκι, κάτι κάνουν, δε τρων τζάμπα.
Όταν γερνάς σε αφήνουν να κάνεις ότι θέλεις χα χα. Ξέρουν αυτές όλες τι κάνουν, είναι γάτες. χα χαΣυγχαρητήρια στη συζυγο για την υπομονή της και σε εσένα για την επιλογή σου. Εμένα θα με είχε σκοτώσει, τεμαχίσει, ψήσει στα κάρβουνα αν της εμφάνιζα κάτι ανάλογο!
...γιατί αλλιώς......παει το...όνειρο...Να ξέρεις, εκτός από σκλια, έχω και 2 γάτες.
Αλλά όχι μέσα στο σπίτι, απ'εξω τριγυρνάν, τρων, μου φέρνουν καμία σαύρα στο πατάκι στην είσοδο, κάνα ποντικάκι, κάτι κάνουν, δε τρων τζάμπα.